شنبه, خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ ۶۱هزار تومان شد

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مرغداران با دپوی تخم مرغ در واحد‌ها رو‌به‌رو هستند

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید کدو حلوایی در فصل پاییز

    در طول پاییز، برداشت میوه‌ها و سبزیجات مورد انتظار در بازارهای کشاورزان و فروشگاه‌های مواد غذایی آغاز می‌شود. کدو تنبل، کدو حلوایی که به نظر می‌رسد همه توجه را به خود جلب می‌کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۱۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سبزیجات زمستانی را از کجا بخریم؟ | جدیدترین قیمت کدو حلوایی، چغندر و شلغم در میادین و مغازه‌ها

    زهرا رومی ؛ کارشناس ارشد علوم تغذیه در زندگی آنلاین نوشت: در طول پاییز، برداشت میوه‌ها و سبزیجات مورد انتظار در بازارهای کشاورزان و فروشگاه‌های مواد غذایی آغاز می‌شود. کدو تنبل، کدو حلوایی که به نظر می‌رسد همه توجه را به خود جلب می‌کند، فقط برای کنده‌کاری نیست. آنها سرشار از فواید سلامتی زیادی نیز هستند.

     

    مزایای سلامتی کدو تنبل

     

    پتاسیم

     

    یکی از مهم‌ترین مواد معدنی در بدن، پتاسیم کلیدی در تنظیم فشار خون و محافظت از بدن در برابر سکته و بیماری‌های قلبی است. یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم می‌تواند فشار خون را با حذف سدیم اضافی از بدن کاهش دهد.

     

    سرشار از فیبر

     

    هر فنجان کدو تنبل 3 گرم فیبر دارد که به ما کمک می‌کند احساس سیری طولانی‌تری داشته باشیم. خوردن یک وعده غذایی غنی از فیبر نه تنها انرژی شما را در طول روز حفظ می‌کند، بلکه به سلامت گوارش و جلوگیری از یبوست نیز کمک می‌کند.

     

    ویتامین A

     

    کدو حلوایی حاوی یک آنتی‌اکسیدان قوی به نام بتاکاروتن است که پس از مصرف به ویتامین A تبدیل می‌شود. یک فنجان کدو تنبل بیش از 80 درصد از نیاز روزانه توصیه شده به ویتامین A را تامین می‌کند. ویتامین A به جلوگیری از آسیب به چشم‌ها کمک می‌کند و بینایی ما را واضح نگه می‌دارد.

     

    خواص کدو تنبل برای سلامتی چیست؟

     

    کدو تنبل به دلیل فواید سلامتی خود بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد و دلیل خوبی نیز دارد. این کدو حلوایی زمستانی یک سبزی نیست، بلکه میوه‌ای سالم می‌باشد که حاوی دانه‌های خوراکی مغذی نیز می‌باشد. کدو تنبل منبع تغذیه است، مملو از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر می‌باشد و به دلیل طعم و بافت شیرینش، کدو تنبل افزودنی عالی برای هر وعده غذایی است.

     

    فواید تخم کدو برای سلامتی را فراموش نکنید!

     

    تخمه کدو تنبل حاوی چربی‌های سالم و سرشار از پروتئین است که آن را به یک میان‌وعده عالی تبدیل می‌کند. تخمه کدو تنبل سرشار از فیبر می‌باشد که می‌تواند به شما در حفظ وزن سالم کمک کند.

     

    فواید کدو تنبل برای سلامتی کودکان

     

    در اینجا پنج مورد از مزایای سلامتی کدو تنبل برای کودکان آورده شده است:

     

    از سلامت چشم محافظت می‌کند

     

    اگر می‌خواهید به سرعت بخشیدن به روند رشد بینایی کودکان‌تان کمک کنید، و همچنین اقداماتی را برای جلوگیری از سایر عوارض مربوط به چشم در آینده انجام دهید، کدو تنبل معجزه می‌کند.دلیل اصلی این امر این است که کدو تنبل سرشار از ویتامین A می‌باشد که یک ماده مغذی ضروری برای بینایی خوب است. دریافت ویتامین A کافی به کودک شما این امکان را می‌دهد که هم در روز و هم در شب بهتر ببیند که البته به معنای داشتن کودک شادتر است، بنابراین برای بینایی کودک خود، حتما باید از کدو تنبل در پاییز استفاده کنید.

     

    به هضم غذا کمک می‌کند

     

    یکی دیگر از مواردی که می‌تواند باعث ناراحتی کودکان شود، اجابت مزاج آنها است. گاهی اوقات مطمئن شدن از تعادل مناسب غذاها برای تثبیت سیستم گوارشی کودک و جلوگیری از یبوست ممکن است سخت باشد. کدو تنبل یک منبع عالی از فیبر است، اما می‌توانید برای تنظیم حرکات روده کودکان به آن اعتماد کنید. در واقع فواید بی‌شماری برای سیستم گوارش کودک نیز دارد. این می‌تواند به جلوگیری از تحریک در روده آنها کمک کند و عفونت‌های انگلی مانند کرم‌های روده را از بین ببرد.

     

    برای سیستم ایمنی مفید است

     

    اگر کودکان شروع به سرفه کنند یا به نظر برسد که تب دارند، می‌تواند ترسناک باشد. معمولا این چیز خیلی جدی نیست و سیستم ایمنی کودک می‌تواند به راحتی با آن مقابله کند، اما شما می‌توانید از این بیماری‌ها جلوگیری کنید. کدو تنبل از نظر ویتامین C بسیار غنی است. همچنین در آن بتاکاروتن وجود دارد که یک آنتی اکسیدان است و استرس اکسیداتیو روی اندام‌ها را کاهش می‌دهد. این می‌تواند از بیماری‌هایی که می‌توانند در درازمدت مشکل‌ساز باشند مانند سرطان و دیابت جلوگیری کند. یک فنجان کدو حلوایی پخته شده گامی در جهت درست برای تقویت سیستم ایمنی کودک است.

     

    به خواب کودک شما کمک می‌کند

     

    اطمینان از خواب کافی کودکان کاملا ضروری است. تغییرات فصل پاییز می‌تواند به خواب عمیق کودک کمک کند و کدو تنبل هم همین‌طور!

    کدو تنبل حاوی ماده‌ای به نام تریپتوفان است که به بدن در تولید ماده شیمیایی سروتونین کمک می‌کند.

    اکنون اکثر مردم با این ماده شیمیایی خاص آشنا هستند. سروتونین با شادی، تندرستی و آرامش مرتبط است و وجود آن در سیستم شما به خواب راحت کمک می‌کند. همچنین اسیدآمینه‌ای در کدو تنبل وجود دارد که می‌تواند باعث آرامش و خواب‌آلودگی شود. اطمینان حاصل کنید که کدوحلوایی به خوبی پوره شده و هضم آن آسان است. صرف‌نظر از آنچه در معده کودک شما وجود دارد، هر چه مدت زمان بیشتری برای هضم آن طول بکشد، زمان بیشتری برای خوابیدن او خواهد بود.

     

    مواد مغذی ضروری را تامین می‌کند

     

    کدو تنبل مملو از مواد مغذی ضروری است. برخی از مهم‌ترین چیزها برای کمک به رشد کودک را می‌توان از داشتن کدو تنبل در رژیم غذایی او به دست آورد.کدو تنبل حاوی کلسیم است که به رشد استخوان‌های قوی‌تر کمک می‌کند. منیزیم همچنین برای این امر مفید بوده و نیز به طور طبیعی آرام‌بخش است. کدو تنبل همچنین سرشار از فسفر می‌باشد که فواید زیادی برای رشد کودک دارد. این از عملکرد مغز گرفته تا هضم، حفظ سلول‌های بافتی و متعادل کردن هورمون‌ها را شامل می‌شود. همچنین مقدار زیادی پتاسیم در آن وجود دارد که تعادل آب و اسید را در خون تنظیم می‌کند.

     

    آیا کدو تنبل یک آلرژن رایج است؟

     

    خیر، آلرژی هم به گوشت و هم به دانه کدو تنبل نادر است، اگرچه ایجاد بثورات خارش‌دار روی دست‌ها بعد از دست زدن به کدوهای زمستانی غیرمعمول نیست. برای به حداقل رساندن هرگونه واکنش، دست‌های خود را بعد از دست زدن و صورت و دست‌های کودک را بعد از غذا بشویید. همانطور که در هنگام معرفی هر غذای جدیدی انجام می‌دهید، با ارائه مقدار کمی به تنهایی برای اولین وعده‌های غذایی شروع کنید. در صورت عدم وجود واکنش نامطلوب، مقدار آن را به تدریج در وعده‌های غذایی بعدی افزایش دهید.

     

    دستورالعمل‌های کدو حلوایی آسان

     

    مانند بسیاری دیگر از میوه‌ها و سبزیجات فصلی، کدو تنبل به راحتی پخته می‌شود و در غذاهای اصلی و دسرها گنجانده می‌شود. هنگام پخت با کدو تنبل می‌توانید آن را تفت داده، بخارپز کنید و به سوپ و آش اضافه نمایید. در اینجا یک دستورالعمل کدو تنبل مناسب برای بچه‌ها وجود دارد که سرشار از مواد مغذی است:

    پنکیک کدو حلوایی

    مواد لازم

    موز متوسط و خیلی رسیده 2 عدد

    تخم‌مرغ 2 عدد

    شیر بدون چربی یک دوم فنجان

    کدو تنبل 1 فنجان پوره

    شکر 1 قاشق غذاخوری

    آرد گندم کامل سه چهارم فنجان

    بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

    دارچین آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری

    روغن پخت و پز 1 قاشق غذاخوری

     

    روش تهیه

     

    در یک کاسه، موزهای رسیده را له کنید تا مخلوط بدون گلوله شود. تخم‌مرغ‌ها را به موز اضافه کنید و مخلوط نمایید تا یکدست شود. سپس شیر، پوره کدو تنبل و شکر را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و دارچین را به مخلوط موز اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. حالا ۱ قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط به مدت یک دقیقه گرم کنید. برای هر پنکیک خمیر را در تابه بریزید. آنقدر بپزید تا پنکیک حباب‌دار شده و اطراف لبه‌ها خشک شود. اکنون آن را برگردانید و بپزید تا هر دو طرف کمی قهوه‌ای شود. پنکیک را با میوه‌ها پر کنید و لذت ببرید!

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پاییزتغذیهکدو حلوایی
    پست قبلی

    صادرات آبزیان در سال جاری به ۲۳۵ میلیون دلار رسید

    پست بعدی

    ۸ هزار گونه گیاهی در ایران

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ارائه پیشنهاد تشکیل شورای‌عالی خاک به دولت

    ۸ هزار گونه گیاهی در ایران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    سطح زیرکشت زعفران ۱۲۷ هزارهکتار است

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۸۵ درصد گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود/نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.