طبق گزارش مرکز پژوهشهای غلات، نمره کیفیت نان در واحدهای نانوایی سنتی در سطح کشور نشان میدهد که این نانها از نظر کیفی در وضعیت مطلوبی قرار دارند.
سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت
منبع:
غلات نیوز
طبق گزارش مرکز پژوهشهای غلات، نمره کیفیت نان در واحدهای نانوایی سنتی در سطح کشور نشان میدهد که این نانها از نظر کیفی در وضعیت مطلوبی قرار دارند.
سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت
بنابر اعلام وزارت بهداشت در متن حکم دکتر ظفرقندی خطاب به دکتر پیرصالحی آمده است:«خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت...
بیشتر بخوانیدپایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) افتخار آن را دارد لحظاتی در حضور ...
© 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.
© 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.