شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    روش هایی برای کاهش وزن بدون ورزش

    همه ی افراد می دانند که کاهش وزن و رژیم چقدر می تواند خسته کننده باشد. حتی زمانی که به هدف خود می رسید، فشار برای حفظ آن سبک زندگی وجود دارد و با زندگی پر مشغله ما، وقت گذاشتن برای تغذیه مناسب می تواند دشوار باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۲۵, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    علیرغم موانع روزمره، هنوز هم می‌توانید عادات سالم را در سبک زندگی خود بگنجانید؛ حتی زمانی که فعلا زمانی برای ورزش کردن ندارید.

    وعده های غذایی خود را کنترل کنید

    کنترل سهم یکی از بزرگترین علل همه گیری چاقی است. فقط در چند دهه اخیر، حجم وعده های غذایی دو برابر شده است و باعث شده است که ما بدون اینکه متوجه باشیم مقادیر زیادی کالری مصرف کنیم. مطالعات سیستماتیک نشان داده‌اند که ارائه بخش‌های بزرگ‌تر غذا و نوشیدنی باعث افزایش مصرف انرژی (معمولاً چربی و شکر بیشتر) می‌شود. چندین راه برای شروع کنترل وعده غذایی برای کمتر خوردن وجود دارد:

    • از بشقاب کوچکتر استفاده کنید.
    • برای تقسیم غذا از لیوان های اندازه گیری استفاده کنید.
    • قبل از مصرف یک وعده دیگر، اجازه دهید بدن شما حدود 20 دقیقه فرآیند هضم را انجام دهد.
    • مراقب مصرف کربوهیدرات خود باشید.

    چک لیست روزانه MyPlate وزارت کشاورزی ایالات متحده راهنمای اندازه سهم بر اساس رژیم غذایی 2000 کالری را ارائه می دهد.

    از غذاهای فرآوری شده و حاوی قند دوری کنید

    در حالی که لذت بردن از غذاهای فرآوری شده و شکر در حد اعتدال کاملا طبیعی است، اما باید در حد اعتدال باقی بمانند.

    این نوع غذاها نه تنها فاقد مواد مغذی ضروری بدن شما هستند، بلکه مملو از مواد نگهدارنده و افزودنی های دیگری هستند که برای سلامتی ما بسیار مضر می باشند. مصرف بیش از حد می تواند در نهایت منجر به مقاومت به انسولین و کلسترول بالا شود.

    بدانید که ترک این غذاها مانند سم زدایی است (علائم آن عبارتند از خستگی، تحریک پذیری، هوس شدید و تغییرات در هضم)، اما این فقط موقتی است. هنگامی که بدن شما با سبک زندگی جدید شما سازگار شد، انرژی و تمرکز شما بهبود می یابد و احتمالاً وزن کم خواهید کرد.

    با هوشیاری شروع به خوردن کنید

    بدون تمرکز غذا خوردن عادت بدی است که در زندگی روزمره ما بیش از حد آشنا شده و متأسفانه منجر به پرخوری و چاقی شده است.

    تیمی از دانشگاه بیرمنگام در بریتانیا چندین مطالعه پزشکی را بررسی کردند تا ببینند توجه و حافظه چگونه بر مصرف غذا تأثیر می گذارد. آن‌ها دریافتند شرکت‌کنندگانی که وقتی حواسشان پرت می‌شد غذا می‌خوردند، افزایش متوسطی در مصرف وعده های غذایی فوری داشتند، اما بعداً مصرفشان را به میزان بیشتری افزایش دادند. از سوی دیگر، کسانی که به غذا خوردن خود اهمیت می دادند، دیرتر غذا می خوردند.

    زمانی را برای جویدن هر لقمه به آرامی اختصاص دهید و طعم، طعم و بافت هر وعده غذایی را بشناسید.

    آب بیشتری بنوشید

    وقتی به کاهش وزن فکر می کنیم، بسیاری به طور خودکار به تغذیه سالم و ورزش فکر می کنند، اما اغلب جنبه های دیگر مانند نوشیدن آب کافی را فراموش می کنند. بدن شما تقریباً از 60 درصد آب تشکیل شده است که آن را به یکی از مهم ترین بلوک های ساختمانی برای حفظ عملکرد صحیح بدن تبدیل می کند. این میزان آب می تواند به بهبود حافظه و شناخت کمک کند، پوست شما را هیدراته نگه دارد و انرژی بیشتری را تامین کند. بنابراین وقتی نوبت به کاهش وزن شما می رسد، آب یکی از عواملی است که نمی خواهید نادیده بگیرید.

    مقاله ای از دانشگاه جان هاپکینز تمام جنبه های ضروری نوشیدن آب و چگونگی کمک به کاهش وزن را به اشتراک می گذارد، از جمله:

    • به طور طبیعی شما اشتهای خود را با پر کردن معده از آب سرکوب می کنید، بنابراین مغز شما فکر می کند که سیر شده اید.
    • تحریک متابولیسم شما از طریق ترموژنز (تولید گرما).
    • دفع مواد زائد با دفع سموم و جلوگیری از یبوست و نفخ

    صبحانه کامل بخورید

    صبحانه از دیرباز به عنوان “مهم ترین وعده غذایی روز” شناخته می شود. خوردن یک صبحانه مغذی چندین فواید برای سلامتی دارد، از جمله کاهش خطر چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و افزایش کلسترول.

    برای کاهش وزن، وقتی یک صبحانه مغذی می خورید، پروتئین، فیبر و کربوهیدرات های سالم را به بدن خود می رسانید تا در طول صبح خود انرژی لازم را داشته باشید. این کار همچنین شما را از پرخوری در بقیه روز باز می دارد.

    برخی از گزینه های عالی صبحانه برای شروع روزتان عبارتند از:

    • تخم مرغ
    • نان تست آووکادو
    • بلغور جو با میوه و آجیل
    • اسموتی

    مهم‌ترین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که خوردن صبحانه نیست که باعث کاهش وزن شما می‌شود، بلکه انرژی و سیری غذا است که به شما کمک می‌کند تا وعده غذایی بعدی خود را به پایان برسانید و به شما کمک می‌کند تا در بقیه وعده‌های غذایی پرخوری نکنید.

    برنامه غذایی داشته باشید

    هیچ چیز بدتر از این نیست که سعی کنید وزن خود را مدیریت کنید و فقط میان وعده های مکرر بخورید زیرا نمی توانید تصمیم بگیرید چه بخورید یا گرسنه به فروشگاه بروید و با یک سبد خرید پر از اقلامی که در لیست شما نیستند به خانه برگردید. هر دو وضعیت می توانند به راحتی از طریق مصرف کالری زیاد و خوردن غذاهای ناسالم منجر به افزایش وزن شوند.

    زمانی که به دنبال کاهش وزن (یا مدیریت وزن سالم) هستید، برنامه ریزی و آماده سازی وعده های غذایی ضروری است. این نه تنها به شما کمک می کند تا به خوردن غذاهای سالم پایبند باشید، بلکه به کنترل وعده غذایی برای کل هفته نیز کمک می کند.

    پختن وعده های غذایی به شما امکان می دهد عواملی مانند روش های پخت، مواد تشکیل دهنده، روغن های اضافه شده و سایر جنبه هایی را که ممکن است بخواهید تغییر دهید یا حذف کنید، کنترل کنید.

    اگرچه حفظ مقداری فعالیت بدنی برای سلامتی ما مهم است، اما ممکن است فعلا زمان کافی برای انجام آن نداشته باشید. از سوی دیگر، یک رژیم غذایی سالم ضروری است و زمانی که در اکثر اوقات از آن استفاده کنید، می تواند به شما در دستیابی به هدف کاهش وزن کمک کند.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    • بیشتر بخوانید:
    • نقش مصرف میوه و سبزی در سلامتی
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهرژیمسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکاهش وزنلاغری
    پست قبلی

    تولید پسته رفسنجان امسال دوبرابر می شود

    پست بعدی

    بهترین زمان مصرف ماست برای جذب بهتر آهن غذا

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    همراه با آنتی بیوتیک، ماست مصرف کنید

    بهترین زمان مصرف ماست برای جذب بهتر آهن غذا

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    فلسفی: سهم ایران از بازار جهانی خرما کمتر از ۱۰ درصد است

    آبان ۳, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    قیمت گوشت‌ های وارداتی گرم و منجمد اعلام شد/تامین روزانه ۴۰ تن گوشت وارداتی

    مهر ۳۰, ۱۴۰۴
    پیش‌بینی برداشت بیش از ۴۰ تُن پسته از باغات بارور همدان

    برداشت ۴۶۷۰ تن پسته از باغات زاهدان

    مهر ۲۴, ۱۴۰۴
    واردات سالیانه کالا‌های اساسی بخش کشاورزی به ۲۲ میلیون تن رسید

    واردات سالیانه کالا‌های اساسی بخش کشاورزی به ۲۲ میلیون تن رسید

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام کلید خورد

    اجرای الگوی کشت و طرح سازگاری با خشکسالی در دستور کار جهادکشاورزی زنجان

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.