جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فولات: ویتامین کم‌شنیده‌ای که سلامت بدن را متحول می‌کند

    بسیاری از ما با نام ویتامین‌های گروه B آشنا هستیم، اما شاید کمتر درباره فولات یا همان اسید فولیک شنیده باشیم. این ویتامین حلال در آب، که نقش‌های حیاتی در بدن ایفا می‌کند، کمتر از سایر ویتامین‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد. با این حال، فواید فولات برای سلامت بدن آن‌قدر گسترده است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۲۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اختلال در عملکرد سلول ها و سیستم ایمنی بدن با کمبود ویتامین ب

    فولات، یا همان اسید فولیک، یکی از ویتامین‌های مهم گروه B است که به طور طبیعی در بسیاری از مواد غذایی یافت می‌شود. این ویتامین در فرآیندهایی مانند تولید DNA، تشکیل گلبول‌های قرمز خون و رشد سلولی نقش کلیدی دارد. علاوه بر این، فولات به همراه ویتامین‌های B12 و C در تجزیه و استفاده از پروتئین‌های جدید کمک می‌کند و از کم‌خونی جلوگیری می‌کند.

    نادیا زکالوند، متخصص تغذیه، در این خصوص می‌گوید: «فولات علاوه بر حفظ سلامت عمومی بدن، در پیشگیری از مشکلات قلبی، برخی انواع سرطان‌ها و حتی بیماری‌های مغزی مانند زوال عقل و افسردگی موثر است.»

    فواید فوق‌العاده فولات برای بدن
    این ویتامین تاثیرات گسترده‌ای بر سلامت بدن دارد:

    حمایت از رشد و عملکرد سلول‌ها: فولات برای رشد و تکثیر سلول‌ها ضروری است و به بدن در تولید سلول‌های جدید کمک می‌کند.
    پیشگیری از کم‌خونی: فولات با کمک به تولید گلبول‌های قرمز خون از ابتلا به کم‌خونی پیشگیری می‌کند.
    ساخت و ترمیم DNA: این ویتامین برای تولید و ترمیم DNA، بلوک‌های ساختاری بدن و حامل اطلاعات ژنتیکی، حیاتی است.
    پیشگیری از بیماری‌های قلبی و مغزی: مصرف فولات خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی، سکته‌های قلبی و مغزی، برخی انواع سرطان‌ها و مشکلات روانی مانند افسردگی و زوال عقل را کاهش می‌دهد.
    علائم کمبود فولات و عوارض آن
    اگر بدن به میزان کافی فولات دریافت نکند، ممکن است با مشکلات مختلفی روبه‌رو شویم. برخی از علائم کمبود فولات عبارتند از:

    اسهال و زخم‌های دهانی
    تورم زبان و مشکلات گوارشی
    سفیدی مو و مشکلات رشد بافت‌ها
    انواع خاصی از کم‌خونی‌ها
    کمبود فولات ممکن است به علت رژیم غذایی نامناسب، مصرف کم مواد حاوی فولات یا بیماری‌های خاص باشد. بنابراین، توجه به مصرف کافی این ویتامین برای پیشگیری از این مشکلات ضروری است.

    چطور فولات را به بدن برسانیم؟
    خوشبختانه، فولات به راحتی از طریق مواد غذایی قابل دریافت است. برخی از منابع طبیعی این ویتامین عبارتند از:

    سبزیجات برگ‌دار سبز تیره (مانند اسفناج و کلم)
    حبوبات (مانند نخود، عدس و لوبیا)
    مرکبات (مانند پرتقال و لیمو)
    علاوه بر این، بسیاری از مواد غذایی مانند نان‌ها، غلات صبحانه و برنج نیز با فولات غنی شده‌اند. مصرف این مواد غذایی می‌تواند به تأمین نیاز روزانه بدن به فولات کمک کند.

    مقدار فولات مورد نیاز بدن در گروه‌های مختلف
    مقدار فولات مورد نیاز بسته به سن، جنسیت و وضعیت فرد متفاوت است. جدول زیر میزان فولات توصیه‌شده برای گروه‌های مختلف سنی را نشان می‌دهد:

    نوزادان:
    ۰ تا ۶ ماهه: ۶۵ میکروگرم در روز
    ۷ تا ۱۲ ماهه: ۸۰ میکروگرم در روز
    کودکان:
    ۱ تا ۳ ساله: ۱۵۰ میکروگرم در روز
    ۴ تا ۸ ساله: ۲۰۰ میکروگرم در روز
    ۹ تا ۱۳ ساله: ۳۰۰ میکروگرم در روز
    نوجوانان و بزرگسالان:
    بزرگسالان (۱۴ سال به بالا): ۴۰۰ میکروگرم در روز
    زنان باردار: ۶۰۰ میکروگرم در روز
    زنان شیرده: ۵۰۰ میکروگرم در روز
    نتیجه‌گیری: اهمیت فولات در حفظ سلامت بدن
    در نهایت، فولات یک ویتامین حیاتی است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم. از پیشگیری از کم‌خونی گرفته تا حفظ سلامت قلب و مغز، این ویتامین نقش‌های متعددی در بدن ایفا می‌کند. برای تأمین نیازهای روزانه فولات، بهتر است مواد غذایی حاوی این ویتامین را در رژیم غذایی خود بگنجانید و در صورت نیاز، از مکمل‌ها استفاده کنید.

    با توجه به اهمیت فولات برای سلامتی، درک درست از منابع آن و مصرف به اندازه این ویتامین می‌تواند به پیشگیری از مشکلات سلامتی و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.
    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سلامتیفولیک اسیدویتامین B9ویتامین ب
    پست قبلی

    فواید باورنکردنی کدو حلوایی؛ یک هدیه برای سلامتی شما

    پست بعدی

    پلی‌فنول‌ها؛ راز طبیعت برای قلب سالم و طول عمر بیشتر

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تغذیه مادران باردار چگونه باشد/ تبعات حذف نان و برنج

    پلی‌فنول‌ها؛ راز طبیعت برای قلب سالم و طول عمر بیشتر

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.