پنجشنبه, آذر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    لزوم توسعه صادرات مرغ و تخم‌مرغ خراسان جنوبی به افغانستان

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    آموزش تغذیه گندم آبی؛ با تمرکز بر نوآوری و افزایش بهره‌وری در دهلران

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    کنترل قیمت و کیفیت اقلام یلدایی در میادین میوه و تره‌بار + نرخ اقلام

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    افزایش تقاضا برای خرید نان های فانتزی | قیمت نان های فانتزی افزایش می یابد؟

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    عطش بازار نهاده‌های دامی چه زمانی فروکش می‌کند؟

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    هر کیلو گرم گوشت مرغ ۱۶۸ هزار تومان شد+جدول قیمت کالاهای اساسی

    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    وزیر جهاد کشاورزی: تامین پایدار امنیت غذایی، خط قرمز دولت چهاردهم است

    استاندار: مازندران آماده ورود مستقیم به بازارهای جهانی است

    استاندار: مازندران آماده ورود مستقیم به بازارهای جهانی است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    مطالعه جدید دانشمندان «کینگز کالج لندن» نشان می‌دهد که ترکیب شیمیایی موجود در شکلات تلخ به نام «تئوبرومین» می‌تواند با کاهش التهاب و تقویت سلامت سلول‌ها، به کاهش سرعت پیری و حفظ جوانی کمک کند. این تحقیق جذاب ممکن است چشم‌اندازی نو برای کشف روش‌های طبیعی مقابله با پیری ارائه دهد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شکلات تلخ، راز ضد پیری؟!

    شکلات تلخ، به‌ویژه ترکیب شیمیایی «تئوبرومین»، در سال‌های اخیر توجه زیادی را در عرصه علم تغذیه به خود جلب کرده است. یافته‌های جدید متخصصان علوم تغذیه از «کینگز کالج لندن» نشان می‌دهند که تئوبرومین می‌تواند به‌عنوان یک عامل ضد پیری عمل کند. این ترکیب طبیعی که طعم تلخ شکلات تلخ را ایجاد می‌کند، به‌طور طبیعی خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی دارد و می‌تواند تأثیرات مثبتی بر سلامت سلول‌ها و اندام‌ها داشته باشد.

    تئوبرومین از خانواده آلکالوئیدهاست؛ ترکیبات گیاهی که با تنظیم ژن‌ها ارتباط دارند و بر سلامتی اثرات بلندمدت می‌گذارند. به‌طور خاص، این ترکیب می‌تواند تأثیرات مثبتی بر سن زیستی بدن داشته باشد. سن زیستی یک معیار است که بر خلاف سن تقویمی، وضعیت سلول‌ها و اندام‌های بدن را نشان می‌دهد. عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، سبک زندگی، و رژیم غذایی بر سن زیستی تأثیر دارند و در این میان مصرف شکلات تلخ، که حاوی تئوبرومین است، به نظر می‌رسد که نقش مهمی در کاهش سرعت پیری ایفا کند.

    مطالعه‌ای که هفته گذشته در مجله علمی «پیری» منتشر شد، به این نتیجه رسید که سطح بالاتر تئوبرومین در خون می‌تواند با کاهش سن زیستی ارتباط مستقیم داشته باشد. این تحقیق که بر اساس بررسی‌های دقیق بر روی حدود 1600 نفر انجام شده است، به‌طور خاص بر روی تغییرات شیمیایی دی‌ان‌ای و طول تلومرها متمرکز بوده است. تلومرها، که در انتهای کروموزوم‌ها قرار دارند، به‌طور طبیعی با افزایش سن کوتاه‌تر می‌شوند. این فرایند کوتاه شدن تلومرها می‌تواند به بروز بیماری‌های مزمن و پیری زودرس کمک کند، از جمله بیماری‌هایی مانند سرطان، دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی. مطالعات قبلی نشان داده‌اند که رژیم غذایی می‌تواند تأثیرات مستقیمی بر طول تلومرها و در نتیجه بر روند پیری داشته باشد.

    جوردانا بل، نویسنده ارشد این مطالعه، بیان کرد که تحقیقات آن‌ها نشان می‌دهد بین مصرف شکلات تلخ و کاهش سرعت پیری ارتباط وجود دارد. او افزود: «این تحقیق نشان می‌دهد که تئوبرومین، یکی از ترکیبات کلیدی در شکلات تلخ، می‌تواند تأثیرات مثبتی بر طول عمر سلول‌ها و کاهش سرعت پیری داشته باشد.» با این حال، او تأکید کرد که هدف از این تحقیقات صرفاً تشویق به مصرف بیشتر شکلات تلخ نیست، بلکه هدف این است که بفهمیم چگونه ترکیبات موجود در غذاهای روزمره می‌توانند به سلامت طولانی‌مدت ما کمک کنند.

    پژوهش‌های پیشین نیز نشان داده‌اند که تئوبرومین می‌تواند از مغز در برابر بیماری‌هایی مانند آلزایمر محافظت کند و به کاهش آسیب‌های ناشی از کلسترول بالا بر عملکرد شناختی کمک کند. این ترکیب همچنین نقش مهمی در بهبود حافظه و کاهش آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد دارد.

    در ادامه این تحقیق، محققان بررسی‌های بیشتری را روی دیگر ترکیبات موجود در شکلات تلخ مانند پلی‌فنول‌ها انجام دادند. پلی‌فنول‌ها از آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که می‌توانند التهاب را در سراسر بدن کاهش داده و از آسیب‌های رادیکال‌های آزاد جلوگیری کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند به تقویت سلامت مغز و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده سیستم عصبی کمک کنند. محققان اکنون در حال بررسی این موضوع هستند که آیا ترکیب تئوبرومین به‌تنهایی اثرگذار است یا تأثیرات آن در کنار پلی‌فنول‌ها و دیگر ترکیبات موجود در شکلات تلخ بیشتر خواهد بود.

    دکتر رامی سعد، پژوهشگر اصلی این مطالعه، در این‌باره گفت: «این یافته‌ها برای ما بسیار هیجان‌انگیز هستند و گام مهمی در شناخت ارتباط میان متابولیت‌های غذایی و فرآیند پیری به شمار می‌روند. فهم این تعاملات می‌تواند ما را به کشفیات جدیدی درباره بیماری‌های شایع و نادر و حتی فرآیند پیری هدایت کند.»

    با تمام این امیدواری‌ها، متخصصان تأکید دارند که افزایش مصرف شکلات تلخ به‌عنوان یک راه‌حل قطعی برای مقابله با پیری مناسب نیست. شکلات تلخ، علی‌رغم فوایدی که دارد، همچنین حاوی مقدار زیادی قند، چربی و کالری است که مصرف بی‌رویه آن می‌تواند مشکلات دیگری مانند افزایش وزن و بیماری‌های قلبی ایجاد کند. به گفته محققان، هنوز برای ارائه توصیه‌های غذایی قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.

    نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات موجود در شکلات تلخ، به‌ویژه تئوبرومین، می‌توانند در فرآیند پیری تأثیرگذار باشند، اما مصرف متعادل و همراه با رژیم غذایی سالم، کلید اصلی برای داشتن زندگی طولانی‌تر و سالم‌تر است.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: پیریسلامتیشکلات تلخ
    پست قبلی

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    پست بعدی

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    مصرف بیش‌ازحد قند می‌تواند سلامت عمومی بدن را تحت‌تأثیر قرار دهد، اما وقتی بدن شما صبح‌ها به‌طور خاص هوس خوراکی‌های...

    بیشتر بخوانید
    افزایش تقاضا برای خرید نان های فانتزی | قیمت نان های فانتزی افزایش می یابد؟

    چرا نان سبوس‌دار، انتخابی سالم‌تر است؟

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟

    فواید سلامتی مصرف مغزهای خوراکی در طول بارداری چیست؟

    آذر ۲۷, ۱۴۰۴
    هشدار:مصرف زیاد میوه خشک،قند خون را بالا می برد!

    هشدار:مصرف زیاد میوه خشک،قند خون را بالا می برد!

    آذر ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین

    پر بازدیدها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    زمان توزیع برنج ایرانی تنظیم بازار اعلام شد | چه نوع برنجی توزیع می شود؟

    آذر ۱۰, ۱۴۰۴
    کافئین چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد

    چای سیاه؛ پرمصرف‌ترین نوشیدنی دنیا و خواص آن برای سلامت

    آذر ۲۰, ۱۴۰۴
    خطرات گسترده یک قارچ‌کش پرمصرف در کشاورزی

    خطرات گسترده یک قارچ‌کش پرمصرف در کشاورزی

    آذر ۲۰, ۱۴۰۴
    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    گندمکاران با چالش تامین کود رو‌به‌رو هستند

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    افزایش قیمت تخم مرغ | هر شانه تخم مرغ چند؟

    آذر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.