دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    روز جهانی شیر

    در حالی که برخی از کشورها طرفدار شیر نبوده و نوشیدن شیر در فرهنگشان رایج نیست، اکثریت مناطق قریب به اتفاق از لبنیات لذت می‌برند و بسیاری آن را به عنصر کلیدی غذاهای خود تبدیل کرده‌اند. برخی از کشورهایی که شیر در آن ها محبوب ترین است عبارتند از فنلاند، هلند و سوئد، در حالی که شیر نوشیدنی رایجی در کره شمالی نیست.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۱۲, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ٣راهکار برای جلوگیری از کاهش مصرف لبنیات بعد از حذف ترجیحی

    شیر به عنوان یکی از کامل‌ترین ماده‌های غذایی نقشی اساسی در رشد کودک، و سلامتی بزرگسالان ایفا می‌کند. به جهت اهمیت موضوع شیر سالم و مصرف مناسب آن سازمان غذا و کشاورزی «فائو» و ۱۹۱ کشور عضو آن، در سال ۲۰۰۱ میلادی، روز اول ماه ژوئن ۱۲­ خرداد را روز جهانی شیر به رسمیت شناختند.

    بیش از دو دهه پیش، فائو برای شناخت اهمیت شیر و نقشی که در جهان ما ایفا می کند، روز جهانی شیر را پیشنهاد کرد. علاوه بر این، این روز همچنین برای تمرکز مستقیم بر روی صنعت شیر و اطلاع رسانی فعالیت های مختلف مرتبط با آن ایجاد شده است.  در واقع، صنعت لبنیات از معیشت جمعیت کثیری از افراد در سراسر جهان پشتیبانی می کند

    به منظور شناخت اهمیت شیر ​​به عنوان یک غذای جهانی و گرامیداشت نقش لبنیات  در زندگی و سلامتی از آن زمان، هر سال، مزایای شیر و محصولات لبنی به طور فعال در سراسر جهان تبلیغ می شود.

    با توجه به این واقعیت که بیش از شش میلیارد نفر در سراسر جهان شیر و لبنیات مصرف می کنند، جای تعجب نیست که نیاز به جشن گرفتن این نوشیدنی سالم و خوشمزه حس بشود.

    چگونه می توانیم روز شیر را جشن بگیریم ؟

    روز جهانی شیر اهمیت بسیار زیادی برای همگان دارد، پس بهتر از آن را با ایده های جالب، زیباتر کنیم:

    • روز را با یک لیوان شیر شروع کنید

    چرا امروز را با یک لیوان شیر تازه در صبح شروع نکنیم؟ نظر شما در مورد لذت بردن از یک کاسه بزرگ غلات پر از شیر خوشمزه چیست؟ و یا یک فنجان قهوه ی داغ با شیر تازه !البته پس از نوشیدن آن لیوان شیر، یادتان نرود که از آن سبیل شیری زیبا عکس بگیرید! آن را در رسانه های اجتماعی با جهان به اشتراک بگذارید تا به دیگران یادآوری شود که از روز شیر نیز لذت ببرند.

    • روز جهانی شیر را جشن بگیرید

    در سال 2020، بیش از 400 کمپین روز شیر در بیش از 68 کشور در سراسر جهان برگزار شد، بنابراین امسال باید تعداد بیشتری کمپین شکل بگیرد. در سال های گذشته  در ایالت نیویورک، چندین سازمان گرد هم آمدند تا یک گالن شیر رایگان برای مردم محلی خود که از یک مزرعه دیدن می کنند، فراهم کنند.

    • از یک مزرعه تولید لبنیات دیدن کنید

    برای کسانی که وقت اضافی دارند، به ویژه آنهایی که بچه های کوچک دارند، برای یادگیری فرآیند دوشیدن گاو و جمع آوری شیر، به یک کارخانه لبنی محلی مراجعه کنند. این همچنین منجر به یادگیری در مورد پاستوریزه و همگن کردن شیر ، روش هایی که برای فیلتر کردن شیر و ماندگاری طولانی آن بکار گرفته میشود، خواهد شد.

    world milk day

    • از فرآورده های شیر لذت ببرید.

    • می توانید جایگزین برای شیر داشته باشید

    برای افرادی که در هضم آسان لبنیات مشکل دارند، چرا جایگزین های شیر غیر لبنی دیگر را امتحان نکنید؟ در اینجا چند گزینه محبوب وجود دارد:

    شیر سویا

     این شیر که به عنوان یکی از جایگزین های اولیه شیر مورد علاقه است، از گیاهان سویا تهیه می شود که در بسیاری از مکان ها نسبتاً پربار رشد می کنند.

    شیر بادام

     این شیر آجیلی که از خرد کردن بادام و مخلوط کردن آنها با آب و سپس صاف کردن مخلوط برای حذف مواد جامد باقی مانده تهیه می شود، پر از پروتئین است.

    شیر نارگیل

      برای تولید آن از قسمت سفید و گوشتی نارگیل استفاده می شود؛ آن را رنده  و در آب خیس می کنند. خامه بلند می شود و از آن جدا می شود، سپس آنچه باقی می ماند صاف می شود تا شیر نارگیل گرفته شود.

    چه با یک محصول شیر یا یک جایگزین لبنی، جشن گرفتن روز جهانی شیر می تواند بسیار سرگرم کننده باشد!

    • بستنی خانگی درست کنید

    چه راهی بهتر از ساختن یکی از بهترین محصولات لبنی با دست! بستنی خانگی به مواد یا ابزار زیادی نیاز ندارد و می تواند سرگرم کننده باشد، مخصوصا با دوستان و خانواده!

    ارزش غذایی شیر

    • ۱۴۶ کالری
    • ۸ گرم پروتئین
    • ۸ گرم چربی
    • ۲۸٪ کلسیم
    • ۲۴٪ ویتامین D
    • ۲۶٪ ریبوفلاوین (ویتامین B2)
    • ٪ ۱۸ ویتامین B12
    • ۱۰٪ پتاسیم
    • ۲۲٪ فسفر
    • ۱۳٪ سلنیوم

    خواص نوشیدن شیر

    • منبع عالی پروتئین

    شیر حاوی ۸ گرم پروتئین است که یک «پروتئین کامل» به حساب می آید، به این معنی که شامل 9 اسید آمینه ضروری برای عملکرد بدن در یک سطح بهینه می باشد.

    • بهبود سلامت قلب

    شیر همچنین دارای منیزیم و پتاسیم است که می تواند فشار خون را کاهش داده و به بهبود جریان خون در بدن کمک کند. به همین خاطر باعث کاهش فشار روی قلب و همچنین سیستم قلبی و عروقی می شود.

    • عملکرد بهتر مغز

    شیر، منبع غنی از ویتامین های گروه B است که باعث می شود مغز به خوبی عمل کرده و چرخه های خواب و بیداری غیر فعال نماند.

    • کاهش دهنده ی استرس

    شیر غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است و می تواند به عنوان یک مسکن استرس عمل کند. بعد از یک روز طولانی و سخت در محل کار، بنشینید و یک لیوان شیر گرم بنوشید. این به رفع فشار عضلات  و آرامش اعصاب و کاهش سطح استرس شما کمک می کند.

    •  رشد عضلات

    شیر منبعی غنی از پروتئین است؛ بسیاری از ورزشکاران علاقه مند و مشتاق نوشیدن  شیرهستند، زیرا این ماده مغذی اساسی باعث بهبودی بدن می شود . بعلاوه، شیر به جلوگیری از درد عضلات کمک می کند و مایعات را که در طی فعالیت بدنی از بین رفته اند، دوباره تقویت می کند.

    • دندان های قوی

    شیر بهترین منبع برای کلسیم است و دقیقاً همان چیزی است که دندان ها برای حفظ سلامت خود به آن نیاز دارند. علاوه بر این، شیر به جلوگیری از پوسیدگی دندان های شما کمک می کند. کلسیم تنها با وجود ویتامین D جذب می شود، بنابراین مطمئن شوید که شیری را که می نوشید با ویتامین D غنی شده باشد.

    • بهبود سلامت مو

    شیر حاوی پروتئین، کلسیم و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد سریع مو است. شیر همچنین به عنوان یک مرطوب کننده و نرم کننده عالی عمل کرده و به ترمیم موهای خشک و آسیب دیده کمک می کند.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: شیرصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    ارزش غذایی یک لیوان شیر

    پست بعدی

    چند نکته کلیدی و کمتر شنیده شده در مورد نوشیدن آب

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    گفت‌وگو| واردات آب‌معدنی لوکس از سوئد، نروژ، فنلاند و فرانسه/ قاچاق هزار و ۵۰۰ نوع کالای لوکس به ایران

    چند نکته کلیدی و کمتر شنیده شده در مورد نوشیدن آب

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    از خواص بی نظیر انگور یاقوتی چه می‌دانید؟

    فارس رتبه نخست تولید انگور کشور/ برداشت از ۴۷ هزار هکتار تاکستان‌

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.