چهارشنبه, مرداد ۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    واردات روغن با ارز دولتی اجازه خوداتکایی در تولید دانه های روغنی را نمی‌دهد

    مالیات بر ارزش افزوده روغن خوراکی تا دو هفته آینده تعیین‌تکلیف می‌شود

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    از آووکادو تا ذرت مکزیکی؛ کشاورزان آمریکای لاتین بدون کود روسیه فلج می‌شوند

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    ۳۵۰۰ هکتار از اراضی نخیلات خرمشهر احیا می‌شوند/ ضرورت تامین آب مستمر و با کیفیت برای نخیلات

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سم‌زدایی طبیعی بدن با ۵ خوراکی ساده و مؤثر

    آیا می‌دانید که بدن شما به‌طور طبیعی قادر است سموم را دفع کند؟ اما برای تقویت این فرآیند و تسریع سم‌زدایی، مصرف برخی مواد غذایی می‌تواند کمک شایانی به سلامت شما کند. در این مقاله به ۵ ماده غذایی قدرتمند می‌پردازیم که به پاکسازی بدن و بهبود سلامت شما کمک می‌کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    بدن انسان به‌طور طبیعی از طریق کبد و کلیه‌ها سموم را از بین می‌برد، اما گاهی اوقات این فرآیند نیاز به تقویت دارد. رژیم‌های غذایی سم‌زدایی، که به آنها «دیتاکس» گفته می‌شود، به‌طور موقت و با استفاده از مواد غذایی خاص به بدن کمک می‌کنند تا مواد مضر را سریع‌تر از بدن خارج کند. این سموم می‌توانند شامل آلاینده‌ها، فلزات سنگین و غذاهای فرآوری‌شده‌ای باشند که به مرور زمان سلامت بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

    اگرچه رژیم‌های سم‌زدایی ممکن است جذاب به نظر برسند، مصرف برخی از مواد غذایی می‌تواند به‌طور طبیعی فرآیند پاکسازی بدن را تسریع کند. در ادامه با ۵ ماده غذایی آشنا می‌شوید که به تقویت سیستم سم‌زدایی بدن کمک می‌کنند:

    ۱) مرکبات

    مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، گریپ‌فروت و لیمو ترش سرشار از ویتامین C هستند. این ویتامین یکی از ریزمغذی‌های حیاتی است که به تقویت فرآیندهای سم‌زدایی بدن کمک می‌کند. ویتامین C به تولید گلوتاتیون، یک آنتی‌اکسیدان ضروری برای کبد، کمک می‌کند که در دفع سموم از بدن نقش اساسی دارد. همچنین، آب فراوان موجود در مرکبات به هیدراته نگه‌داشتن بدن و دفع مواد زائد از طریق ادرار کمک می‌کند.

    ۲) زردچوبه

    زردچوبه با ترکیب فعال خود به نام «کورکومین»، خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی دارد. این ترکیب به کبد کمک می‌کند تا سموم را دفع کند و در تقویت تولید گلوتاتیون نیز موثر است. مصرف منظم زردچوبه می‌تواند از آسیب‌های سلولی جلوگیری کرده و به محافظت از ارگان‌های سم‌زدای بدن کمک کند.

    ۳) پیاز و سیر

    پیاز و سیر، دو ماده غذایی غنی از گوگرد، به روند سم‌زدایی طبیعی بدن کمک می‌کنند. این مواد به افزایش سطح گلوتاتیون در بدن کمک می‌کنند، که یک آنتی‌اکسیدان قدرتمند برای تسهیل دفع سموم است. علاوه بر این، سیر دارای خواص ضدباکتری و ضدویروسی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند.

    ۴) کلم بروکلی

    کلم بروکلی و دیگر سبزیجات چلیپایی (مانند کلم، گل‌کلم و کلم‌برگ) سرشار از ترکیباتی به نام سولفورافان و ایندول-۳-کاربینول هستند که به فرآیند سم‌زدایی در بدن کمک می‌کنند. این سبزیجات همچنین حاوی فیبر بالا و آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که از بدن در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت کرده و حرکت مواد زائد را از طریق سیستم گوارش تسهیل می‌کنند.

    ۵) آب

    یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین روش‌ها برای تسریع سم‌زدایی، مصرف آب کافی است. بدن برای دفع سموم نیاز به آب دارد تا مواد زائد را حل کرده و از طریق ادرار و مدفوع دفع کند. نوشیدن مقدار مناسب آب در طول روز می‌تواند به فرآیند سم‌زدایی بدن سرعت ببخشد و سلامت کلی بدن را بهبود بخشد.

    رژیم‌های سم‌زدایی می‌توانند در پاکسازی بدن مفید باشند، اما نیازی به رژیم‌های پیچیده و گران‌قیمت نیست. با مصرف مواد غذایی طبیعی و غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها، گوگرد و ویتامین‌ها می‌توانید به تقویت سیستم سم‌زدایی بدن خود کمک کنید. مرکبات، زردچوبه، سیر، کلم بروکلی و آب، ۵ انتخاب عالی برای تقویت این فرآیند و حفظ سلامت بدن شما هستند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بروکلیزردچوبهسم زداییکبد
    پست قبلی

    سیر نزولی صادرات پسته، چرا و چگونه؟

    پست بعدی

    رژیم‌های غذایی آنلاین: آیا می‌توان به آنها اعتماد کرد؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    امروزه افراد به پیروی از تناسب اندام و سلامت بدنی خود در رژیم رژیم غذایی روزانه از منابع گیاهی پروتئین...

    بیشتر بخوانید
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم حذف شدند

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    کاهش سریع چربی شکمی با مصرف نصف فنجان از این غذا

    میزان نیاز بدن به فیبر چقدر است؟

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم‌های غذایی آنلاین: آیا می‌توان به آنها اعتماد کرد؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    تنبیه نانوایان متخلف

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.