شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سالم‌ترین میوه‌های خشک را بشناسید

    میوه‌ها سرشار از مواد مغذی ضروری برای سلامتی بدن هستند، اما حمل میوه‌های با طراوت و مغذی همیشه ممکن نیست.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۵, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    میوه های خشکی که سرشار از ویتامین B12 هستند

    میوه‌های خشک برای مصرف در محل کار و محل تحصیل عالی هستند، اما آیا همان فواید سلامتی میوه‌های خام را نیز دارند؟ هنگامی که آب از میوه‌های تازه حذف شود، کالری باقی مانده آن بیشتر می‌شود و فرآیند خشک کردن نیز ممکن است بخش قابل توجهی از محتوای ویتامین میوه‌ها را حذف کند. با این حال، میوه‌های کم‌آب می‌توانند به داشتن یک رژیم غذایی سالم کمک کنند. در اینجا سالم‌ترین و مفیدترین میوه‌های خشک آورده شده است.

     

    زردآلو خشک

    زردآلو یک میوه هسته دار غنی از مواد مغذی است و شکل خام آن سرشار از ویتامین سی و ویتامین آ است. آنتی اکسیدان موجود در این میوه از سیستم ایمنی، سلامت پوست، چشم و مبارزه با استرس مخرب مفید است. بنابراین، جای تعجب نیست که بسیاری از مردم هنگام مصرف میوه‌های خشک، زردآلو خشک را انتخاب می‌کنند. زردآلو بخش قابل توجهی از ویتامین سی خود را در طول فرآیند خشک شدن از دست می‌دهد، اما زردآلو خشک شده همچنان غنی از سایر مواد مغذی است و منبع خوبی از پتاسیم و مس است. پتاسیم در حفظ رطوبت بدن و انقباض عضلات نقش دارد و مس برای تشکیل گلبول‌های قرمز خون ضروری است.

     

    آلو خشک

    آلو نیز مواد مغذی مشابهی با زردآلو دارد و اغلب به دلیل نقشش در سلامت دستگاه گوارش و استخوان برجسته شناخته می‌شود. آلو منبع خوبی از فیبر محلول و نامحلول است که هضم سالم غذا و حرکات منظم روده را ممکن می‌کنند. محتوای ویتامین کا موجود در آلو به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن به جلوگیری از تحلیل استخوان و روند استخوان‌سازی کمک می‌کند. آلو همچنین سرشار از ویتامین ب ۶ است که یک ماده مغذی مهم برای رشد مغز و حفظ سلامت سیستم ایمنی و عصبی است.

     

    انجیر خشک

    وقتی انجیر کم آب می‌شود، به یک میان وعده نرم و شیرین تبدیل می‌شود که سرشار از مواد مغذی است. انجیر اثری ملین دارد و بسیاری از مردم برای حمایت از دستگاه گوارش آن را مصرف می‌کنند. در حالی که یک وعده نصف فنجانی مقدار قابل توجهی مواد مغذی برای بدن فراهم نمی‌کند، مقداری کلسیم، پتاسیم و منیزیم برای بدن تأمین می‌کند. این مواد معدنی از جنبه‌های مختلف سلامتی مانند استخوان، قلب و عروق و ماهیچه‌ها حمایت می‌کنند.

     

    سیب خشک

    سیب خشک ممکن است به اندازه سایر میوه‌های خشک حاوی مواد مغذی نباشند، اما کالری کمتری دارند. سیب خشک یک خوراکی مناسب و پرحجم برای کسانی است که نگران میزان کالری مصرفی خود هستند. سیب خشک همچنین میزان مناسبی مس برای بدن فراهم می‌کند که از سلامت سیستم ایمنی و تشکیل گلبول‌های قرمز خون حمایت می‌کند.

     

    زغال اخته خشک شده

    رنگ غنی زغال اخته تازه و همچنین خشک شده نشان دهنده آنتی اکسیدان‌های مفید آن است که با رادیکال‌های آزاد مخرب مبارزه می‌کند و به طور کلی برای سلامتی مفید است. زغال اخته همچنینن سرشار از مواد مغذی مهم دیگری نیز است. با البته زغال اخته خشک برخی از این مواد مغذی را در طول فرآیند خشک شدن از دست می‌دهد. با این حال، آنها همچنان حاوی مقدار مناسبی از ویتامین سی و فیبر است.

     

    انبه خشک

    انبه یک میوه گرمسیری است که طعم شیرین و فواید زیادی برای سلامتی دارد. این میوه فصلی است و سریع فاسد می‌شود، اما می‌توان در تمام طول سال از فواید انبه خشک بهره‌مند شد. انبه خشک ماندگاری بسیار طولانی‌تری نسبت به انبه تازه دارد و شامل مواد مغذی موجود در انبه تازه نیز می‌شود. به عنوان مثال، یک وعده نصف فنجانی، ۳۳ درصد از مصرف توصیه شده برای ویتامین سی در طول روز را تأمین می‌کند.

     

    کشمش

    کشمش با وجود اندازه کوچکش بسیار مغذی است و حاوی بسیاری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و همچنین مقدار مناسبی فیبر است. کشمش معمولاً قند و کالری بالایی دارد، اما زمانی که آگاهانه مصرف شود، می‌توانند از سلامت دستگاه گوارش، افزایش سطح آهن خون و سلامت استخوان‌ها حمایت کند.

     

    خرمای خشک

    به دلیل شیرینی خرمای خشک، اغلب به عنوان یک عامل شیرین کننده در کنار نوشیدنی‌ها یا طرز تهیه شیرینی و غذا استفاده می‌شود. خرمای خشک ماندگاری طولانی دارد و معمولاً رنگی طلایی یا قرمز دارد که نشانه‌ای از محتوای آنتی اکسیدان زیاد آن و تأثیر بالقوه آن بر سیستم ایمنی بدن است.

     

    گلابی خشک

    گلابی خشک، حتی پس از خشک شدن، بسیاری از مواد مغذی مشابه گلابی تازه را ارائه می‌دهد. گلابی خشک حاوی بسیاری از مواد مغذی گیاهی مانند آنتی اکسیدان‌ها و فلاونوئیدها هستند که چندین فواید سلامتی ارائه می‌دهند. به علاوه، هر نصف فنجان گلابی خشک تقریباً ۴ گرم فیبر دارد که می‌تواند به هضم بهتر غذا کمک کند، با التهاب مبارزه کند و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

     

    گیلاس خشک

    گیلاس خشک نیز سرشار از آنتی اکسیدان است. گیلاس تازه فواید زیادی از جمله کاهش استرس مخرب، بهبود تغذیه و خواب دارد. گیلاس سرشار از ویتامین سی است و گیلاس خشک شده مقدار زیادی آنتی اکسیدان دارد.

     

    موز خشک شده

    موز خشک که اغلب تحت عنوان چیپس موز نیز شناخته می‌شود، می‌تواند یک میان وعده لذیذ باشد. بیشتر محتوای کالری آنها از کربوهیدرات‌ها تأمین می‌شود. با این حال، یک وعده استاندارد موز خشک حاوی مقدار کمی پروتئین است. موز خشک منبع خوبی از فیبر است که از سلامت روده و قلب حمایت می‌کند. یک وعده نصف فنجان موز خشک ۱۶ ٪ از میزان توصیه شده مصرف روزانه پتاسیم را فراهم می‌کند که یک الکترولیت لازم برای عملکرد سلول‌ها است.

     

    نارگیل خشک

    نارگیل خشک در طرز تهیه بسیاری از شیرینی‌ها استفاده می‌شود و می‌توان آن را به اسموتی‌ها و جو دوسر اضافه کرد. با این حال، نارگیل دارای مواد مغذی متراکم است. حتی یک وعده کوچک حاوی کالری و چربی قابل توجهی است. کسانی که سعی می‌کنند کالری دریافتی خود را به حداقل برسانند ممکن است نیاز به انتخاب میوه خشک متفاوتی داشته باشند.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتیمیوه خشک
    پست قبلی

    روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا؛ انتخابی سالم‌تر برای آشپزی و حفظ سلامت

    پست بعدی

    خبری از تخصیص اعتبار به طرح کاشت یک میلیارد درخت نیست

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    خبری از تخصیص اعتبار به طرح کاشت یک میلیارد درخت نیست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید کود شیمیایی در کشور ۳۰ درصد افت کرد

    تولید کود شیمیایی در کشور ۳۰ درصد افت کرد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    استرالیا گندم اضافی آورد!

    استرالیا گندم اضافی آورد!

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    چرا امسال کلزا کمتر کشت شد؟

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    امسال پسته ایران به اروپا صادر می‌شود؟

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.