سه شنبه, تیر ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    مصرف سالانه شکر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن است

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    توزیع نهاده مدت دار و تولید قراردادی شرط دستیابی به خودکفایی گوشت قرمز

    تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج

    تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج

    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    وزیر جهاد کشاورزی : ایران آماده مشارکت و همکاری در امنیت غذایی جهانی و پیشرفت روستایی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ماجرای چسب زخم در یکی از برندهای پرفروش/ نحوه شکایت از کالای غیراستاندارد

    مدیر کل استاندارد استان تهران توضیحاتی درباره ماجرای وجود چسب زخم در بستنی دومینو ارائه کرد و گفت: در صورت مشاهده کالای غیر استاندارد یا جسم خارجی در یک کالا، نمونه باید فوراً برای رسیدگی به اداره استاندارد تحویل داده شود و در صورت مشاهده کالای بدون علامت استاندارد در یک فروشگاه نیز شهروندان باید با شماره ۱۵۱۷ تماس بگیرند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مرداد ۶, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کرونا و بازار یخ زده بستنی فروشی

    اواخر تیرماه، یکی از مخاطبان از خرید بستنی با برند دومینو شکایت داشت، چرا که در داخل آن چیزی شبیه چسب زخم پیدا کرده بود. انتشار این گزارش باعث شد اداره کل استاندارد استان تهران، نمونه را آزمایش و همچنین از خط تولید این کارخانه به صورت سرزده بازدید کند.

    در این رابطه، محمودرضا طاهری، مدیر کل استاندارد تهران، گفت: درپی انتشار گزارش خبری مبنی بر وجود جسم خارجی در یک بستنی دومینو، تیم کارشناسی به صورت سرزده از خطوط تولید بستنی دومینو بازدید و امکان وجود جسم خارجی در مرحله تولید و پس از آن را دقیقاً بررسی کرد. همچنین نمونه مذکور که پس از ۵ روز از انتشار خبر (۲۱تیرماه)، با پیگیری‌های مکرر توسط اداره‌کل دریافت شد، علی‌رغم اینکه بستنی در شرایطی که باز و آب‌شده بود، در محل آزمایشگاه اداره‌کل استاندارد استان تهران (۲۶ تیرماه) بررسی شد.

    بر این اساس به گفته وی با توجه به خطوط تولید تمام اتوماتیک و تحت کنترل شرکت دومینو، احتمال وجود جسم خارجی در مراحل تولید، تقریباً غیرممکن است. همچنین با بررسی نمونه شاکی در محل آزمایشگاه، مشخص شد چسب زخم در کالای تولیدی وجود نداشته، بلکه نوار کاغذی با ابعاد ۴*۱ سانتی‌متر، در نمونه در تماس با چوب بستنی بوده است که چون نمونه دیر تحویل داده شده و به علت دفرم شدن بستنی، نمی‌توان به طور قطعی گفت جسم خارجی پس از تولید وارد محصول شده یا در حین تولید.

    وی با تاکید براینکه شهروندان باید پس از مشاهده هرگونه موردی با ارایه شکایت به این اداره‌ کل که مطابق ماده ۱۴ و ۴۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد حامی حقوق مصرف‌کننده است، مراتب را پیگیری کنند، تصریح کرد: البته مصرف کننده به محض مشاهده کالای غیراستاندارد و مشاهده جسم خارجی در یک کالا سریع آن را به اداره کل استاندارد تحویل دهند تا مشخص شود جسم خارجی حین تولید وارد محصول شده یا بعد از آن فردی بسته بندی را باز کرده و جسم را وارد کرده است که قبلا هم شاهد این موارد بودیم. واحد رسیدگی به شکایات که زیرمجموعه واحد حقوقی است نمونه را از شاکی تحویل و فرم شکایت هم در اختیار او قرار می‌دهد.

    طاهری درباره سامانه تلفنی ۱۵۱۷ دریافت شکایت نیز گفت: این سامانه مربوط به زمانی است که فردی در فروشگاهی کالای بدون نشان استاندارد می‌بیند که می‌تواند از طریق این تلفن آدرس آن را به استاندارد اعلام کند.

    مدیر کل استاندارد تهران ضمن توصیه به واحد دومینو برای اعمال دقت بیشتر در فرایند تولید، تصریح کرد: برای جلوگیری از تشویش اذهان عمومی، شهروندان و خبرگزاری‌ها باید هرگونه مشکل در کالاهای مشمول رعایت استاندارد اجباری را به اداره‌کل استاندارد گزارش دهند و بدون انجام آزمون‌های مربوطه از هرگونه اظهارنظر و اعلام آن خودداری کنند. اداره کل استاندارد هم باید از مشتری و هم از تولیدکننده دارای نشان استاندارد حمایت کند که این مسئله وابسته به آزمایش نمونه است تا قضاوت درست انجام شود.

    گفتنی است که اداره کل استاندارد استان تهران در پونک، بلوار سردار جنگل، انتهای خیابان بهار غربی، میدان استاندارد واقع شده است.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    کشتار گسترده مرغ‌ها منجر به افزایش قیمت تخم مرغ شد

    پست بعدی

    کسر و قطع سهمیه آرد ۲۴ نانوایی متخلف در چهارمحال و بختیاری اعمال شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه
    اخبار اقتصاد و بازار

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت: در حال حاضر شرایط بازار دلخواه مردم نیست چراکه در فصل...

    بیشتر بخوانید
    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    مصرف سالانه شکر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن است

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    توزیع نهاده مدت دار و تولید قراردادی شرط دستیابی به خودکفایی گوشت قرمز

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    کسر و قطع سهمیه آرد ۲۴ نانوایی متخلف در چهارمحال و بختیاری اعمال شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    افزایش سرمایه‌گذاری حوزه شیلات به بیش از ۵۰ همت در سال‌جاری

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.