جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت تمام شده محصولات کشاورزی برای تولیدکننده در پاییز چقدر بود؟

    در پاییز سال ۱۴۰۳، در بخش غلات، متوسط قیمت ذرت دانه‌ای ۱۲۱.۷۲۷ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ۱۴۰۲ معادل ۷.۷ درصد افزایش داشته است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۱۶, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در پاییز سال ۱۴۰۳، در بخش غلات، متوسط قیمت ذرت دانه‌ای ۱۲۱.۷۲۷ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ۱۴۰۲ معادل ۷.۷ درصد افزایش داشته، همچنین متوسط قیمت برنج ۸۷۳.۷۷۱ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال قبل، افزایش ۲۵.۰ درصدی نشان داده است.

    در بخش حبوبات، در فصل پاییز ۱۴۰۳، متوسط قیمت لوبیا قرمز ۷۸۵.۲۷۹ و لوبیا چیتی ۸۴۹.۱۹۶ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۴۹.۵ و ۴۶.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش محصولات جالیزی، در ۳ ماهه سوم سال ۱۴۰۳، متوسط قیمت هندوانه ۷۲.۰۲۴ و خیار ۲۰۹.۴۴۴ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال قبل به ترتیب ۷۸.۳ و ۶۸.۷ درصد افزایش داشته است و متوسط قیمت خربزه ۱۱۱.۸۸۲ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال قبل ۱.۵ درصد کاهش داشته است.

    در بخش سبزیجات، در پاییز ۱۴۰۳، متوسط قیمت گوجه فرنگی ۱۲۱.۵۵۰ و پیاز ۱۱۶.۵۱۸ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۷۴.۰ و ۵۳.۰ درصد افزایش داشته است. به علاوه، متوسط قیمت سیب زمینی ۱۱۵.۵۵۸ و بادمجان ۱۰۲.۰۳۲ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ۱۴۰۲، به ترتیب معادل ۸۲.۵ و ۷.۷ درصد افزایش داشته است.

    در بخش محصولات علوفه‌ای، در ۳ ماهه سوم سال ۱۴۰۳، متوسط قیمت یونجه ۱۳۸.۱۱۷ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۵۱.۶ و ذرت علوفه‌ای ۲۲.۲۷۸ ریال بوده که نسبت به پاییز ،۱۴۰۲ معادل ۴.۵ درصد کاهش داشته است.

    در بخش میوه‌های هسته‌دار، متوسط قیمت انار ۲۰۹.۱۲۱ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل ۳۵.۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش میوه‌های دانه دار، در پاییز ۱۴۰۳، متوسط قیمت سیب درختی ۲۱۷.۳۸۲ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۰.۴ درصد افزایش داشته و متوسط قیمت انگور ۲۳۲.۴۹۸ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل ۱۹.۴ درصد افزایش داشته است.

    در بخش دامداری سنتی، در سه ماهه سوم سال ۱۴۰۳، متوسط قیمت یک کیلوگرم گوسفند و بره پرواری زنده ۲,۸۶۷,۶۶۰ ریال و یک کیلوگرم گاو پرواری زنده ۲,۰۳۸,۸۸۶ ریال بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۳۲.۷ و ۳.۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش فرآورده‌های دامی سنتی، در پاییز ۱۴۰۳، متوسط قیمت یک کیلوگرم شیر گوسفند ۵۷۵.۵۶۹ ریال و متوسط قیمت یک کیلو گرم شیر گاو ۱۷۴.۹۳۷ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز ۱۴۰۲ به ترتیب ۱۰۲.۹ و ۱۵.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

    در بخش هزینه خدمات ماشینی، در ۳ ماهه سوم سال ۱۴۰۳، هزینه شخم زمین زراعی آبی ۱۹.۵۳۶.۴۹۳ ریال در هر هکتار و هزینه شخم زمین زراعی دیم ۱۴.۹۳۸.۶۸۳ ریال در هر هکتار بوده که نسبت به فصل مشابه سال قبل به ترتیب ۳۵.۸ و ۳۲.۶ درصد افزایش داشته است.

    در بخش دستمزد نیروی کار، در پاییز ۱۴۰۳، متوسط دستمزد روزانه کارگر میوه چین مرد ۵.۷۶۹.۷۸۶ ریال و متوسط دستمزد روزانه کارگر میوه‌چین زن ۴.۵۵۹.۷۳۲ ریال بوده که نسبت به فصل پاییز سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۳۱.۴ و ۳۱.۱ درصد افزایش داشته است. در این فصل، متوسط دستمزد روزانه کارگر تنک کار مرد ۴.۹۱۶.۱۹۱ ریال و متوسط دستمزد روزانه کارگر تنک کار زن ۳.۵۵۶.۳۶۰ ریال بوده که نسبت به پاییز سال قبل به ترتیب ۳۸.۳ و ۴۴.۶ درصد افزایش داشته است.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:خبرگزاری مهر

    برچسب ها: بازارقیمتمحصولات کشاورزیمرکز آمار ایران
    پست قبلی

    چالش‌های صنعت پسته ایران در رقابت با رقیب آمریکایی

    پست بعدی

    هر کیلوگرم برنج هاشمی ۱۸۵ هزار تومان+ جدول

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    رصد بازار کالاهای اساسی مصرف روزانه خانوار ایرانی در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد. بازار روغن دو هفته قبل...

    بیشتر بخوانید
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳؛ تنظیم بازار یا جبران کسری تولید؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    هر کیلوگرم برنج هاشمی ۱۸۵ هزار تومان+ جدول

    پر بازدیدها

    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    خبری از توزیع آرد در ۱۷ روز گذشته نیست/ خرید آرد در سامانه متوقف شد

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ۲۰۰ هزار تن برنج در انتظار مجوز ترخیص

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    تلفات کلنی‌های زنبور عسل در اثر سمپاشی با سم حشره کش

    فروردین ۲۱, ۱۴۰۴
    چرا کالاهای وارداتی در گمرک رسوب می‌کنند؟

    راهکار توسعه صادرات محصولات کشاورزی با آفریقا چیست؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    فسادی که بهای آن را سفره های مردم باید بپردازند

    قدرت هم‌افزایی در بازارهای جهانی: چرا تشکیل کنسرسیوم‌های صادراتی حیاتی است؟

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.