یکشنبه, تیر ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راه‌های طبیعی و آسان برای تناسب اندام

    می‌توان گفت تناسب اندام یکی از نگرانی‌های همیشگی بیشتر مردم کره زمین است اما در گیرودار جراحی‌های زیبایی و دستیابی سریع به اندام ایده‌آل، نباید از یاد ببریم روش‌های طبیعی و درعین‌حال آسانی هست که با کمترین هزینه ما را به آنچه می‌خواهیم نزدیک می‌کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۱۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با این روش کاهش وزن را ۲ برابر کنید

    فصل‌ها در ایجاد انگیزه برای تناسب اندام یا از دست دادن آن، بی‌تاثیر نیستند. برای نمونه در فصل تابستان که گرما به‌خوبی حس می‌شود و نیاز به پوشیدن لباس کمتر داریم، شاید هرکسی اعتماد به‌نفس برای پوشیدن لباس‌های خنک و راحتی نداشته باشد و همین موضوع برای کاهش وزن انگیزه ایجاد می‌کند.

    ۱- هدف‌گیری وزن آب در بدن

    وزن آب، اولین وزنی است که در هنگام رژیم گرفتن آن را از دست می‌دهیم. برای آن که بتوان طی فرایندی بدون توقف از شر وزن اضافی خلاص شد، دکتر «کیت هوثر»، کارشناس ارشد تغذیه و رزیدنت دانشگاه فلوریدای جنوبی در مصاحبه با وبگاه Eat This, Not That در مورد چگونگی از دست دادن این نوع وزن روش‌هایی کلیدی ارائه داده است:

    شاید باورتان نشود، اما نخستین راه‌حل و آسان‌ترین آن نوشیدن آب بیشتر است. یکی از راه‌های کاهش وزن این است که مطمئن شوید به‌خوبی به بدنتان آب‌رسانی کرده‌اید یا هیدراته شده‌اید و بدن شما آب را در خود نگه نمی‌دارد. راه‌های دیگر کاهش وزن شامل خوردن غذاهای غیرفراوری‌شده، افزایش مصرف پروتئین و درعین‌حال کاهش مصرف کربوهیدرات و سدیم است.

    به گفته دکتر هوثر این کار می‌تواند به کاهش وزن سریع و آسان منجر شود: بیشتر مردم با نوشیدن آب در یک هفته می‌توانند از ۱.۵ تا ۵.۵ کیلوگرم وزن کم کنند. اگر این کار را با ۳۰ دقیقه ورزش روزانه همراه کنید نتیجه می‌شود کاهش وزن سریع ۴.۵ کیلویی.

    ۲- قهوه را تلخ بنوشید

    اگر روزتان بدون نوشیدن قهوه، آن‌ هم قهوه شیرین، شب نمی‌شود و همچنین می‌خواهید کاهش وزن داشته باشید، بهتر است در نحوه نوشیدن قهوه تجدیدنظر کنید.

    در یکی از پژوهش‌های نشریه پابلیک ‌هلث (Public Health) ثابت شده است نوشیدن قهوه بدون شکر، خامه یا شیر و به شکل تلخ می‌تواند به سوزاندن حدود ۵۰۰ کالری در هفته منجر شود و از سوی دیگر اگر قهوه‌تان را با شیرینی‌ها می‌نوشید، همین سبب افزایش ۱۲۸۰ درصدی کالری در بدنتان می‌شود.

    ۳- همراه داشتن بطری آب

    حدود ۶۰ درصد اوقاتی که احساس گرسنگی می‌کنیم، می‌توان بدن را با نوشیدن مقداری آب گمراه کرد. نتیجه پژوهشی در نشریه Physiology & Behavior نشان می‌دهد همان بخش از مغز که به احساس گرسنگی مربوط است، مسئولیت احساس تشنگی را هم دارد و بنابراین می‌توان با نوشیدن آب، حس گرسنگی را کم کرد.

    پس در کنار این‌که نوشیدن آب سبب هیدراته شدن بدن می‌شود، می‌تواند در بروز احساس سیری نیز بسیار کمک‌کننده باشد.

    ۴- صبح‌ها تخم‌مرغ بخورید

    به گفته متخصصان، افزودن پروتئین به رژیم غذایی در کاهش وزن تاثیر زیادی دارد. هنگامی‌ که در ابتدای روز خوردن تخم‌مرغ را برای صبحانه انتخاب می‌کنید، به دلیل احساس پر بودن و سیری ایجادشده در ادامه روز مقدار کالری کمتری جذب خواهید کرد.

    تخم‌مرغ علاوه‌بر داشتن پروتئین، حاوی اسیدهای آمینه، آنتی‌اکسیدان‌ها و چربی‌های سالم است.

    ۵- داشتن برنامه غذایی

    می‌دانیم که برنامه داشتن برای هر کاری درصد اطمینان از موفقیت را بسیار بالا می‌برد و این درباره رژیم گرفتن نیز صدق می‌کند. اگر فکر می‌کنید که به راحتی نمی‌توانید برنامه غذایی سالمی برای خودتان بنویسید، می‌توانید از برخی برنامه‌های هوشمند، آسان و مفید مانند mDiet کمک بگیرید.

    ۶- کوچک کردن ظرف غذا، مساوی است با کوچک شدن سایز و اندازه

    به گزارش ایندیپندنت، انجام این کار به‌قدری آسان است که نیازی به برنامه‌ریزی آن‌چنانی ندارد. تنها به این فکر کنید که برای خوردن غذا و هرگونه نوشیدنی ظرف کوچک‌تری نسبت به گذشته انتخاب کنید.

    همین کار که ممکن است خیلی به نظر تاثیرگذار نرسد به جذب کالری بسیار کمتری منجر می‌شود. برای این کار ظروف خانه را عوض کنید. این کار می‌تواند مغز شما را فریب بدهد و در هنگام خوردن وعده غذایی اصلا احساس نکنید که برای خودتان محدودیتی در نظر گرفته‌اید.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • ۷ عادت افراد خوش‌اندام که هرگز به باشگاه نرفته‌اند
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تخم مرغتغذیهتناسب اندامرژیم غذایی
    پست قبلی

    جوجه‌ریزی برای اسفند به اندازه بهمن انجام می‌شود

    پست بعدی

    کاهش ۲۵ درصدی احتمال حمله قلبی با این نوشیدنی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    کاهش ۲۵ درصدی احتمال حمله قلبی با این نوشیدنی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.