یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    دانه کینوا را چگونه مصرف کنیم؟ رسپی کینوا

    کینوا سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی مانند آهن و منیزیم است و به حفظ سلامت قلب و کنترل قند خون کمک می‌کند. در ادامه بیشتر درباره بهترین رسپی کینوا سخن می‌گوییم.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۲, ۱۴۰۳
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دانه کینوا را چگونه مصرف کنیم؟ رسپی کینوا

    انواع کینوا و خواص هر کدام

     

    کینوا دارای انواع مختلفی است که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کینوا چیست بر لینک داده شده ضربه کنید. انواع کینوا عبارتند از:

     

    کینوا سفید

     

    این نوع کینوا طعم ملایمی دارد و سریع‌تر از دیگر انواع پخته می‌شود. غنی از پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها است و برای تهیه سالادها و خوراک‌ها مناسب است.

     

    کینوا قرمز

     

    با طعم کمی شیرین‌تر و بافتی تردتر، کینوا قرمز حاوی آنتی ‌اکسیدان‌های بیشتری است و به ‌خاطر رنگدانه‌های طبیعی‌اش مفید برای سلامت قلب و عروق است.

     

    کینوا سیاه

     

    این نوع کینوا از دیگر انواع غنی‌تر از پروتئین و مواد معدنی مانند آهن و منیزیم است. طعم خاکی و بافتی ترد دارد و برای تهیه سالاد و خوراک‌های گرم ایده‌آل است.

     

    5 تا از بهترین رسپی‌های مصرف کینوا

     

    5 مورد از بهترین رسپی‌های مصرف کینوا به شرح زیر می‌باشند:

     

    کتلت یا برگر کینوا

     

    یک گزینه خوشمزه و سالم برای گیاه‌خواران و افرادی است که می‌خواهند از پروتئین گیاهی بهره‌مند شوند. در ادامه طرز تهیه کینوا برگر آمده است:

     

    مواد لازم:

     

    کینوا پخته: 1 فنجانحبوبات پخته (لپه یا نخود): 1 فنجان-پیاز: 1 عدد کوچک (ریز خرد شده)سیر: 2 حبه (ریز خرد شده)هویج: 1 عدد (رنده شده)ادویه‌ها (نمک، فلفل، پاپریکا): به میزان لازمتخم‌مرغ: 1 عدد (اختیاری برای چسبندگی)آرد: ¼ فنجان (در صورت نیاز)روغن برای سرخ کردن

     

    طرز تهیه:

     

    حبوبات پخته شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با چنگال له کنید تا نرم شوند. کینوا پخته، پیاز، سیر، هویج و ادویه‌ها را به مخلوط حبوبات اضافه نمایید. اگر می‌خواهید برگرها چسبندگی بیشتری داشته باشند، تخم‌مرغ را نیز به مخلوط اضافه کنید. اگر خمیر خیلی نرم بود، مقداری آرد بریزید. از مخلوط به اندازه دلخواه برگرها برداشته و به شکل گرد درآورید. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید و هر طرف را حدود 4 تا 5 دقیقه سرخ کرده تا طلایی و ترد شوند. برگرها را با نان همبرگر و مواد دلخواه مانند سبزیجات، سس، پنیر و … سرو نمایید.

     

    کینوا سه رنگ با فیله مرغ

     

    کینوا سه رنگ با فیله مرغ یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است که می‌تواند به‌عنوان ناهار یا شام تهیه شود. در ادامه طرز تهیه این غذا آمده است.

     

    مواد لازم:

     

    کینوا سه رنگ (سفید، قرمز و سیاه): 1 فنجانفیله مرغ: 300 گرم (خرد شده)پیاز: 1 عدد (خرد شده)فلفل دلمه‌ای: 1 عدد (خرد شده)هویج: 1 عدد (خرد شده)سیر: 2 حبه (ریز خرد شده)روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوریآب یا آب مرغ: 2 فنجاننمک و فلفل: به میزان لازمادویه‌های دلخواه (مثل پاپریکا یا زردچوبه): به میزان لازمسبزیجات تازه (مثل جعفری یا شوید): برای تزیین

     

    طرز تهیه:

     

    کینوا را با آب شستشو دهید و در یک قابلمه با 2 فنجان آب به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد تا نرم شود. بعد از پخت، آن را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز را به تابه اضافه نمایید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس فیله مرغ خرد شده را بیفزایید و با نمک، فلفل و ادویه‌ها تفت دهید تا مرغ کاملاً پخته و طلایی شود. بعد از پخت مرغ، فلفل دلمه‌ای و هویج را به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات پخته شود. کینوا پخته شده را در تابه بریزید و همه مواد را به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. کینوا سه رنگ با فیله مرغ را در ظرف سرو کنید و با سبزیجات تازه تزیین نمایید.

     

    سالاد کلم و کینوا

     

    سالاد کلم و کینوا یک گزینه سالم و مغذی است که می‌تواند به ‌عنوان یک وعده غذایی سبک یا میان‌وعده سرو شود. در ادامه طرز تهیه این سالاد آورده شده است.

     

    مواد لازم:

     

    کینوا: 1 فنجان (پخته و خنک شده) کلم سفید یا قرمز: 2 فنجان (خرد شده) هویج: 1 عدد (رنده شده) فلفل دلمه‌ای: 1 عدد (خرد شده) پیازچه: 2 عدد (خرد شده) دانه‌های کدو یا آفتابگردان: ¼ فنجان (اختیاری) روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب یا لیمو: 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

     

    کینوا را با آب شستشو دهید و در یک قابلمه با 2 فنجان آب به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد تا نرم شود. بعد از پخت، آن را خنک کنید. کلم، هویج، فلفل دلمه‌ای و پیازچه را در یک کاسه بزرگ خرد نمایید. کینوا پخته و خنک شده را به کاسه سبزیجات اضافه کنید. دانه‌های کدو یا آفتابگردان را نیز بریزید. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه سیب یا لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سس را بر روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.

     

    املت کینوا و ژامبون

     

    املت کینوا و ژامبون یک صبحانه یا وعده غذایی سریع و مغذی است که می‌تواند انرژی لازم برای شروع روز را فراهم کند. در ادامه طرز تهیه این املت آمده است.

     

    مواد لازم:

     

    کینوا پخته: 1 فنجان تخم‌مرغ: 3 عدد ژامبون: 100 گرم (خرد شده) پیاز: 1 عدد کوچک (ریز خرد شده) فلفل دلمه‌ای: 1 عدد (خرد شده) پنیر (اختیاری): 50 گرم (رنده شده) نمک و فلفل: به میزان لازم روغن زیتون یا کره: 1 قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه:

     

    در یک کاسه، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. سپس کینوا پخته، ژامبون، پیاز و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید. در یک تابه نچسب، روغن زیتون یا کره را گرم کنید. مخلوط تخم‌مرغ و کینوا را در تابه بریزید و با حرارت متوسط بپزید. وقتی که یک طرف املت کمی طلایی شد، می‌توانید پنیر رنده شده را روی املت بپاشید (در صورت تمایل) و با یک کفگیر املت را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. املت را بعد از پخت کامل در ظرف سرو کنید و با سبزیجات تازه یا سس دلخواه تزئین نماید. در صورت لزوم برای خرید کینوا از این صفحه دیدن کنید.

     

    کینوا با قارچ و تخم‌مرغ

     

    کینوا با قارچ و تخم‌مرغ یک وعده غذایی مغذی و سریع است که می‌تواند به‌عنوان صبحانه یا ناهار تهیه شود. در ادامه طرز تهیه این غذا آمده است.

     

    مواد لازم:

     

    کینوا پخته: 1 فنجانقارچ: 200 گرم (خرد شده) تخم‌مرغ: 2 عدد پیاز: 1 عدد کوچک (ریز خرد شده) سیر: 1 حبه (ریز خرد شده) روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم-سبزیجات تازه (مانند جعفری یا شوید): برای تزیین

     

    طرز تهیه:

     

    کینوا را از قبل بپزید و آن را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را بریزید تا گرم شود. پیاز و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. قارچ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ‌ها نرم شده و آب آن‌ها تبخیر شود. کینوا پخته شده را در تابه بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید. نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید. در یک کاسه جداگانه، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم بزنید. سپس آن‌ها را به مخلوط کینوا و قارچ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها پخته شوند.

     

    سرویس خبری:آشپزی

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتیکینوا
    پست قبلی

    تاخیر۳ماهه درپرداخت مطالبات دامداران/تشکلهای کشاورزی ساماندهی شود

    پست بعدی

    خدمات دامپزشکی در کشور ۱۰۰ ساله شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    سلامت غذایی در دستان سودجویان(زرده های شیمیایی در بازار تخم مرغ)

    معجزه این غذای پاییزه برای سلامتی

    مهر ۱۵, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    خدمات دامپزشکی در کشور ۱۰۰ ساله شد

    خدمات دامپزشکی در کشور ۱۰۰ ساله شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افت حداقل ۳۰ درصدی تولید محصولات اساسی با استمرار ناترازی‌های آب و برق کشاورزی

    افت حداقل ۳۰ درصدی تولید محصولات اساسی با استمرار ناترازی‌های آب و برق کشاورزی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    امسال در بیش از ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کرمانشاه رفع تداخل انجام شد

    بی توجهی به اجرای مصوبه الگوی کشت عامل اصلی مازاد هندوانه و پیاز روی دست کشاورزان

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    سهمیه آرد تولیدکنندگان نان های حجیم هنوز تعیین تکلیف نشده‌است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان نسبت به کشت ذرت علوفه‌ای اقدام کنند

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.