زمان طبخ این دسر ژله ای نیز بسیار سریع و کوتاه بوده و خیلی راحت آماده می شود. این دسر از دو لایه، یک لایه نارگیل و یک لایه قهوه آماده و طبخ می شود که می توانید به صورت متناوب تعداد لایه های دسر قهوه و نارگیل را بیشتر کنید. البته برای این کار توجه داشته باشید که در زمان اضافه کردن، لایه جدید حتماً باید داغ باشد و لایه قبلی دسر نیز کاملاً آماده و سفت شده باشد. برای لایه قهوه این دسر ژله ای نیز می توانید از انواع قهوه چون اسپرسو استفاده کنید.
مواد لازم
- شیر نارگیل: ۲ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- شیر: ۱ پیمانه
- آب: ۳ پیمانه
- دانه قهوه: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
مراحل
- گام 1
ابتدا شیر نارگیل، یک چهارم شکر، شیر، نمک و یک قاشق پودر ژلاتین را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
- گام 2
مایه را به صورت مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید.
- گام 3
بعد از جوش آمدن مایه، ظرف را از روی حرارت بردارید.
- گام 4
مواد را در داخل قالب ژله ریخته و در یخچال بگذارید تا سرد شود.
- گام 5
سپس باقی مانده شکر، پودر ژلاتین، آب و دانه قهوه را در یک ظرف دیگر ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
- گام 6
مخلوط را نیز مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید.
- گام 7
سپس از روی حرارت برداشته و شعله را خاموش کنید.
- گام 8
اگر لایه نارگیلی کامل بسته شده و سفت شده بود، مخلوط قهوه را بر روی آن بریزید.
- گام 9
سپس دسر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا بسته و آماده شود.