شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    صادرات نهال‌ خرما و گردو با کمترین میزان جهش ژنتیکی/تولید نهال خودریشه‌زای گردوی ایرانی و خارجی

    محققان یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از روش کشت بافت، به دانش فنی تولید نهال‌های خرما دست یافتند که کمترین میزان جهش ژنتیکی را متحمل می‌شوند و با این قابلیت توانستند نهال‌های تولیدی را به کشورهای آسیایی و مکزیک صادر کنند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۹, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ظرفیت صادرات نیم میلیارد دلاری خرما در کشور / امکان عرضه مستقیم خرما برای ماه رمضان وجود دارد

    محمد تهرانچی، مدیر بازرگانی این شرکت فناور گفت: شرکت ما تولیدکننده نهال‌های خرما و گردو با استفاده از تکنولوژی کشت بافت است. این روش یکی از شاخه‌های بیوتکنولوژی گیاهی به شمار می‌رود.

    وی با بیان اینکه این شرکت تنها تولیدکننده نهال نخل به روش کشت بافت در کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: در حال حال حاضر نهال‌های گردو و خرمای تولیدشده در این شرکت به بیش از ۹ کشور خاورمیانه و جنوب شرق آسیا صادر می‌شود و به تازگی موفق به صادرات این نهال‌ها به کشور مکزیک شده‌ایم.

    تهرانچی ادامه داد: در دنیا ۵ کشور و با احتساب ایران، ۶ کشور دانش فنی تولید نهال‌های گردو و خرما را در اختیار دارند و دلیل محدودیت تولید این نهال‌ها، پیچیدگی‌های تولید آنها است.

    مدیر بازرگانی این شرکت، زمان بر بودن پروسه تولید این دو نوع نهال را از چالش‌های آن خواند و یادآور شد: کشت بافت Direct Somatic Embryogenesis برای تکثیر نهال خرما استفاده شد که شامل جنین‌زایی غیر مستقیم با استفاده از کشت سلولی می‌شود که در داخل آزمایشگاه به تولید می‌رسند.

    به گفته وی، این روش روشی است که کمترین میزان جهش ژنتیکی و کمترین تفرق صفات را به گیاه تحمیل می‌کند.

    تهرانچی گفت: یکی از چالش‌های مهم تولیدکنندگان نهال خرمای فعال در این حوزه این است که وقتی گیاه از طریق کشت سلولی تولید می‌شود و به دوره بلوغ می‌رسد، امکان جهش‌های ژنتیکی زیادی رخ می‌دهد و در این صورت نهال‌های تولید شده، کاربردهای تجاری خود را از دست می‌دهند، ولی با استفاده از روشی که ما به کار بردیم، این جهش ژنتیکی را به حداقل رساندیم.

    وی با بیان اینکه امکان به صفر رساندن جهش ژنتیکی نهال خرما هیچ‌گاه رخ نخواهد داد، یادآور شد: ما سعی کردیم در این تحقیقات با استفاده از فناوری‌هایی این احتمال را به صفر نزدیک کنیم.

    این محقق، تکثیر سریع گونه‌های جدید، تکثیر نهال عاری از بیماری، امکان تکثیر در تمام طول سال، یکنواختی نهال‌های تکثیر شده، نگهداری طولانی مدت از گونه‌های ارزشمند، نرخ بالای گیرایی نهال در زمین اصلی (بیش از ۹۷ درصد)، میوه‌دهی عالی بعد از تنها ۳ تا ۵ سال بعد از کاشت تحت مدیریت خوب و بهبود محصول را از مزایای این روش نسبت به روش‌های سنتی دانست.

    مدیر بازرگانی این شرکت با اشاره به تولید نهال گردو، ادامه داد: با استفاده از روش Organogenesis جهت تکثیر ارقام مرغوب گردو اقدام کردیم و موفق به تکثیر نهال‌های با قابلیت تولید انبوه نهال خودریشه‌زای گردوی ایرانی و خارجی از طریق فناوری کشت بافت شدیم.

    وی گیاهان عاری از هر گونه آلودگی باکتریایی، قارچی و ویروس، قابلیت تکثیر انبوه بهترین ارقام موجود در ایران و جهان، میوه‌دهی عالی از نظر کمی و کیفی، درصد بالای استقرار (گیرایی) در زمین اصلی، انطباق و همسانی مناسب، عدم نیاز به پیوند (خودریشه‌زا) را از مزایای نهال‌های گردوی تولیدشده عنوان کرد و یادآور شد: مهمترین امتیاز این نهال‌ها این است که تا کنون هیچ گونه گزارشی از بروز تغییرات ناخواسته (تفرق صفات) در نهال‌های تکثیر شده از طریق کشت بافت حاصل از پروتکل Organogenesis ارسال نشده است.

    سرویس خبری :  اقتصاد و بازار 

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارخرماصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیگردونهال خرما
    پست قبلی

    رایزنی برای خرید تضمینی سیب زمینی مازاد

    پست بعدی

    ظرفیت ۲ و نیم میلیون تنی علوفه در مزارع خوزستان

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    0

    قیمت هر شانه تخم مرغ در مغازه‌های سطح شهر تهران افزایش یافت و هر شانه تخم مرغ در مغازه‌ها ۱۵۰هزار...

    بیشتر بخوانید
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برداشت بیش از ۵۸ هزار تن ذرت علوفه‌ای در تربت جام

    ظرفیت ۲ و نیم میلیون تنی علوفه در مزارع خوزستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    فروش اینترنتی گوسفند زنده در سایت دام سبز

    قاچاق دام سنگین؛ آیا کشور در تولید دام سبک و سنگین خودکفا است؟

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    ۲ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی قارچ در سطح کشور داریم

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.