یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    اصلاح تورم با نظارت و رصد کلان بازار

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    «طلای زرد» لرستان به بازار آمد؛ خرید تضمینی کلید خورد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    عرضه شکر ارزان‌تر از نرخ مصوب/ رکود بازار، قیمت‌ها را کاهشی کرد

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    رژیم غذایی کم چرب در مقابل کم کربوهیدرات

    اگر به دنبال سبک زندگی سالم تری هستید، احتمالاً در مورد رژیم های غذایی کم چرب و کم کربوهیدرات شنیده اید. هر دو رژیم می توانند برای کاهش وزن موثر باشند و در حالی که شباهت ها و فواید زیادی دارند، معایب خاص خود را نیز دارند؛ بنابراین مهم است که در نظر بگیرید که کدام نوع رژیم برای سبک زندگی و اهداف شخصی شما مناسب تر است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۱, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی کتوژنیک به بهبود سرطان کولورکتال کمک می کند

    رژیم های کم چرب

    رژیم‌های غذایی کم‌چرب اغلب به‌خاطر فواید سلامتی‌شان به طور گسترده توسط پزشکان مورد حمایت قرار می‌گیرند و عمدتاً بر روی کسانی تمرکز می‌کنند که مشکلات مربوط به قلب و عروق دارند. با این حال، مصرف چربی ها به مقدار محدود برای بدن ضروری است، زیرا رژیم های غذایی پرچرب می تواند منجر به افزایش خطر ابتلا به دیابت، بیماری قلبی، سرطان، سندرم متابولیک و غیره (از جمله مرگ) شود.

    همچنین ذکر این نکته ضروری است که در حالی که بسیاری از شرکت های تولیدی محصولات کم چرب را تبلیغ می کنند، اغلب چربی را با مقادیر زیادی کربوهیدرات های تصفیه شده جایگزین می کنند و خطر اختلالات متابولیک را افزایش می دهند. برخی از محصولات نیز ممکن است به جای چربی قند اضافی اضافه کنند.

    محققان دریافته‌اند که رژیم‌های غذایی سرشار از کربوهیدرات‌ها و چربی‌های غیراشباع کم می‌توانند بر عوامل خطر لیپوپروتئین تأثیر منفی بگذارند و خطرات قلبی عروقی را افزایش دهند. مطالعات اخیر در مردان گزارش داده است که کاهش کل مصرف چربی به 27 درصد و دریافت اسیدهای چرب اشباع به 8 درصد انرژی، می تواند منجر به کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول تام و LDL شود.

    در حالی که از یک رژیم غذایی کم چرب پیروی می کنید، بسیار مهم است که همچنان چربی های غیراشباع مورد نیاز بدن خود را مصرف کنید. چربی‌های غیراشباع اغلب در روغن‌ها، مغزها، دانه‌ها و حتی برخی منابع حیوانی یافت می‌شوند. از آنجایی که این غذاها معمولاً حاوی مقدار زیادی چربی هستند، ممکن است ایده خوبی باشد که با پزشک خود در مورد بهترین راه برای دریافت تمام مواد مغذی خود در حین رژیم غذایی محدود صحبت کنید.

    برخی از غذاهای خوب برای رژیم غذایی کم چرب عبارتند از:

    • سبزیجات
    • میوه
    • غلات کامل
    • سفیده تخم مرغ
    • سینه مرغ یا بوقلمون (بدون پوست)
    • لوبیا،نخود،عدس
    • غذای دریایی
    • لبنیات کم چرب (مراقب قند بالای آن باشید)

     

    رژیم های کم کربوهیدرات

    بر اساس میزان مصرف کربوهیدرات، چهار دسته بندی از آن وجود دارد:

     

    کمتر از 10 درصد از مصرف روزانه از کربوهیدرات ها (20 تا 50 گرم در روز) تامین می شود. رژیم غذایی بسیار کم کربوهیدرات
    بین 10 تا 25 درصد از مصرف روزانه از کربوهیدرات ها (کمتر از 130 گرم در روز) تامین می شود. رژیم کم کربوهیدرات
    کربوهیدرات ها 26 تا 44 درصد از مصرف روزانه را تشکیل می دهند. رژیم غذایی با کربوهیدرات متوسط
    کربوهیدرات ها بیش از 45 درصد از مصرف روزانه را تشکیل می دهند. رژیم غذایی پر کربوهیدرات

     

    رژیم های غذایی کم کربوهیدرات برای کاهش وزن محبوب هستند. ایده اصلی این است که کاهش انسولین (هورمونی که باعث ایجاد حالت آنابولیک و ذخیره چربی می شود) می تواند عملکرد متابولیک قلبی را بهبود بخشد و منجر به کاهش وزن شود. این معمولاً با افزایش مصرف چربی ها و پروتئین ها برای جبران کاهش کربوهیدرات ها و دادن انرژی کافی برای عملکرد صحیح بدن به دست می آید.

    مزایای بالقوه این رویکرد ناشی از افزایش سیری و کاهش هیپوگلیسمی برگشتی مرتبط با افزایش مصرف چربی و پروتئین است که منجر به کمبود کالری می شود.

    رژیم کتو در مقابل رژیم کم کربوهیدرات

    از بین رژیم های مختلف کم کربوهیدرات، رژیم کتوژنیک (کتو) یکی از محبوب ترین ها است، اما در حالی که آنها بسیار شبیه هستند، تفاوت های خود را دارند. یک رژیم کم کربوهیدرات، کربوهیدرات های مصرفی را محدود می کند، به ویژه کربوهیدرات های ساده و تصفیه شده که عموماً در غذاهای شیرین، پاستا و نان یافت می شوند.

    از سوی دیگر، رژیم کتو به شدت کربوهیدرات ها را بین 20 تا 50 گرم در روز محدود می کند (که بسیار کم کربوهیدرات در نظر گرفته می شود) در حالی که مقدار زیادی چربی و پروتئین مصرف می کند. این امر بدن را مجبور می کند تا از چربی ذخیره شده در بافت چربی به جای گلوکز برای سوخت برای تولید کتون استفاده کند و حالت کتوز تغذیه ای ایجاد کند.

    برخی تحقیقات نشان داده اند که رژیم های کم کربوهیدرات منجر به بهبود شرایط سلامتی مانند دیابت، سندرم تخمدان پلی کیستیک، آکنه، بیماری های عصبی و سرطان شده است. آنها همچنین بهبود در عوامل خطر بیماری های تنفسی و قلبی عروقی را نشان داده اند.

    از طرق دیگر، مطالعات اپیدمیولوژیک و متاآنالیزها نشان داده اند که برخی از رژیم های غذایی کم کربوهیدرات کمتر از 40 درصد با افزایش خطر مرگ و میر مرتبط هستند.

    لیستی از غذاهای سالم کم کربوهیدرات شامل موارد زیر است:

    • سبزیجات غیر نشاسته ای
    • غذای دریایی
    • گوشت
    • طیور
    • تخم مرغ
    • آجیل
    • میوه (از میوه های پر کربوهیدرات خودداری کنید)
    • لبنیات پرچرب

    رژیم کم کربوهیدرات در مقابل رژیم کم چرب: کدام بهتر است؟

    هر رژیمی دارای جنبه های منفی و مثبت است و بر اساس شرایط سلامتیتان، باید تصمیم بگیرید که کدام رژیم ممکن است برای شما بهترین انتخاب باشد.

    1. نشان داده شده است که به طور موثر دیابت نوع 2 را مدیریت می کند.
    2. سطح کلسترول و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
    3. سطح تری گلیسیرید را کاهش می دهد.
    4. تأثیر قابل توجهی بر سندرم متابولیک دارد.
    5. می تواند به کاهش وزن کمک کند.
    رژیم غذایی کم کربوهیدرات
    1. در آزمایشی، رژیم های کم چرب دیابت نوع 2 را در موش ها معکوس کرده است، اما کتو می تواند منجر به مقاومت به انسولین شود.
    2. سطح کلسترول و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
    3. می تواند سطح تری گلیسیرید را کاهش دهد.
    4. سندرم متابولیک را بهبود می بخشد.
    5. ممکن است منجر به کاهش وزن بیشتر شود.
    رژیم غذایی کم چربی

     

    رژیم غذایی کم چرب و ارتباط آن با دیابت نوع 2

    بحث برانگیزترین شواهد این است که آیا رژیم غذایی کم چرب می تواند دیابت نوع 2 را معکوس کند یا سطح انسولین را کاهش دهد. محققان مرکز پزشکی دانشگاه دوک این تأثیر را بر روی موش ها مطالعه کردند و دریافتند که آنها می توانند دیابت نوع 2 را در موش ها به سادگی با تغذیه آنها با رژیم غذایی بسیار کم چرب معکوس کنند.

    رژیم‌های غذایی بسیار کم‌چربی مانند کتو، به بدن اجازه نمی‌دهند از انسولین به‌درستی استفاده کند، باعث می‌شود قند خون نامنظم شود و منجر به مقاومت به انسولین شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد. برعکس، یک رژیم کم کربوهیدرات به راحتی می تواند دیابت نوع 2 را بهبود بخشد.

     

    سایر فواید این دو رژیم

    هر دو رژیم کم کربوهیدرات و کم چرب می توانند سطح کلسترول و خطر بیماری قلبی را کاهش دهند. آنها به کاهش التهاب و تجمع پلاک در شریان ها کمک می کنند، که می تواند منجر به افزایش خطر حمله قلبی و سکته شود.

    رژیم غذایی کم کربوهیدرات به کاهش سطح تری گلیسیرید معروف است زیرا بدن شما از چربی برای انرژی استفاده می کند، زیرا سطح گلوکز و گلیکوژن شما به دلیل رژیم غذایی کاهش می یابد.

    هر دو رژیم کم کربوهیدرات و کم چرب می توانند به بهبود سندرم متابولیک شما کمک کنند، اما رژیم کم کربوهیدرات تاثیر مهم تری در کاهش شیوع سندرم متابولیک دارد.

    با توجه به اینکه هر گرم چربی حاوی 9 کالری است (در مقایسه با 4 کالری برای کربوهیدرات ها)، بسیاری بر این باورند که رژیم غذایی کم چرب منجر به کاهش وزن بیشتر می شود. مطالعات همچنین نتایج موفقیت آمیزی را به دنبال یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات نشان داده اند، از جمله کاهش چربی بیشتر در حین پیروی از آن رژیم.

    چه رژیم غذایی کم کربوهیدرات یا کم چربی را انتخاب کنید، هر دو از طرق مختلف برای بدن مفید هستند. با این حال، مهم است که به یاد داشته باشید که در عین محدودیت، نباید در آن زیاده روی کنید.

    بدن شما هنوز برای عملکرد درست به سوخت نیاز دارد و باید برخی از مواد مغذی را که از دست می دهید با سایر غذاها جبران کنید. با این وجود، هر دو رژیم استراتژی‌های عالی برای کاهش وزن هستند و بهتر است برای مشاهده موفق‌ترین نتایج به آن‌ها پایبند باشید.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    • بیشتر بخوانید:
    • چهار مورد از بهترین رژیم‌های غذایی برای کاهش وزن
    • ۵ رژیم غذایی با تخم‌مرغ
    • میوه‌ مناسب برای افراد با رژیم‌ غذایی خاص کدام است؟
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهدیابترژیمصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکاهش وزنکتوژنیککربوهیدرات
    پست قبلی

    مقابله با گرمای هوا با مصرف خوراکی های آبرسان

    پست بعدی

    پرداخت ۲۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    پرداخت ۲۵ هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به ۷ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی تخم مرغ به ۶ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    «طلای زرد» لرستان به بازار آمد؛ خرید تضمینی کلید خورد

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    با دسرهای هوشمندانه؛ لاغر شوید!

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    محدودیت صادرات سیب زمینی رفع شد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.