شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دوست داشته باشید نودل بخورید اما نمی دانید چطور می شود آن را خوشمزه کرد که تمامی اهالی خانه آن را دوست داشته باشند. حال دراینجا ما به شما کمک می کنیم تا با نودل غذاها و سالاد های خوشمزه تهیه کنید. نودل یک غذای چینی است که از خمیر تهیه می شود و چیزی شبیه به ماکارونی است اما طرز تهیه آن بسیار متفاوت است و در کمتر از ۵ دقیقه آماده می شود. نام دیگر نودل رشته فرنگی است که در چین به آن به عنوان یک غذای اصلی نگاه می کنند. نودل به شکل های مختلفی تهیه می شود ولی نودل های مرسوم به صورت یک نوار نازک و باریک هستند. شکلهای دیگری از نودل که به صورت های بسیاری متنوعی برش میخورد از جمله میتوان به فرمهای موجی، لولهای، رشتهای و صدفی اشاره کرد. به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده میشود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به طور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو میشود. نودل را میتوان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانیتری و مصرف در آینده نگهداری نمود. در کشورمان ایران نیز، با استفاده از رشتههای نودل برنج که سفیدرنگ و شفاف هستند، نوعی فالوده شبیه به فالوده شیرازی تهیه میشود که البته کیفیت و طعم فالوده شیرازی سنتی که با استفاده از نشاسته تهیه میشود را نخواهد داشت. به طور کلی نودل غذای سالمی برای کودکان محسوب نمیشود و نمیتواند جای غذاهای مغذی خانگی را بگیرد اما اگر کودک شما تمایل به خوردن نودل دارد بهتر است آن را همراه با سبزیجات فراوان تهیه کنید و در وعدههای غذایی کم به آنها بدهید. در ادامه شما را با کیک مرغ ،سالاد مرغ و سیب زمینی و سالاد سزار آشنا می کنیم.
- مرغ پخته شده : یک کیلوگرم
- آب : 4 پیمانه
- نودل : 170 گرم
- کره بادام زمینی پرچرب : ¾ پیمانه
- شیر نارگیل : ¾ پیمانه
- گشنیز تازه : ¼ پیمانه
- آب لیموترش : ¼ پیمانه
- شکر : یک قاشق غذاخوری
- نمک : ¾ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : ¼ قاشق چایخوری
- خیار کوچک : یک عدد
- پیازچه : 2 عدد
مراحل
- گام 1
ابتدا استخوان و پوست های مرغ را جدا می کنیم و سپس آنها را به رشتههای باریک برش می زنیم.
- گام 2
در یک قابلمه متوسط، آب را میگذاریم بجوشد.
- گام 3
نودلها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت میپزیم و سپس از روی حرارت برمی داریم. اجازه می دهیم 5 دقیقه در آب بماند.
- گام 4
در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادامزمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
- گام 5
مرغها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
- گام 6
نودلها را آبکش میکنیم.
- گام 7
در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودلها را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا مواد به خورد هم برون