جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص شگفت انگیز بلوبری برای پوست

    بلوبری فقط یک میوه خوشمزه نیست بلکه یکی از بهترین مواد غذایی است که می تواند فواید زیادی برای سلامت پوست شما داشته باشد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۳۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خواص شگفت انگیز بلوبری در بهبود سرطان دهانه رحم

    یکی از بهترین غذاها که می تواند فواید زیادی برای سلامت پوست شما داشته باشد،بلوبری است. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که به سلامت پوست کمک می کند. این خواص ممکن است به محافظت از پوست در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد، کاهش التهاب و افزایش تولید کلاژن کمک کند.

     

    فواید بلوبری برای پوست

     

    درخشش جوانی

    بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان، به ویژه ویتامین C است که به مبارزه با رادیکال های آزاد و محافظت از پوست در برابر آسیب های محیطی کمک می کند. مصرف بلوبری به همراه سایر میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان در رژیم غذایی می تواند مصرف کلی آنتی اکسیدان شما را افزایش داده و به پیشگیری از پیری زودرس کمک کند.

     

    روشن کنندگی پوست

    محتوای ویتامین C موجود در بلوبری به روشن شدن چهره کمک می کند و باعث افزایش تولید ملانین می شود و لکه های تیره و هایپرپیگمانتاسیون را برطرف می کند. افزودن عصاره یا آب بلوبری به روتین مراقبت از پوست شما می تواند معجزه کند، رنگ پوست شما را یکدست کند و به پوست شما درخششی بدهد که آرزویش را داشتید.

     

    تقویت هیدراتاسیون

    بلوبری تقریباً از 85٪ آب تشکیل شده است که آنها را به یک ماده آبرسان عالی برای پوست تبدیل می کند. بلوبری به حفظ سد رطوبتی پوست کمک می کند و تضمین می کند که آن را انعطاف پذیر، چاق و به اندازه کافی هیدراته کند. افرادی که پوست خشک دارند باید از فواید بلوبری برای آبرسانی به پوست خود استفاده کنند.

     

    تسکین استرس

    آیا می دانستید استرس عامل رایج بسیاری از مشکلات پوستی از جمله تیرگی، آکنه و پیری زودرس است؟ بلوبری حاوی ترکیباتی است که به کاهش سطح استرس و افزایش آرامش کمک می کند. این خاصیت می تواند به طور غیرمستقیم با به حداقل رساندن شرایط پوستی مرتبط با استرس و ارتقاء سلامت و شادابی کلی پوست به نفع پوست باشد.

     

    ترمیم پوست

    بلوبری سرشار از آنتوسیانین ها، فلاونوئیدهایی است که به رنگ آبی تیره آن کمک می کند و دارای خواص ضد التهابی و ترمیم زخم قوی است. چه از محصولات مراقبت از پوست حاوی بلوبری استفاده کنید یا از ماسک های DIY خود استفاده کنید، افزودن خواص بلوبری به روتین شما می تواند در ترمیم پوست شما معجزه کند، به بهبود سریع تر اسکارها، بریدگی ها و ساییدگی ها کمک کند.

     

    پیشگیری از آکنه

    اگر اغلب آکنه را تجربه می کنید، بلوبری را در رژیم غذایی خود بگنجانید. آنها دارای خواص ضد التهابی هستند که می توانند به آرام کردن پوست تحریک شده و کاهش قرمزی و تورم مرتبط با جوش های آکنه کمک کنند. همچنین، آنتی اکسیدان های موجود در بلوبری به مبارزه با باکتری های مولد آکنه کمک می کند و آنها را به یک متحد طبیعی در مبارزه با لک ها و جوش ها تبدیل می کند.

    طبق یک مطالعه در سال 2016 رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها و فیبر (مواد مغذی فراوان در بلوبری) با کاهش التهاب مرتبط است که به طور بالقوه منجر به کاهش تورم مرتبط با آکنه و تغییر رنگ پوست می شود.

     

    محافظت در برابر اشعه فرا بنفش

    در حالی که بلوبری نمی تواند جایگزین ضد آفتاب شود، غلظت بالای آنتی اکسیدان ها، به ویژه آنتوسیانین ها و ویتامین E، می تواند محافظت بیشتری در برابر آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش ایجاد کند. مصرف منظم بلوبری یا استفاده از محصولات مراقبت از پوست حاوی بلوبری ممکن است به کاهش خطر ابتلا به آفتاب سوختگی و پیری زودرس ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش کمک کند.

     

    اضافه کردن بلوبری به روتین مراقبت از پوست

    در اینجا چند راه ساده برای استفاده از بلوبری وجود دارد:

    رژیم غذایی:بلوبری را به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه خود در نظر بگیرید و با افزودن آن به اسموتی، بلغور جو دوسر و سالاد یا صرف میان وعده از مصرف آن لذت ببرید. مصرف منظم بلوبری نه تنها برای پوست شما مفید است، بلکه برای سلامت و تندرستی کلی شما نیز سودمند است.

    ماسک صورت خانگی: می توانید بلوبری تازه را له کرده و با عسل یا ماست مخلوط کنید تا یک ماسک صورت مغذی ایجاد کنید. این ماسک را روی پوست تمیز بمالید، بگذارید 15 تا 20 دقیقه روی پوست بماند، سپس با آب گرم بشویید تا پوستی شاداب شود.

    عصاره بلوبری: به دنبال محصولات مراقبت از پوست فرموله شده با عصاره بلوبری، مانند سرم ها، مرطوب کننده ها و ماسک ها باشید تا از قدرت بلوبری برای پوست خود استفاده کنید.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: بلوبریترمیم پوستتسکین استرسروشن کننده پوستسلامتسلامت پوستصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید بلوبریویتامین
    پست قبلی

    نوشیدن مکرر قهوه سلامت قلب را به خطر می اندازد

    پست بعدی

    ذخایر استراتژیک کود‌های یارانه‌ای بیش از ۴۵۰ هزار تن است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / افزایش 14 برابر مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری

    ذخایر استراتژیک کود‌های یارانه‌ای بیش از ۴۵۰ هزار تن است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    فرصت یک‌ماهه واردات نهاده‌های دامی آغاز شد

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.