دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر وارداتی اصلاح می شود

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    گسترش صنعت و تجارت غذای حلال با 1.5 میلیارد نفر مسلمان / گردش 800 میلیارد دلار صنعت غذای حلال

    سهم یک دهم درصدی ایران از بازار ۸ هزار میلیارد دلاری برند حلال

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بحران افزایش قیمت برنج در ژاپن؛ نخست وزیر زیر تیغ انتقادات

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک یک درصد شد

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید چای ریبوس چیست؟

    چای ریبوس به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و سالم محبوبیت زیادی پیدا کرده است، چای ریبوس قرن هاست که در جنوب آفریقا مصرف می شود و به نوشیدنی محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است.چای ریبوس یک جایگزین خوش طعم و بدون کافئین برای چای سیاه و سبز است.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۲۱, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید چای ریبوس چیست؟

    به نقل از ایسکانیوز، چای ریبوس یک چای گیاهی قرمز است که از برگهای تخمیر شده درختچه آسپالاتوس لینیرایز (Aspalathus linearis) ، گیاه بومی آفریقای جنوبی بدست می آید.

    بسیاری از افراد از آن به عنوان جایگزینی برای چای سبز یا سیاه استفاده می کنند. رویبوس سنتی با تخمیر برگها درست می شود و آنها را به رنگ قرمز قهوه ای در می آورد. چای رویبوس سبز تخمیر نشده نیز موجود است.

    چای رویبوس عطر و طعم شیرین ولطیف دارد. چای رویبوس به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و سالم محبوبیت زیادی دارد. طبع چای رویبوس گرم است و برای افراد سرد مزاج نوشیدنی بسیار مناسبی است.

    علاوه بر این ، مدافعان ریبوس را برای مزایای بالقوه سلامتی آن ستایش می کنند و ادعا می کنند که آنتی اکسیدان های آن می توانند از سرطان، بیماری های قلبی و سکته پیشگیری کنند. با این حال، ممکن است تعجب کنید که آیا این مزایا با شواهد پشتیبانی می شوند.

    در این مقاله، ما فواید بالقوه چای رویبوس برای سلامتی را لیست می کنیم. ما همچنین نحوه دم و طعم دادن هر فنجان را نیز بیان می کنیم.

     

     1. دارای مقدار کمی تانن و فاقد کافئین و اسید اگزالیک

     

    کافئین یک محرک طبیعی است که هم در چای سیاه و هم در چای سبز یافت می شود.

    مصرف مقادیر متوسط کافئین به طور کلی بی خطر است. حتی ممکن است فوایدی برای عملکرد ورزشی ، تمرکز و خلق و خوی داشته باشد.

    با این حال، مصرف بیش از حد با تپش قلب ، افزایش اضطراب ، مشکلات خواب و سردرد ارتباط دارد. بنابراین ، برخی افراد ترجیح می دهند از مصرف کافئین خودداری کنند یا آن را محدود کنند. از آنجا که چای رویبوس به طور طبیعی فاقد کافئین است ، یک گزینه عالی برای چای سیاه یا سبز است.

    رویبوس همچنین دارای میزان تانن کمتری نسبت به چای سیاه یا سبز معمولی است.

    تانن، ترکیبات طبیعی موجود در چای سبز و سیاه ، در جذب برخی مواد مغذی مانند آهن اختلال ایجاد می کند.

    همچنین برخلاف چای سیاه و سبز ، چای رویبوس قرمز اسید اگزالیک کمتری دارد. مصرف مقادیر زیاد اسید اگزالیک می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد و رویبوس را به گزینه مناسبی برای افراد مبتلا به مشکلات کلیوی تبدیل کند.

     

     2. دارای آنتی اکسیدان ها

     

    ریبوس به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های تقویت کننده سلامتی ، شامل آسپالاتین و کوئرستین ، با مزایای سلامتی همراه است. آنتی اکسیدان ها ممکن است به محافظت از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک کنند.

    در طولانی مدت، اثرات آنها ممکن است خطر ابتلا به بیماری ها ، مانند بیماری های قلبی و سرطان را کاهش دهد. برخی شواهد نشان می دهد که چای رویبوس می تواند سطح آنتی اکسیدان را در بدن شما افزایش دهد.با این حال ، این آنتی اکسیدان ها ممکن است ناپایدار باشند و یا به طور ناکارآمد توسط بدن جذب شوند.

     

     3. ممکن است سلامت قلب را تقویت کند

     

    آنتی اکسیدان های موجود در رویوبوس با داشتن قلب سالم در ارتباط هستند. این ممکن است به روش های مختلفی اتفاق بیفتد.

    اول، نوشیدن چای رویبوس با مهار آنزیم تبدیل کننده آنژیوتانسین (ACE) ممکن است اثرات مفیدی بر فشار خون داشته باشد. در مطالعه ای روی 17 نفر ، نوشیدن چای رویبوس فعالیت ACE را 30-60 دقیقه پس از مصرف مهار کرد. با این حال ، این به معنای تغییر فشار خون نیست.

    شواهد امیدوار کننده تری وجود دارد که نشان می دهد این چای می تواند سطح کلسترول را بهبود بخشد. در یک مطالعه روی 40 بزرگسال دارای اضافه وزن و در معرض خطر بالای بیماری قلبی ، شش فنجان چای رویبوس روزانه به مدت شش هفته باعث کاهش کلسترول LDL “بد” می شود و کلسترول HDL “خوب” را افزایش می دهد.

    با این حال، همین تأثیر در افراد سالم دیده نشد. سطح کلسترول سالم باعث محافظت بیشتر در برابر بیماری های مختلف قلبی ، از جمله حملات قلبی و مغزی می شود.

     

     4. ممکن است خطر سرطان را کاهش دهد

     

    مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که آنتی اکسیدان های کورستین و لوتئولین که در چای رویبوس وجود دارد ، می توانند سلول های سرطانی را از بین ببرند و از رشد تومور جلوگیری کنند. با این حال ، مقدار کوئرستین و لوتئولین در یک فنجان چای ناچیز است. بسیاری از میوه ها و سبزیجات منابع بسیار بهتری هستند.

     

     5. برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید است

     

    چای رویبوس تنها منبع طبیعی شناخته شده آنتی اکسیدان آسپالاتین است که مطالعات حیوانی نشان می دهد ممکن است اثرات ضد دیابت داشته باشد.

    یک مطالعه بر روی موش های مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که آسپالاتین سطح قند خون را متعادل و مقاومت به انسولین را کاهش می دهد ، که می تواند برای افرادی که دیابت نوع 2 دارند یا در معرض خطر هستند امیدوار کننده باشد.با این حال ، مطالعات انسانی مورد نیاز است.

     

     6. چای رویبوس و لاغری

     

    چای رویبوس فاقد کالری است، بنابراین ممکن است گزینه خوبی برای نوشیدنی برای کسانی باشد که سعی در کاهش وزن یا حفظ وزن مناسب دارند.

    طبق نتایج یک مطالعه، چای رویبوس همچنین ممکن است با افزایش سطح لپتین برای مدیریت وزن مفید باشد. لپتین هورمونی است که به تنظیم مصرف غذا کمک می کند و سیگنال هایی را به بدن ارسال می کند که غذای کافی داشته است.

    این چای همچنین از تشکیل سلول های جدید چربی جلوگیری کرده و متابولیسم سریع چربی را تشویق می کند.

     

     عوارض جانبی چای ریبوس

     

    به طور کلی، ریبوس بسیار ایمن است.

    اگرچه عوارض جانبی منفی بسیار نادر است ، اما برخی از آنها گزارش شده است.

    یک مطالعه موردی نشان داد که نوشیدن مقدار زیادی چای رویبوس در روز با افزایش آنزیم های کبدی مرتبط است ، که اغلب می تواند نشان دهنده مشکل کبدی باشد. با این حال ، این فقط یک مورد پیچیده بود.

    برخی ترکیبات موجود در چای می توانند تولید هورمون جنسی زنانه ، استروژن را تحریک کنند.

    برخی منابع حاکی از آن است که افرادی که دارای شرایط حساس به هورمون هستند ، مانند سرطان پستان ، بهتر است از مصرف این نوع چای اجتناب کنند.

    با این حال، این اثر بسیار ملایم است و به احتمال زیاد قبل از مشاهده اثر ، باید مقادیر بسیار زیادی را مصرف کنید.

     

     طرز تهیه چای رویبوس:

    مردم می توانند چای رویبوس را به صورت گرم یا سرد ، به روشی مشابه چای سیاه ، میل کنند. برای گرفتن بهترین نتیجه ، آن را مطابق دستورالعمل روی بسته دم کنید. به عنوان یک قاعده کلی ، از 8 اونس آب جوش برای هر کیسه چای یا یک قاشق چای خوری برگ چای ریبوس استفاده کنید.

    اجازه دهید حداقل 5 دقیقه چای خنک شود. چای را ساده بنوشید یا شیر لبنی ، شیر گیاهی ، عسل یا شکر را اضافه کنید تا مزه دار شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: چایچای ریبوسصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    ویتامینی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

    پست بعدی

    مدیر جهاد کشاورزی امیدیه : برداشت محصولات پاییزه از اوایل اردیبهشت آغاز می‌شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فرزاد عدالتیان: آغاز کشت پاییزه در خراسان رضوی

    مدیر جهاد کشاورزی امیدیه : برداشت محصولات پاییزه از اوایل اردیبهشت آغاز می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ۲۰۰ هزار تن برنج در انتظار مجوز ترخیص

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    همزمان با دهه فجر انجام می‌شود افتتاح و بهره‌برداری ۴۹ طرح کشاورزی در خوزستان

    نقشه آبیاری هوشمند کشاورزی تکمیل می‌شود/ سه سامانه در مسیر ادغام برای مدیریت منابع آب

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    ضرورت مبارزه با آفت سن گندم و غلات در مزارع

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.