سیب یکی از سالمترین و پرمصرفترین میوههاست، اما شاید این سؤال برای شما مطرح باشد که این میوه را باید چطور مصرف کرد؛ باپوست یا بدون پوست؟ سیب سرشار از فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهایی است که آن را تبدیل به میوهای فوقالعاده سالم میکند. اکثر مردم هم عاشق خوردن سیب با پوست هستند اما طبق چندین باور، مصرف سیب با پوست ممکن است ایده خوبی نباشد.
قرارگرفتن در معرض آفتکشها
یکی از نگرانیهای اولیه در مورد مصرف میوه با پوست، احتمال باقیماندن آفتکشهاست. البته شستن سیب میتواند برخی از این مواد شیمیایی را کاهش دهد، اما همیشه آنها را بهطور کامل از بین نمیبرد. اگر درباره آفتکشها نگران هستید، پوستکندن سیب راهی ساده برای جلوگیری از مصرف مواد شیمیایی است.
افزایش خطر آلایندهها
علاوه بر آفتکشها، پوست سیب میتواند حاوی آلایندههای دیگری هم باشد، ازجمله کثیفی، باکتریها و پوششهای مومی که اغلب برای افزایش عمر مفید و براقتر نشاندادن میوه استفاده میشود. اگرچه شستن میوه میتواند کمککننده باشد، اما ممکن است بهطور کامل در ازبینبردن همه این مواد مؤثر نباشد. با کندن پوست سیب، اطمینان حاصل میکنید که از قرارگرفتن در معرض این آلایندههای بالقوه اجتناب کرده و تجربه غذایی تمیزتر و ایمنتری خواهید داشت.
هضم سختتر
درحالیکه پوست سیب سرشار از فیبر است، هضم آن برای افرادی که معده حساس یا مشکلات گوارشی دارند میتواند سخت باشد. افرادی که از بیماریهایی مانند سندروم روده تحریکپذیر یا ورم معده رنج میبرند، بهتر است سیب را بدون پوست بخورند، زیرا زبری میوه را کاهش میدهد و آن را برای معده ملایمتر میکند.
افزایش قند
بیشتر محتوای قند این میوه در پوست متمرکز شده است. اگر مراقب مصرف قند خود هستید، پوستکندن سیب میتواند به کاهش میزان قند آن کمک کند.
منبع:سلامت نیوز