جسی اینشوپ، بیوشیمیدان فرانسوی و نویسنده کتاب پرفروش «انقلاب گلوکز و روش الهه گلوکز» در یک توصیه جذاب به دوستداران شیرینی و شکلات گفته «زمان بهتری برای خوردن این خوراکیهای شیرین وجود دارد که تأثیر کمتری بر بدن خواهند داشت.»
به تأکید اینشوپ بهترین زمان برای مصرف شکر بعد از غذاست، نه اول صبح یا با معده خالی.
اگر واقعا میخواهید مقداری شکر، یک کلوچه یا دونات یا هر چیز دیگری بخورید، بهترین زمان برای خوردن آن شیرینی بهطوری که حداکثر دوپامین را از آن دریافت کنید و حداکثر لذت و تأثیر کمتری روی بدنتان داشته باشد، بعد از یک وعده غذایی بهعنوان دسر است.
مهم است که از خوردن شکر در صبح خودداری کنید و شیرینیها را برای دسر بعد از ناهار نگه دارید. اگر شکر را صبح یا با معده خالی بخورید بهسرعت هضم و مولکولهای گلوکز سریع وارد جریان خون میشوند و حدود 90دقیقه بعد کاهش شدید خواهند داشت.
سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت
منبع: سلامت نیوز