سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    مجوز ثبت سفارش ۱۵ هزارتن چای صادر شد/مصرف سالانه ۱۰۶ هزارتن چای در کشور

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    هشدار کشتار دام‌های مولد به مسئولان/ نیازی به واردات گوشت گرم نداریم

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فریز کردن آب معدنی سرطانزاست

    یک متخصص تغذیه می گوید: بسیاری از افرادی که تعریق زیادی دارند و با گرما مواجهه لاجرم دارند آب می خورند و گاهی می بینیم آب معدنی را داخل فریزر می گذارند تا یخ بزند و آب خنک بخورند. جدا از اینکه پژوهش ها نشان داده این روشی سالم نیست و براثر این فرایند(سرمای زیاد) پوشش پلاستیکی واکنش نشان می دهد و ترکیباتی سرطان زا ایجاد می شود و داخل آب رها خواهد شد و در دراز مدت می تواند سلامتی را به خطر بیاندازد

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فریز کردن آب معدنی سرطانزاست

    دکتر تیرنگ نیستانی در پاسخ به این سوال که برای جلوگیری از گرما زدگی چه توصیه ای برای افراد دارید؟ اظهار داشت: اولین توصیه این است که تلاش کنند در معرض گرمای شدید و تابش مستقیم نور آفتاب نباشند ولی این برای برخی مقدور نیست مثلا کسی که پیک موتوری است یا برای نانوا ها نیز مساله به همین صورت است. بسیاری از این افراد به آب دسترسی دارند و از این بابت مساله ای وجود ندارد و در بیشتر مواقع به اندازه کافی آب می گیرند. مشکل در مورد افرادی است که سن آن ها بسیار بالا یا بسیار پایین است و طبیعتا این افراد برای مشکلات کمبود آب و موادی که در آب است(الکترولیت) مستعد تر هستند و کم آبی بین می تواند برای آن ها مساله ساز باشد.

     

    فریز کردن آب معدنی ترکیباتی سرطان زا ایجاد می کند

     

    وی افزود: بسیاری از افرادی که تعریق زیادی دارند و با گرما مواجهه لاجرم دارند آب می خورند و گاهی می بینیم آب معدنی را داخل فریزر می گذارند تا یخ بزند و آب خنک بخورند. جدا از اینکه پژوهش ها نشان داده این روشی سالم نیست و براثر این فرایند(سرمای زیاد) پوشش پلاستیکی واکنش نشان می دهد و ترکیباتی سرطان زا ایجاد می شود و داخل آب رها خواهد شد و در دراز مدت می تواند سلامتی را به خطر بیاندازد و این شیوه توصیه نمی شود. جدا از این مساله بسیاری از افراد وقتی تعریق می کنند آب از دست نمی دهند و الکترولیت و پتاسیم و سدیم و … را از دست می دهند و اگر این مساله شدید باشد با از دست دادن این مواد و جایگزین شون آب غلظت آب در داخل بدن کم می شود و عوارضی مثل بی حالی و غش برای برد ایجاد می شود و گاهی ممکن است کار آن ها به اورژانس برسد و مشکلاتی ناشی از این مساله وجود دارد.

     

    به اندازه نصف لیمو ترش داخل آب بچکانید

     

    دکتر نیستانی ادامه داد: راه حل خوب این است که به اندازه نصف لیمو ترش داخل آب بچکانید و بخش اعظمی از پتاسیم که از دست می دهید تامین شود. ضمنا آب طعم دار می شود و خطر نیز کمتر خواهد شد. راه حل بعدی استفاده از میوه ها است اولا چون املاح دادند نباید خیلی نگران از دست دادن پتاسیم باشیم دوما فیبر دارند و این برای افرادی که به هر دلیلی نمی توانند آب به همراه داشته باشند مفید خواهد بود چون این افراد عموما وقتی بیرون می روند مقدار زیادی آب می خورند که این آب به سرعت از طریق کلیه ها دفع می شود و ما به آن شکل ذخیره آب را در بدن نداریم. ولی فیبر آب را در خود ذخیره می کند و به تامین آب کمک می کند و در واقع آن را داخل روده بزرگ رها می کند و به تامین آب توسط بدن کمک می کند. این مکانیزم محافظتی است تا خطر کم آبی را کم کند.

    این متخصص تغذیه افزود: البته باید به قیمت میوه ها هم اشاره کرد. بالاخره بحث توان خرید و بضاعت مردم هم مساله است. مقدار فیبر میوه ها معمولا با میزان آب آن ها نسبت عکس دارد به این معنا که مقدار فیبر در ۱۰۰ گرم سیب که در مقیاس با هندوانه آب کمتری دارد بیشتر است. مساله آب میوه نیست بلکه فیبر میوه مورد توجه است شاید در اندازه مساوی آب هندوانه بیشتر باشد ولی فیبر میوه های گوشتی تر مثل سیب و گلابی بیشتر است و از این بابت می توانند کمک کننده باشند.

     

    در تابستان روزانه چند واحد میوه باید مصرف کرد؟

     

    وی در خصوص اینکه در تابستان روزانه چند واحد میوه باید مصرف کرد؟ گفت: آنچه که توصیه می شود مجموع مصرف سبزی و میوه است که می گویند باید ۴۵۰ گرم در روز مصرف شود ولی برای میوه در کمترین حالت دو و در بهترین حالت چهار و به طور متوسط سه واحد در روز کفایت می کند. میزان هر سهم میوه بر حسب میوه های مختلف متفاوت است. میزان تقریبی این است که هر سهم به اندازه یک مشت بسته در نظر گرفته شود. یک سیب متوسط یک سهم است و به طور مثال هر دو یا سه عدد سیب گلاب یک سهم است. موز به اندازه دو مشت است و دو سهم حساب می شود. سبزی نیز هر چه بیشتر بخوریم بهتر است.سبزی ها دو دسته نشاسته ای و غیر نشاسته ای هستند. هویج و نخود سبز و باقالی از جمله سبزی های نشاسته ای هستند و کالری دارند و کالری آن ها به ازای هر سهم حدود ۴۵ کالری است. مفهوم ۴۵ کالری در حدود دو قاشق برنج پخته بدون روغن است. یعنی کالری بدی نیست. ولی کالری سبزی های غیر نشاسته ای کمتر و زیر ۲۵ کالری است. مثلا کاهو از این دسته است. سبزی های غیر نشاسته ای در مقیاس با میزان مصرف کالری بسیار ناچیزی دارند و هر چه بیشتر مصرف شود بهتر است.

     

    یک لیوان دوغ می تواند بسیاری از املاحی را که بدن از دست می دهد تامین کند

     

    دکتر نیستانی اظهار داشت: وقتی ما بچه بودیم یکی از میان وعده های رایج دوغ بود و در تابستان مصرف بالایی داشت و دوغ صنعتی و پاستوریزه کمتر بود و ماست می‌خریدند و خودشان درست می کردند و با کمی خیار و کشمش و گردو و مخلوط نان به غذا تبدیل می شد. من یکبار در یک برنامه تلوزیونی ترکیب ماست و دوغ را مقایسه کردم. یک لیوان دوغ می تواند بسیاری از املاحی را که بدن از دست می دهد تامین کند. اگر نمک زیاد نریزیم که از آن سوی بام نیفتیم باید گفت دوغ آشامیدنی بسیار مفیدی است. به ویژه برای افرادی که در معرض گرما زدگی هستند. دوغ هم پروتئین و هم کلسیم و هم سدیم دارد. ولی متاسفانه در زمان حال کمتر مورد عنایت است ولی در زمان قدیم وضعیت مثل امروز نبود که مردم خود را به جگر و پیتزا و فست فود ببندند و آب دوغ خیار یک وعده غذایی بود.

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آبآب یخسرطانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفریز آب
    پست قبلی

    امروز قیمت گندم بیش از 11 دلار در بازارهای جهانی افزایش یافت

    پست بعدی

    عجیب‌ترین فواید مصرف طولانی مدت چای

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    عجیب‌ترین فواید مصرف طولانی مدت چای

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.