سه شنبه, آذر ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    کمبود گوشت قرمز در بازار مشهد وجود ندارد

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    تحقق ۲ درصدی بهره وری آب و خاک/ آبیاری نوین فقط ۳.۲ میلیون هکتار

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    آینده‌ای مبهم، پیش روی امنیت غذایی جهان

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    هشدار نسبت به افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    ۵۵ درصد اراضی کشاورزی کمتر از یک درصد ماده آلی خاک دارند

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازار نهاده دامی طی ۲۰ روز آینده به آرامش می‌رسد

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    کشت فراسرزمینی میانبری برای حفظ منابع آبی

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    کمبود مواد اولیه عامل اصلی کاهش توزیع قارچ

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    متخصصان تغذیه می‌گویند اسفناج و انار از مؤثرترین مواد غذایی ضدالتهاب هستند؛ خوراکی‌هایی سرشار از آنتی‌اکسیدان که می‌توانند خطر بیماری‌های مزمن را کاهش دهند و به تقویت سلامت عمومی کمک کنند.

    توسط مطهره پورزمانی
    آذر ۹, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دو خوراکی ضد التهاب که بیشترین اثر را بر سلامت بدن دارند

    پیروی از یک رژیم غذایی ضدالتهاب مزایای فراوانی برای بدن دارد؛ از کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی گرفته تا کاهش علائم بیماری‌ها و حتی کندکردن روند پیری. اما میان غذاهای فراوانی که خاصیت ضدالتهابی دارند، کدام‌ها بیشترین تأثیر را دارند؟

    برای یافتن پاسخ، دو متخصص تغذیه بهترین انتخاب‌های خود را معرفی کرده‌اند؛ خوراکی‌هایی که به گفته آن‌ها ارزش دارد هر روز در برنامه غذایی جای بگیرند.

    ۱. اسفناج
    «کریستا براون»، کارشناس تغذیه، می‌گوید: «اسفناج قطعاً انتخاب شماره یک من است.» این سبزی برگ‌دار سرشار از ویتامین‌ها، فیبر و مواد مغذی است و مطالعات متعدد نشان داده‌اند که فواید قابل‌توجهی برای سلامت دارد.

    او توضیح می‌دهد: «میان مصرف اسفناج و بهبود کنترل قند خون ارتباط محکمی مشاهده شده؛ به‌طوری‌که خطر دیابت را تا ۲۶ درصد کاهش می‌دهد. همچنین تنها نصف فنجان سبزیجات برگ‌دار پخته در روز می‌تواند عملکرد شناختی سالمندان را به اندازه ۱۱ سال جوان‌تر نگه دارد. از طرفی مصرف روزانه یک فنجان سبزیجات برگ‌دار با کاهش نشانگرهای مرتبط با سرطان روده بزرگ همراه است.»

    اگرچه اسفناج را می‌توان به‌صورت پخته یا خام مصرف کرد، اما براون توصیه می‌کند برای بیشترین فایده، آن را به شکل خام چه تازه، چه منجمد و چه کنسروی استفاده کنید. او می‌گوید: «اسفناج خام بیشترین میزان لوتئین را دارد؛ آنتی‌اکسیدانی که التهاب مرتبط با افت شناختی، بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش می‌دهد.»

    ۲. انار
    «ماشّا دیویس»، متخصص تغذیه و نویسنده کتاب Eat Your Vitamins، می‌گوید: «دانه‌های انار کوچک‌اند اما تأثیر بزرگی بر پاسخ التهابی بدن دارند.» او این اثر را به وجود «الاژیتانین‌ها» نسبت می‌دهد؛ پلی‌فنول‌های فعال زیستی که در سلول‌ها خاصیت ضدالتهابی دارند.

    دیویس می‌گوید انار علاوه بر خاصیت ضدالتهابی، فواید مهم دیگری هم دارد: «دانه‌های انار منبع عالی فیبر هستند(حدود ۴ گرم در هر نصف فنجان) که برای سلامت گوارش مفید است. همچنین آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌هایی دارند که ممکن است به سلامت قلب، بهبود گردش خون و حتی جوان‌سازی پوست کمک کنند.»

    او توصیه می‌کند روزانه حدود نصف فنجان دانه انار مصرف شود، اما حتی میزان کمتر هم همچنان سودمند است.

    نکته مهم این است که برای بیشترین فایده، دانه‌های انار را به آب انار ترجیح دهید. نصف فنجان دانه انار حدود ۷ گرم فیبر دارد، درحالی‌که همین مقدار آب انار تنها ۰.۲ گرم فیبر دارد. علاوه بر این، دانه‌ها ویتامین C بیشتری هم دارند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: اسفناجانارضد التهاب
    پست قبلی

    تولید ۲۰ هزار تن «به» در فارس

    پست بعدی

    خشکسالی تولید زعفران را کاهش داد

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذاهایی که در روزهای آلوده بدن را مقاوم می‌کنند

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    در شرایطی که هوای بسیاری از مناطق کشور به دلیل آلودگی شدید به وضعیت خطرناک رسیده است، متخصصان تغذیه به...

    بیشتر بخوانید
    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    چرا مصرف پروبیوتیک ها ضروری است؟

    آذر ۹, ۱۴۰۴
    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    کدام مواد غذایی ناجی بیماران قلبی می‌شوند؟

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    زیاده روی در مصرف این سبزی باعث سکته مغزی می شود!

    آیا تغذیه می‌تواند به جنگ آلودگی هوا برود؟

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اعطای ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد انبار بورس و بسته‌بندی زعفران در خراسان شمالی

    خشکسالی تولید زعفران را کاهش داد

    پر بازدیدها

    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    ثبت سفارش چای از ۱۷ آبان آغاز می شود

    آبان ۱۷, ۱۴۰۴
    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    صادرات ۳۵ هزار تن کیوی ایرانی به ۲۳ کشور/ روسیه اولین مشتری

    آبان ۲۶, ۱۴۰۴
    زرشک، گیاه بومی خراسان‌جنوبی با ظرفیت‌های دارویی و اقتصادی جهانی

    زرشک خراسان جنوبی؛ داروخانه‌ای طبیعی با ۹۸ درصد تولید جهانی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    عدم زادآوری از مشکلات ذخیره گاه‌های جنگلی خراسان شمالی

    عدم زادآوری از مشکلات ذخیره گاه‌های جنگلی خراسان شمالی

    آذر ۶, ۱۴۰۴
    ۱۳ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان زنجان صورت گرفته است

    پیش بینی ۱۶۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در آذرماه/مشکلی در تامین و عرضه مرغ نداریم

    آذر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.