یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    قهوه و نوشابه ریسک سکته مغزی را افزایش می‌دهد، اما چای خطر را کاهش میدهد!

    تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد قهوه، نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های صنعتی می‌تواند ریسک سکته مغزی و خونریزی مغزی را افزایش دهد. با این حال، چای به‌خصوص در برخی مناطق جهان می‌تواند نقشی محافظتی در برابر سکته ایفا کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    این نتایج حاصل از تحلیل داده‌های یک مطالعه بین‌المللی است که روی بیش از ۲۶,۹۵۰ نفر از ۳۲ کشور انجام شده است. این مطالعه توسط محققان دانشگاه مک‌مستر در کانادا و دانشگاه گالوی در ایرلند انجام شده است.

    نتایج تحقیقات نشان میدهد :

    1. نوشابه‌های گازدار: چه نوشابه‌های حاوی شکر و چه انواع بدون شکر مصنوعی، مصرف آنها خطر اولین سکته مغزی یا خونریزی مغزی (ICH) را ۲۲ درصد افزایش می‌دهد. این ارتباط در مناطقی مانند آفریقا، اروپا شرقی و مرکزی، خاورمیانه و آمریکای جنوبی قوی‌تر بود.
    2. آبمیوه‌ها و نوشیدنی‌های میوه‌ای: این نوع نوشیدنی‌ها خطر خونریزی مغزی را تا ۳۷ درصد افزایش می‌دهند، به‌ویژه در زنان که در مقایسه با مردان در معرض خطر بیشتری قرار دارند. مصرف دو لیوان آبمیوه در روز این خطر را سه برابر می‌کند. محققان معتقدند که شکر و مواد افزودنی در این نوشیدنی‌ها می‌تواند خواص مثبت میوه‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد.
    3. قهوه: مصرف بیش از ۴ فنجان قهوه در روز خطر سکته مغزی را تا ۳۷ درصد افزایش می‌دهد. در حالی که مصرف کمتر از این میزان با افزایش خطر سکته مرتبط نیست.
    4. چای: در این پژوهش نشان داده شده است که چای می‌تواند به‌عنوان یک عامل محافظتی در برابر سکته عمل کند. مصرف روزانه ۳ تا ۴ فنجان چای سیاه (مانند چای ارل گری یا صبحانه) خطر سکته را ۲۹ درصد کاهش می‌دهد. همچنین مصرف همین مقدار چای سبز خطر سکته را ۲۷ درصد کاهش می‌دهد. این تأثیر به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند کاتچین‌ها در چای است که به کاهش التهاب و بهبود عملکرد عروق کمک می‌کنند.
    5. آب: مصرف بیش از ۷ لیوان آب در روز می‌تواند خطر سکته را تا ۱۸ درصد کاهش دهد. آب کمک می‌کند تا خون رقیق‌تر شده و بهتر به بخش‌های مختلف بدن، از جمله مغز، جریان پیدا کند و از ایجاد لخته‌های خون جلوگیری کند.

    چرا نوشابه و آبمیوه خطرناک هستند؟

    محتوای بالای شکر در نوشابه‌ها می‌تواند باعث چاقی، دیابت و فشار خون بالا شود که همه این عوامل، خطر ابتلا به سکته مغزی و خونریزی مغزی را افزایش می‌دهند. همچنین، شکر افزوده در آبمیوه‌ها می‌تواند باعث افزایش سریع سطح قند خون و انسولین شده و التهاب و اختلال عملکرد عروق را تشدید کند.

    حتی نوشیدنی‌های بدون شکر مصنوعی نیز به دلیل تأثیر منفی بر سلامت عروق و افزایش التهاب، خطر سکته را افزایش می‌دهند.

    قهوه و چای؛ تأثیرات متفاوت

    قهوه حاوی کافئین است که می‌تواند باعث افزایش فشار خون شود و در نتیجه خطر سکته را افزایش دهد. اما در عین حال، قهوه دارای پلی‌فنول‌هایی است که خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند و می‌توانند به بهبود سلامت عروق کمک کنند. بنابراین، مصرف متعادل قهوه مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند خطرناک باشد.

    در مقابل، چای به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌ها نقش محافظتی دارد. آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند کاتچین و اپی‌کاتچین می‌توانند باعث کاهش التهاب و آسیب‌های اکسیداتیو در عروق شوند که به نوبه خود خطر سکته را کاهش می‌دهد. همچنین چای با کاهش فشار خون و بهبود عملکرد عروق می‌تواند نقش محافظتی ایفا کند.

    اهمیت مصرف آب

    آب برای کاهش خطر سکته اهمیت زیادی دارد. کم‌آبی باعث می‌شود خون غلیظ‌تر شده و احتمال لخته شدن آن افزایش یابد. همچنین، بدن برای تنظیم فشار خون به حجم مناسب خون نیاز دارد و کم‌آبی می‌تواند منجر به افزایش فشار خون شود که یکی از عوامل مهم در بروز سکته مغزی است.

    در نهایت، این تحقیق نشان می‌دهد که انتخاب‌های ما در زمینه نوشیدنی‌ها تأثیر قابل توجهی بر سلامت مغزی و خطر ابتلا به سکته مغزی دارند. انتخاب چای به جای قهوه یا نوشابه، و افزایش مصرف آب می‌تواند خطرات مرتبط با سکته را کاهش دهد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آبمیوهچایسکته مغزیقهوهنوشابه
    پست قبلی

    آیا سلامت غذایی فدای افزایش تولید می‌شود؟ 

    پست بعدی

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.