غلامرضا صالحی جوزانی در جلسه شورای تحقیقات سازمان، با تأکید بر اهمیت اجرای طرحهای کلان در دستیابی به اهداف تحقیقاتی به اهمیت هماهنگی بین اجزای سازمان اشاره کرد و افزود: شوراهای راهبردی که در گذشته شکل گرفتهاند، اقدامات خوبی انجام دادهاند اما باید این شوراها آسیبشناسی و در صورت نیاز بازطراحی شوند.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان تات با اشاره به ضرورت تدوین نقشه راه پژوهشی اظهارداشت: ایجاد همفکری و همافزایی میان ذینفعان میتواند بهرهوری و کارایی را افزایش دهد. همچنین طرحهای کلان باید هدفمند و عملیاتی باشند و ایرادهای موجود در آنها رفع شود.
ارتقای عملکرد کشاورزی با بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری سازمان تات بر اهمیت نقش شرکتهای دانشبنیان و بخش خصوصی در ارتقای عملکرد بخش کشاورزی تاکید کرد.
وی طرحهای کلان باید با مشارکت تمامی ذینفعان تدوین شود تا بتوانیم در مسیر تحقیق برای توسعه گامهای مؤثری برداریم گفت: هر مؤسسه و مرکز تحقیقاتی باید به زیستبومی از نوآوری و فناوری تبدیل شود و زنجیره کاملی از تحقیق، آموزش و ترویج را ایجاد کند.
صالحی جوزانی افزود: تدوین برنامه الگوی تولید، برنامه بهرهوری و بستههای دانشی برای بخش اجرایی از دیگر اهدافی است که باید در اولویت قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت نقش شرکتهای دانشبنیان و بخش خصوصی تصریح کرد: باید از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان بیشتر بهره برد، این شرکتها میتوانند در صورت مشارکت واقعی و رفع موانع ساختاری، به شکل مؤثری در ارتقای عملکرد بخش کشاورزی کمک کنند.
وی افزود: بخش خصوصی، دانشگاهها و هزاران استاد دانشگاه میتوانند در حل چالشهای کشاورزی به سازمان یاری رسانند، وزارت علوم نیز آماده همکاری در قالب فراخوان طرحها و تأمین حداقل ۵۰ درصد بودجه است.
سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی
منبع:ایرنا