یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    «طلای زرد» لرستان به بازار آمد؛ خرید تضمینی کلید خورد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سیر می‌تواند گلوکز و کلسترول خون را پایین نگه ‌دارد

    افزودن منظم سیر تازه‌خردشده، پودر سیر، سیر سرخ‌شده یا هر شکل دیگری از سیر به رژیم غذایی، قند و کلسترول خون را کنترل می‌کند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    مطالعه‌ای جدید تأیید می‌کند که مصرف سیر با سطوح پایین‌تر گلوکز و برخی از انواع مولکول چربی ارتباط دارد. این تحقیق از نوع متاآنالیز از ۲۲ مطالعه‌ی قبلی، شامل ۲۹ کارآزمایی تصادفی و کنترل‌شده، توسط محققان دانشگاه‌های ساوت‌ایست و ژیانگ مینزو در چین، انجام شده است.

    گلوکز و لیپیدها موادمغذی کلیدی برای بدن هستند که انرژی بدن و پایه‌ی بسیاری از عناصر سازنده در بدن را تامین می‌کنند. رژیم‌های غذایی مدرن ممکن است منجر شود که فرد چیزهای بسیار خوب را به‌میزان زیاد مصرف کند و این خطر، مشکلات سلامتی را افزایش می‌دهد. همچنین برخی دیگر از سبک‌های زندگی، از مصرف الکل گرفته تا برنامه‌های ورزشی، می‌توانند بر میزان قند و چربی بدن تأثیر بگذارند.

    محققان در مقاله‌ی جدید که در Nutrients منتشر شده، نوشته‌اند: «در افراد سالم، متابولیسم گلوکز و لیپید به‌طور دقیق تنظیم می‌شود.» محققان معتقدند اختلال در متابولیسم گلوکز و لیپید ممکن است به تعدادی از بیماری‌های مزمن از جمله تصلب شرایین، دیابت و بیماری کبد چرب منجر شود.

    مشخص شده استفاده از سیر از زمان‌های قدیم با سلامتی و قبلاً در مطالعات جداگانه با تنظیم چربی و همچنین سطح گلوکز مرتبط بوده است.

    مصرف سیر در هر شکلی برای تنظیم گلوکز و برخی لیپیدها مفید است

    با نتایج کلی مطالعه، تیم تحقیقاتی تأثیرات مثبت سیر را تأیید کرد. مشخص شد افرادی که در رژیم غذاییشان از سیر استفاده می‌کردند، سطح گلوکز خون پایین‌تر، شاخص‌های کنترل طولانی‌مدت گلوکز بهتر، کلسترول به اصطلاح «خوب» بیشتر به شکل لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا (HDL) و کلسترول به اصطلاح «بد» کمتر به شکل لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا (HDL) و به طور کلی کلسترول کمتری داشتند. نکته‌ی جالب اینکه سطح تری‌گلیسیرید ظاهرا تحت‌تاثیر مصرف سیر قرار نمی‌گیرد.

    داده‌ها برای اثبات تاثیر علی کافی نیست؛ یعنی نمی‌توانیم صرفا سیر بیشتر بخوریم و انتظار داشته باشیم خطر بیماری قلبی را به‌طور مستقیم کاش دهیم؛ اما نتیجه‌ی تحقیقات قویا نشان می‌دهد که این گیاه رایج می‌تواند روشی آسان برای مدیریت سطوح گلوکز و چربی باشد.

    تحقیقات بیشتر و مطالعات متمرکزتر ممکن است به یافتن دلایل دقیق علت و معلولی مصرف سیر و کنترل سطح گلوکز و چربی کمک کند. متاآنالیز شامل آزمون‌هایی بود که از سه هفته تا یک سال طول کشید و شامل مطالعاتی با استفاده از چندین شکل مختلف از سیر بود: سیر خام، عصاره‌ی‌ سیر کهنه و قرص‌های پودر سیر.

    محققان نوشتند: «نتایج نشان داد که سیر تأثیر مفیدی بر گلوکز و چربی خون در انسان دارد و ارتباط آن‌ها از نظر آماری معنی‌دار بود.» در مورد اینکه چرا این ارتباط وجود دارد، تصور می‌شود که مواد فعال مختلف در سیر به روش‌های مختلف از جمله کاهش استرس اکسیداتیو (نوعی سایش و پارگی سلول‌ها که ممکن است به مشکلاتی مانند بیماری‌های قلبی عروقی منجر شود)، تاثیرگذار هستند.

    سیر همچنین حاوی یک ترکیب آنتی اکسیدانی به نام آلین است که ارتباط آن قبلاً با مدیریت گلوکز خون، چربی‌های خون و میکروبیوم روده دیده شده بود. در این مورد، این احتمال وجود دارد که ترکیبی از اثرات باعث بروز برخی نتایج شده باشد.

    واضح است که رژیم‌های غذایی ما چه خوب باشد و چه بد، روی سلامتی ما در طولانی‌مدت تأثیر می‌گذارند. اکنون با نتایج این تحقیق، دلایل بیشتری برای اضافه‌کردن سیر به لیست غذاهایی که باید در رژیم غذایی خود بگنجانیم وجود دارد.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آنتی اکسیدانخواص سیرسیرسیر خامصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکنترل کلسترول خونکنترل گلوکز
    پست قبلی

    پای مرغ بهترین غذا برای این افراد است

    پست بعدی

    توجه ویژه دولت سیزدهم به پروژه‌های آبخیزداری در اصفهان

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    توجه ویژه دولت سیزدهم به پروژه‌های آبخیزداری در اصفهان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گندم ۳۰ درصد و ذرت ۲۰ درصد گران شدند؛ تهدید امنیت غذایی جهان با حمله روس‌ها به اوکراین

    تهدید امنیت ملی در غفلت از فناوری‌های نوین بازیافت

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ درب مرغداری به ۳۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    صدور مجوز مشروط احداث شهرک دامپروری در شهرستان بناب

    ۷۰ هزار راس دام سنگین آماده کشتار وجود دارد

    خرداد ۳, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تسریع رشد، افزایش مقاومت و بهبود عملکرد گیاه کلزای ایرانی

    خرداد ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.