دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    عدم اعتدال در خوردن گوشت قرمز باعث بروز بیماری قلبی می‌شود

    ارتباط بین بیماری‌های قلبی عروقی و خوردن مقدار زیادی گوشت قرمز ثابت شده اما نمی دانیم دقیقاً چگونه پروتئین‌های حیوانی می‌توانند خطر بیماری قلبی را افزایش دهند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱۳, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    یک مطالعه جدید، مکانیسم بالقوه را نشان می‌دهد که چگونه متابولیت‌های تولید شده توسط برخی باکتری‌های روده هنگام هضم گوشت قرمز نقش مهمی در بیماری‌های قلبی عروقی دارند.

    چندین ماده و مکانیسم برای توضیح اثرات مضر بالقوه مصرف گوشت بر ASCVD [بیماری قلبی عروقی آترواسکلروتیک]پیشنهاد شده است.
    این‌ها شامل محتویات چربی اشباع شده، کلسترول و آهن هِم در گوشت قرمز و همچنین سدیم، نیتریت‌ها و پختن گوشت‌های فرآوری شده در دمای بالا است.

    پژوهش جدید، داده‌های یک مطالعه طولانی‌مدت قلبی عروقی که هزاران نفر را برای بیش از یک دهه دنبال می‌کرد، بررسی کرده است.

    این مطالعه اولین مطالعه‌ای است که سعی می‌کند راه‌های مختلفی را که مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد، درک کند.

    یافته‌ها نشان داد که سطوح پلاسمایی TMAO و دو متابولیت دیگر تولید شده توسط میکروبیوم می‌تواند بین ۸ تا ۱۱ درصد از افزایش خطر بیماری قلبی ناشی از خوردن گوشت قرمز را تشکیل دهد.بر اساس یافته‌های جدید، افزایش سطح گلوکز خون و التهاب سیستمیک نیز با خطر بیماری قلبی مرتبط است.

    داریوش مظفریان، یکی از نویسندگان ارشد این مطالعه، گفت: بخش جالب یافته‌ها این بود که به نظر می‌رسد این سه عامل بیشتر با افزایش خطر بیماری قلبی در افراد مرتبط هستند تا خوراکی‌های سنتی مانند چربی یا کلسترول.

    جالب است که ما سه مسیر اصلی را شناسایی کردیم که به توضیح ارتباط بین گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده و بیماری قلبی عروقی کمک می‌کند – متابولیت‌های مرتبط با میکروبیوم مانند TMAO، سطح گلوکز خون و التهاب عمومی – و هر یک از این مسیر‌ها مهم‌تر از مسیر‌های مربوط به کلسترول خون یا خون هستند.

    مظفریان توضیح داد، مطالعه نشان می‌دهد که هنگام انتخاب غذا‌های حیوانی، تمرکز بر تفاوت در چربی کل، چربی اشباع یا کلسترول کمتر اهمیت دارد و درک بهتر اثرات سلامتی سایر اجزای این غذا‌ها مانند ال-کارنیتین و آهن هِم مهم است.

    مطالعه دیگری که اخیراً منتشر شده توسط مظفریان به بررسی سطوح خونی TMAO و مرگ و میر ناشی از همه علل پرداخته است. این تحقیق نشان داد که افراد مسن با سطوح بالای TMAO۲۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از افراد با سطوح پایین TMAO در خون در معرض خطر مرگ قرار دارند.

    منگ وانگ، یکی از نویسندگان هر دو مطالعه اخیر، گفت: بیشتر تحقیقات بر روی خطرات گوشت قرمز در رابطه با چربی اشباع شده رژیم غذایی و سطح کلسترول خون متمرکز شده است.

    با این حال، این مطالعه جدید چندین مسیر دیگر را نشان می‌دهد که از طریق آن‌ها مصرف گوشت قرمز به سلامت قلب و عروق آسیب می‌رساند.این یافته‌ها می‌توانند اثرات جدیدی را بر بهبود سلامت قلب بگذارد.

    وانگ گفت: این یافته‌ها به پاسخگویی سؤالات طولانی مدت در مورد مکانیسم‌هایی که گوشت‌ها را با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط می‌کنند، کمک می‌کند.

    به نظر می‌رسد تعامل بین گوشت قرمز، میکروبیوم روده و متابولیت‌های فعال زیستی که تولید می‌کنند، مسیر مهمی برای خطر است، که هدف جدیدی برای مداخلات احتمالی برای کاهش بیماری قلبی ایجاد می‌کند.

    این مطالعه در مجله Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology منتشر شده است.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت

     

    • بیشتر بخوانید:
    • ویتامین C چگونه سیستم ایمنی را تقویت می کند
    • کنترل فشار خون بالا با مصرف روزانه ماست
    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: بیماری قلبیصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتگوشت قرمز
    پست قبلی

    رشد ۴۰ درصدی خرید گندم در کرمان

    پست بعدی

    آمریکا، متهم ردیف اول استفاده از غذا به عنوان سلاح در جهان

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    آمریکا، متهم ردیف اول استفاده از غذا به عنوان سلاح در جهان

    آمریکا، متهم ردیف اول استفاده از غذا به عنوان سلاح در جهان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    جهش ۱۲ برابری تولید با توسعه گلخانه‌ها

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.