پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    عدم تکمیل زنجیره ارزش بزرگترین چالش کشاورزی همدان

    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    افزایش تقاضا برای خرید نان های فانتزی | قیمت نان های فانتزی افزایش می یابد؟

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    عطش بازار نهاده‌های دامی چه زمانی فروکش می‌کند؟

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    هر کیلو گرم گوشت مرغ ۱۶۸ هزار تومان شد+جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    بخش زند در شهرستان ملایر، به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم کشاورزی و طبیعت‌گردی غرب کشور شناخته می‌شود. این منطقه با بیش از ۸۰۰ هکتار باغ آلبالو و تولید سالانه بیش از ۶۰۰۰ تُن محصول، پیشتاز تولید آلبالو و گیلاس در استان همدان است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    میانگین برداشت در این ناحیه به‌دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب، به ۹ تُن در هکتار می‌رسد که در مقایسه با میانگین کشوری، نرخ قابل توجهی است.

    وجود یکی از بزرگ‌ترین معادن استان همدان و  یکی از تولیدکنندگان عمده الیاف صنعتی و منسوجات تایر، از جمله زیرساخت‌های صنعتی هستند که در بخش زند قرار گرفته‌اند.

    طرح کلنگ‌زنی مرکز پرتودهی غرب کشور در سال ۱۴۰۲ نیز در بخش زند به اجرا درآمد که در آینده‌ای نزدیک راه‌اندازی می‌شود. همچنین سد کلان با ظرفیت ۴۶ میلیون مترمکعب و تصفیه‌خانه آب شرب ملایر در همین بخش قرار دارد که منابع آبی قابل توجهی را برای توسعه صنعتی و کشاورزی تأمین می‌کند.

    با وجود تمامی این ظرفیت‌ها، بخش زند با یک چالش اساسی اقتصادی مواجه است و آن نبود کارخانه یا شهرک صنایع تبدیلی است. به همین دلیل، کشاورزان ناچارند محصولات خود را در قالب خام‌فروشی و معمولا به واسطه‌ها بفروشند که این مسئله موجب کاهش قابل توجه سود تولیدکنندگان می‌شود.

    ایجاد صنایع تبدیلی می‌تواند سبب افزودن ارزش به محصولات کشاورزی مانند آلبالو و گیلاس و نیز ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه پایدار اقتصادی منطقه شود.

    پیش‌بینی برداشت ۵۰۰۰ تُن آلبالو از باغات ملایر

    مدیر جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت آلبالو است و بیشترین میزان تولید و برداشت آلبالو در بخش زند قرار دارد، پیش بینی کرد امسال بیش از ۵۰۰۰ تُن آلبالو از سطح باغات این شهرستان برداشت شود.

    علیرضا زنگنه در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد از میزان تولید و سطح زیرکشت آلبالو در بخش زند و ۱۰ درصد در سایر نقاط این شهرستان تولید می‌شود.

    زنگنه با اشاره به اینکه از ۱۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی در بخش زند، بیش از ۸۰۰ هکتار آن به باغات آلبالو اختصاص دارد، افزود: این بخش سالانه بیش از ۵۰۰۰ تُن آلبالو به بازار عرضه می‌کند.

    مدیر جهاد کشاورزی ملایر با اشاره به اینکه برداشت آلبالو از باغ‌های این شهرستان آغاز شده و تا مرداد ادامه دارد، افزود: امسال به دلیل سرمازدگی باغ‌ها، میزان تولید نسبت به سال قبل افزایشی ندارد، اما در توسعه سطح زیر کشت باغ‌های آلبالو افزایش داشتیم.

    وی از افزایش ۵۰ هکتاری سطح زیر کشت باغ‌های آلبالو در این شهرستان طی سال زراعی گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: این باغات هنوز بارور نشدند و کشاورزان استقبال خوبی داشتند.

    زنگنه به کیفیت بالای محصول آلبالوی این شهرستان اشاره و تصریح کرد: با وجود ظرفیت بالای تولید آلبالو و گیلاس در بخش زند ملایر، واحد فرآوری این محصول را در شهرستان نداریم و یکی از شرکت‌های همدان، هر سال نسبت به خرید و فرآوری این محصول از باغداران ملایری اقدام می‌کند.

    وجود واسطه‌ها و نبود کارخانه صنایع تبدیلی؛ اصلی ترین معضل باغداران

    یک باغدار بخش زند نیز با بیان اینکه بازار فروش و قیمت آلبالو نسبت به سال‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته است، گفت: چند واسطه آلبالو را پس از برداشت بصورت کلی از ما می‌خرند و به کارخانه‌های فرآوری تحویل می‌دهند.

    زهرا امیری‌پری، مشکل اصلی این محصول را بازار فروش دانست و بر ضرورت ایجاد یک کارخانه صنایع تبدیلی در بخش زند تاکید کرد.

    وی با بیان اینکه برای فروش سایر محصولات از جمله آلو نیز مشکل داریم، افزود: در حال حاضر شغل اصلی اهالی این منطقه باغداری و کشاورزی است و مخارج زندگی مردم از این راه تامین می‌شود، بنابراین ایجاد یک کارخانه صنایع تبدیلی محصولات باغداران، کمک زیادی به حذف واسطه و رونق بازار فروش خواهد کرد.

    وی با اشاره به اینکه در حال حاضر هر کیلو آلبالو به قیمت ۱۷۰ هزار تومان از باغدار خریداری می‌شود، تصریح کرد: در صورت احداث کارخانه صنایع تبدیلی، باغدار می‌تواند محصول خود را با قیمت مناسب و بدون دردسر به کارخانه تحویل دهد.

    امیری‌پری کمبود آب و مشکل خشکسالی را یکی دیگر از معضلات اصلی باغداران دانست و خاطرنشان کرد: کم آبی بسیاری از باغات را خشک کرده و سبب کاهش میزان محصول تولیدی شده است، به‌طوری‌که برخی باغداران مجبورند برای آبیاری باغات آلبالو، از سهمیه آب دیگر زمین‌های کشاورزی و باغات خود کم کنند.

    تا سه ماه آینده، عملیات اجرایی احداث شهرک صنایع تبدیلی در زنگنه آغاز می‌شود

    شهردار زنگنه پروژه احداث شهرک صنایع تبدیلی شهر زنگنه را یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های سرمایه‌گذاری بین شهرداری‌های سطح استان دانست گفت: طرح مصوب و تملک زمین انجام شده است.

    محمدحسین روستایی اظهار کرد: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۸ هکتار اجرا می‌شود و در فاز اول با احداث ۲۱۷ واحد کارگاهی و صنعتی برای ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

    روستایی با بیان اینکه تاکنون درخواست‌های زیادی از سرمایه‌گذاران بومی و غیربومی برای اجرای پروژه و واگذاری زمین داشتیم، پیش‌بینی کرد ظرف سه ماه آینده مراحل واگذاری زمین انجام و علمیات اجرایی آن آغاز شود.

    وی همچنین از برگزاری ششمین دوره جشنواره ملی آلبالو در زنگنه خبر داد و گفت: این جشنواره اوایل شهریور و همزمان با آغاز جشنواره‌های گردشگری شهرستان، در شهر زنگنه برگزار خواهد شد.

    شهردار زنگنه به برگزاری پنج دوره جشنواره آلبالو در شهر زنگنه اشاره و خاطرنشان کرد: خوشبختانه ۳۱ تیر سال ۱۴۰۲، جشنواره آلبالو زنگنه ثبت ملی شد.

    سرویس خبری: صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

     

    منبع: ایسنا

    برچسب ها: آلبالوصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزیصنایع تبدیلی و کشاورزیملایر
    پست قبلی

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    پست بعدی

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی ابزار کلیدی کاهش فشار بر خاک است

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آذر ۱۷, ۱۴۰۴
    0

    کریم ذوالفقاری به مناسبت روز جهانی خاک افزود: امروز در جهان، حفظ خاک به‌عنوان اساس امنیت غذایی و توسعه پایدار شناخته...

    بیشتر بخوانید
    مزارع زعفران شناسنامه‌دار می‌شود؟

    بزرگترین مزرعه طلای سرخ غرب کشور در انتظار صنایع تبدیلی

    آذر ۱۵, ۱۴۰۴
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    پر بازدیدها

    قیمت هر قطعه جوجه یکروزه به ۵ هزارتومان رسید

    قیمت هر قطعه جوجه یکروزه به ۵ هزارتومان رسید

    آذر ۱۶, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد: رکورد زنی استان همدان در کاشت گلرنگ

    آغاز کشت گلرنگ در دهلران

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت شیرخام در ۸ ماهه اخیر

    آذر ۸, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    استان تهران رتبه نخست توسعه گلخانه‌ها را در کشور کسب کرد

    آذر ۵, ۱۴۰۴
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    قاچاق دام سبک از چالش‌های صنفی در اهواز/ هرساله تا ۴۰ درصد تعرفه کشتار را بالا می‌برند

    آذر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.