دوشنبه, خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    ۶۲ درصد برنامه تهیه بذر جو محقق شد

    فعالیت ۲۰ شرکت تولید بذر اصلاح‌شده در استان مرکزی

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    تولید گوشت کشور مصرف سالانه بازار را پاسخ می‌دهد

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پرداخت ۱۵ همت از مطالبات گندمکاران/ ۷۷ درصد باقی مانده است

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید شگفت انگیز دانه‌ی به برای سلامتی

    به، میوه ای است مربوط به خانواده سیب و گلابی و به دلیل طعم خاص و ویژگی های معطر آن مورد توجه قرار می گیرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۶, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    آغاز برداشت به از ۸۷۴ هکتار باغ‌های شهرستان نطنز

    به، میوه ای است مربوط به خانواده سیب و گلابی و به دلیل طعم خاص و ویژگی های معطر آن مورد توجه قرار می گیرد. با این حال، در حالی که ما اغلب بر خود میوه تمرکز می کنیم، دانه های این میوه اغلب نادیده گرفته می شوند و دارای پتانسیل بسیار زیادی برای فواید مختلف هستند.

    معمولا از دانه های این میوه، به عنوان دارو استفاده می شود. این دانه ها حاوی مواد مغذی ضروری، آنتی اکسیدان ها و خواص دارویی هستند که شایسته توجه بسیاری است.

     

    ارزش غذایی دانه های به

    دانه های به دارای مشخصات تغذیه ای قابل توجهی بوده و سرشار از ویتامین های ضروری، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند. آنها منبع خوبی از ویتامین E می باشند که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند و از بدن در برابر رادیکال های آزاد مضر محافظت می کند.

    بعلاوه، دانه های به حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و آهن هستند که نقش حیاتی در حفظ سلامت و شادابی کلی دارند.

    مواد مغذی اصلی دانه های به، به شرح زیر است:

    • فیبر غذایی: دانه های به منبع خوبی از فیبر محلول و نامحلول هستند. فیبر محلول در آب حل می شود و به کاهش سطح کلسترول و تنظیم سطح قند خون کمک می کند. فیبر نامحلول در آب حل نمی شود و به سلامت و منظم نگه داشتن سیستم گوارش کمک می کند.
    • موسیلاژ: موسیلاژ ماده ای است که ماده ای ژل مانند در معده و روده ایجاد می کند و می تواند به تسکین دستگاه گوارش و کاهش التهاب کمک کند.
    • آنتی اکسیدان ها: دانه های به سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می توانند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کنند.
    • مواد معدنی: دانه های به حاوی مواد معدنی مختلفی از جمله پتاسیم، کلسیم، منیزیم و آهن هستند.

     

     

    فواید سلامتی دانه های به

    دانه های به منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها، فیبر غذایی و موسیلاژ هستند؛ قرن هاست که در طب سنتی برای درمان انواع اختلالات گوارشی از جمله یبوست، اسهال و زخم معده استفاده می شود.

    توجه به این نکته مهم است که تحقیقات بیشتری برای تایید فواید سلامتی دانه های به مورد نیاز است. با این حال، آنها سابقه طولانی استفاده ایمن در طب سنتی دارند و به طور کلی به خوبی تحمل می شوند.

     

    دانه‌ی به سلامت دستگاه گوارش را ارتقا می دهد

    محتوای بالای فیبر موجود در دانه های به، از هضم سالم پشتیبانی می کند؛ فیبر به جلوگیری از یبوست کمک می کند و حرکات منظم روده را تقویت می کند که ممکن است به بهبود سلامت روده کمک کند. مصرف دانه های به همچنین می تواند به افزایش جذب مواد مغذی و حفظ یک سیستم گوارشی سالم کمک کند.

     

    دانه‌ی به، خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی بالقوه دارد

    دانه های به دارای خواص ضد التهابی طبیعی هستند که ممکن است به کاهش التهاب در سراسر بدن کمک کند. آنتی اکسیدان های موجود در دانه ها، به مبارزه با استرس اکسیداتیو، محافظت از سلول ها در برابر آسیب و کاهش خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و انواع خاصی از سرطان کمک می کند.

    همچنین گنجاندن دانه های به در رژیم غذایی شما می تواند به رفاه کلی کمک کند.

     

    دانه‌ی به سلامت پوست را تضمین می کنند

    دانه های به ممکن است برای سلامت پوست نیز مفید باشند. آنها حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که می توانند به محافظت از پوست در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و قرار گرفتن در معرض نور خورشید کمک کنند. روغن دانه به را می توان روی پوست برای تسکین التهاب و بهبود زخم استفاده کرد.

     

    از دانه‌ی به می توان در آشپزی استفاده کرد

    دانه های به را می توان در ترفندهای مختلف آشپزی استفاده کرد. آنها هنگامی که به پودر ریز تبدیل می شوند، می توان آنها را به اسموتی ها، بلغور جو دوسر یا محصولات پخته شده اضافه کرد و طعم ملایم و آجیلی را به آن ها داد. یکی دیگر از کاربردهای پرطرفدار تزریق دانه ها در شربت ها یا روغن های طعم دار، ایجاد سس ها یا مارینادهای منحصر به فرد است که پیچ و تاب لذت بخشی به غذاهای شما می بخشد. دانه‌های به را می‌توان برای تهیه چای معطر که به‌خاطر خواص آرام‌بخش و تسکین‌دهنده‌اش معروف است، استفاده کرد.

     

    دانه‌ی به بهداشت دندان را تضمین می کند

    عصاره دانه به، به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامت لثه و کاهش تشکیل پلاک، گاهی اوقات در محصولات مراقبت از دهان استفاده می شود.

     

     

    دانه‌ به، اثر تسکین بخش بر سیستم تنفسی دارد

    اثر آرام بخش دانه های به بر روی سیستم تنفسی یکی از فواید غیرمنتظره آن برای سلامتی است. دانه به در طب سنتی ایرانی برای درمان زخم‌های سرطانی، سرفه، خشکی گلو و همچنین روان‌کردن نای استفاده می‌شود. مطالعات تحقیقاتی نیز این اثرات را تایید می کند.

    این مطالعات نشان داده است که دانه های به اثر تسکین دهنده بر روی سیستم تنفسی دارند و می توانند به کاهش سرفه و تحریک گلو کمک کنند.

     

    دانه‌ی به، زخم را التیام می بخشد

    بر اساس مطالعات، موسیلاژ دانه به (QSM) باعث بهبود زخم می شود. در طب سنتی ایران از QSM برای درمان سوختگی و زخم های پوستی استفاده می شده است.

     

    عوارض جانبی دانه های به

    معمولاً مصرف دانه‌ی به در حد متعادل برای اکثر مردم بی‌خطر است. با این حال، در صورتی که بیش از حد مصرف شوند ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند، مانند:

    • مشکلات گوارشی: مصرف بیش از حد دانه های به، به خصوص در افرادی که عادت به خوردن فیبر زیاد ندارند، می تواند باعث مشکلات گوارشی مانند تولید گاز، نفخ و اسهال شود.
    • واکنش های آلرژیک: برخی از افراد ممکن است به دانه های به آلرژی داشته باشند که می تواند علائمی مانند کهیر، خارش، تورم و مشکل در تنفس ایجاد کند.
    • مسمومیت با سیانید: دانه های به حاوی مقدار کمی سیانید هستند. با این حال، مقدار سیانید موجود در دانه های به هنگام مصرف متعادل، مضر تلقی نمی شود. خوردن مقادیر زیاد دانه های به ممکن است خطر مسمومیت با سیانید را افزایش دهد.

    توجه به این نکته ضروری است که خوردن دانه های به در زنان باردار یا شیرده به خوبی مورد مطالعه قرار نگرفته است، بنابراین بهتر است در این زمان ها از مصرف آن اجتناب کنید.

    اگر بیماری زمینه‌ای دارید یا دارویی مصرف می‌کنید، قبل از مصرف دانه‌های به حتما با پزشک خود مشورت کنید.

     

    چگونه دانه های به را بخوریم؟

    دانه های به را می توان به طور کامل خورد، به صورت پودر درآورد یا در آب خیس کرد تا ژل درست شود. آنها را می توان به اسموتی، ماست یا غلات اضافه کرد. چای دانه به را نیز می توان با خیساندن دانه ها در آب داغ برای چند دقیقه درست کرد.

     

    چگونه ژل دانه به را درست کنیم؟

    برای تهیه ژل دانه به موارد زیر نیاز دارید :

    • 1 قاشق غذاخوری دانه به
    • 1 لیوان آب

     

    دستورالعمل ها

    1. دانه های به را در یک صافی مشبک خوب بشویید.
    2. دانه های به را در ظرفی بریزید و آب را به آن اضافه کنید.
    3. دانه ها و آب را با هم مخلوط کنید تا دانه ها به طور یکنواخت پخش شوند.
    4. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید 4 تا 6 ساعت یا یک شب در دمای اتاق بماند.
    5. پس از خیس شدن دانه ها، ژل را هم بزنید و آن را از طریق یک صافی مشبک صاف کنید تا دانه های باقیمانده از بین برود.
    6. ژل ساخته شده از دانه به، اکنون آماده استفاده است.

     

    نکاتی برای تهیه ژل بذر

    • برای بهترین نتیجه از آب تصفیه شده یا مقطر استفاده کنید.
    • اگر ژل غلیظ تری می خواهید، از آب کمتری استفاده کنید. برای ژل آبکی تر، از آب بیشتری استفاده کنید.
    • می توانید چند قطره اسانس را به ژل اضافه کنید تا رایحه ای دلپذیر داشته باشید.
    • اگر از ژل دانه به، برای حالت دهی مو استفاده می کنید، چند قطره روغن نارگیل یا روغن جوجوبا را به ژل اضافه کنید تا رطوبت آن بیشتر شود.
    • اگر از ژل دانه به، برای ماسک صورت استفاده می‌کنید، چند قطره آب لیمو یا عسل را برای فواید بیشتر به ژل اضافه کنید.

     

     

    چگونه از ژل دانه های به استفاده کنیم؟

    می توانید از ژل دانه به، به روش های مختلفی استفاده کنید، مانند:

    • غلیظ کننده برای سس و سوپ
    • برای چسبیدن و باز نشدن کوفته، همبرگر و سایر غذاهایی با گوشت چرخ کرده
    • به عنوان پایه ای برای پودینگ، پای و دسرهای دیگر
    • به عنوان ژل مو یا حالت دهنده
    • به عنوان ماسک صورت یا درمانی برای پوست

    ژل دانه به را می توان تا 5 روز در یخچال نگهداری کرد.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بهتغذیهسلامتی
    پست قبلی

    مرغ منجمد به قیمت کیلویی ۷۲ هزار تومان در میادین تره بار عرضه می‌شود

    پست بعدی

    کاشت نهال در مراتع کنگاور آغاز شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۴۰۰ میلیون اصله نهال در قالب طرح‌های منابع طبیعی کاشته می شود

    کاشت نهال در مراتع کنگاور آغاز شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    از مزرعه تا بازار/ روایت طلای سرخ کردستان

    از مزرعه تا بازار/ روایت طلای سرخ کردستان

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.