جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید مورینگا برای بدن

    افزایش بیش از ۳۰ درصدی تعداد استخرهای دومنظوره شیلاتی

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید مورینگا برای بدن

    اگر به طب سنتی، درمان‌های گیاهی و به‌طور کلی گیاهان دارویی علاقه دارید، احتمالا نام درخت مورینگا یا دیگر اسامی آن مثل درخت چوب طبل، درخت معجزه، درخت بان یا درخت نعل اسب را هم شنیده‌اید. Moringa را به دلیل فواید زیادی که برای درمان و پیشگیری از بیماری‌ها دارد، می‌توانیم بسیار ارزشمند بدانیم. این ویژگی به دلیل وجود انواع ویتامین و مواد معدنی، چربی کم و خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن است. در این مطلب می‌خواهیم به بررسی روش‌های استفاده از مورینگا و اثراتی که روی بدن دارد، بپردازیم.

    خواص گیاه مورینگا برای بدن

     

    مورینگا فواید بسیار زیادی برای بدن دارد و برای پیشگیری و درمان بیماری‌ها و مشکلات مختلف بدن بسیار مفید است. از جمله اثرات این گیاه برای بدن می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

     

    مورینگا از پوست و مو در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و خاصیت آبرسانی و سم‌زدایی هم دارد. به همین دلیل نقش مهمی در تقویت پوست و مو خواهد داشت.این گیاه در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است و می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مهار کند و از بدن در برابر اثرات رادیکال‌های آزاد محافظت به عمل آورد.مورینگا برای درمان بسیاری از بیماری‌های گوارشی نیز بسیار مفید است. خاصیت ضدباکتری که این گیاه دارد، اجازه نمی‌دهد عفونتی‌ در دستگاه گوارشی ایجاد شود؛ در نتیجه از انواع زخم‌های روده‌ای، دل درد، اسهال، یبوست، ورم معده و کولیت جلوگیری خواهد کرد.از مورینگا به‌عنوان گیاهی موثر در لاغری نیز یاد می‌کنند. این گیاه دارای کالری کمی است و مقدار زیادی ویتامین ب در آن وجود دارد. به همین دلیل باعث می‌شود تا جذب مواد مغذی سریع‌تر انجام شود و در عین‌حال افزایش وزن هم نداشته باشید.

    روش‌های مصرف مورینگا

    ویژگی جالب گیاه مورینگا این است که تمام بخش‌های آن، از ریشه گرفته تا گل و برگ، همگی قابل استفاده هستند و از آن‌ها برای درست کردن داروهای گیاهی، دمنوش و… استفاده می‌شود. حتی گاهی این گیاه برای تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه به مرسوم‌ترین روش‌های مصرف مورینگا اشاره خواهیم کرد:

     

    روش استفاده از پودر مورینگا

     

    پودر مورینگا را می‌توانید در بسیاری از عطاری‌های آنلاین پیدا کنید. شکل پودری این گیاه با روش‌های مختلف مصرف می‌شود:

     

    می‌توانید یک قاشق غذاخوری از پودر مورینگا را زیر زبان بریزید و با یک لیوان آب قورت دهید.1 قاشق از پودر این گیاه را در یک لیوان با آب سرد مخلوط کنید و بنوشید.پودر مورینگا را می‌توانید روی سالاد یا داخل ماست هم بریزید و میل کنید.ترکیب پودر مورینگا و عسل را می‌توان برای استفاده موضعی روی سطح پوست نیز به‌کار برد.

    روش استفاده از روغن مورینگا

     

    روغن مورینگا شکل دیگری از این گیاه است که معمولا در عطاری‌های آنلاین پیدا می‌شود. این روغن از دانه‌های این گیاه به‌دست می‌آید و مقادیر زیادی چربی غیراشباع، استرول و توکوفرول در آن وجود دارد. روش‌های مختلفی برای استفاده از این روغن وجود دارند:

     

    از روغن مورینگا برای پخت و پز و تهیه انواع غذاها استفاده می‌شود.روغن مورینگا را می‌توانید به‌صورت موضعی برای تقویت پوست و مو به‌کار ببرید.نمونه‌های غیرخوراکی این روغن برای روان کردن ابزار و ماشین‌آلات نیز کاربرد دارند.

    روش استفاده از بذر مورینگا

     

    بذر مورینگا را می‌توانید از عطاری‌های آنلاین بخرید و آن را به روش‌های مختلف مصرف کنید. از جمله دستورالعمل‌های استفاده از بذر مورینگا شامل موارد زیر هستند:

     

    بذرهای مورینگا را می‌توانید به شکل آجیل میل کنید.بذر مورنیگا برای درست کردن انواع سس نیز مناسب است.

    روش استفاده از برگ مورینگا

     

    برگ مورینگا سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان است. به همین دلیل استفاده از آن تاثیر خوبی روی پیشگیری از بروز سرطان و حتی کمک به درمان آن دارد. از جمله روش‌های مصرف برگ مورینگا به شرح زیر است:

     

    می‌توانید برگ مورینگا تازه یا خشک را از عطاری‌های آنلاین خریداری کنید و سپس آن‌ را برای درست کردن خورش، سوپ و… به‌کار ببرید.برگ مورینگا را در یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید تا دم بکشد.برگ مورینگای تازه برای درست کردن سالاد نیز به‌کار می‌رود.می‌توانید از برگ موریکا برای تهیه اسموتی گیاهی نیز استفاده کنید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بیماریطب سنتیمورینگا
    پست قبلی

    افزایش بیش از ۳۰ درصدی تعداد استخرهای دومنظوره شیلاتی

    پست بعدی

    امسال ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای عملیات آبخیزداری مصوب شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    امسال ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای عملیات آبخیزداری مصوب شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    ثبات نسبی در بازار روغن با تخصیص ارز

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.