جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص شگفت‌انگیز آلو بخارا

    الهام کریمی: این میوه خوش‌طعم شما را از اختلالات گوارشی، دیابت و سرطان تا حدودی مصون کرده و براساس طب سنتی طبع آن سرد و تر است.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۵, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    خواص شگفت‌انگیز آلو بخارا

    به نقل از زندگی آنلاین، در این مقاله کوشش کردم که مختصری در مورد آلو بخارا و خواص شگفت‌انگیز و معجزه‌آسای آن بنویسم. این میوه خوش‌طعم شما را از اختلالات گوارشی، دیابت و سرطان تا حدودی مصون کرده و براساس طب سنتی طبع آن سرد و تر است. همچنین برای کاهش تب و حرارت بدن و سردرد و به علاوه، یبوست حکم یک کمک داروی مؤثر و بهینه را دارد. این میوه همچنین برای جلوگیری از حالت تهوع و سرگیجه و برای جلوگیری از یبوست و سم‌زدایی و سلامت کبد بسیار مهم و کاربردی می‌باشد. در اینجا به صورت طبقه‌بندی شده خواص این میوه را برای شما شرح می‌دهم.

    درمان اختلالات گوارشی

    این میوه به خاطر داشتن ترکیبات «سوربیتول» و «ایساتین» در هضم و بهبود حرکات دودی‌شکل روده بسیار مهم و کاربردی می‌باشد. همچنین این میوه برای جلوگیری از یبوست همانند یک داروی گیاهی عمل می‌کند.

    منبعی ثروتمند از ویتامین C

    این میوه به خاطر داشتن منابع غنی از ویتامین C در برابر عوامل عفونی، التهاب و رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند.

    سلامت قلب و عروق را افزایش می‌دهد

    آلو به حفظ سلامت قلب و عروق هم کمک می‌کند. این میوه حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که ما را از شر رادیکال‌های آزاد رها کرده و مانع اکسیداسیون کلسترول می‌شوند. همان‌طور که می‌دانیم، اکسیداسیون کلسترول خطرناک می‌باشد و ممکن است در نهایت منجر به بیماری‌های قلبی از جمله کلسترول بالا و سکته قلبی شود. ویتامین C موجود در آلو برای جلوگیری از بروز مشکلات قلبی در بیماران دیابتی به شدت مفید می‌باشد.

    ملینی طبیعی است

    آلو و آلو بخارا ملین‌های طبیعی بسیار موثری هستند و کاری می‌کند که شکم به خوبی کار کند.

    خطر از بین رفتن لکه زرد را کاهش می‌دهد

    لکه زرد یا ماکولا (Macula) بخشی از شبکیه چشم است که بیشترین حساسیت به نور را دارد و موجب دید مستقیم و واضح می‌شود. لکه زرد برای کارهای دقیق مثل خواندن و رانندگی لازم می‌باشد. آلو می‌تواند از تحلیل لکه زرد تا حدی جلوگیری نماید که با خوردن سه وعده از این میوه در هر روز از خطر پیشرفت تحلیل لکه زرد جلوگیری می‌نماید.

    به کاهش وزن کمک می‌نماید

    آلو در سم‌زدایی از بدن مؤثر هست. همچنین سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان می‌باشد و هر دوی این‌ها، به هضم بهتر و متابولیسم بالاتر یاری می‌رساند.

    به علاوه آلو حاوی اسید سیتریک است که نمی‌گذارد عضلات بگیرند و بدن دچار خستگی شود.

    آلو همچنین عملکرد کبد و روده‌ها را تقویت می‌کند، بنابراین خوردن آلو و نوشیدن آب آلو به صورت مرتب راهی است برای این که از شر چند کیلوگرم وزن اضافه خلاص گردید.

    از سیستم ایمنی محافظت می‌کند

    آلو به بدن کمک می‌کند تا بافت‌هایی سالم و قوی و سیستم ایمنی بسیار مستحکمی داشته باشید. آلو به جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند و به کسانی که مرتب دچار عفونت می‌گردند، کمک می‌کند.

    حاوی منیزیوم است

    منیزیوم آلو برای انقباض عضلات و ارسال پالس‌های عصبی بسیار مورد نیاز است.

    منبع غنی از اسیدفولیک

    آلو منبع غنی از اسیدفولیک و کلسیم می‌باشد. فولات (اسید فولیک) برای رشد جنین و بافت‌های عصبی بسیار حیاتی می‌باشد.

    کمک به درمان دیابت

    شاخص گلوکز آلو پایین است، بنابراین خوردن مقدار مناسب آن (ولی نه زیاده روی در آن)، قند خون را کنترل می‌کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می‌دهد. فیتونوترینت‌های موجود در آلو، بعد از خوردن غذا، انتشار گلوکز در بدن را کنترل می‌کنند و میزان انسولین خون را در بین وعده‌های غذایی تنظیم می‌کنند، بنابراین به بیماران دیابتی توصیه می‌شود آلو را در رژیم غذایی خود لحاظ کنند، چون این میوه وضعیت را بدتر نمی‌کند و بدن را سالم نگه می‌دارد.

    ویژگی‌های شفابخشی

    بر طبق طب سنتی چین از آب آلوی گرم یا ولرم به عنوان اکسیری فرح‌بخش برای سم‌زدایی بدن از مواد زائد خصوصاً به هنگام صبح استفاده می‌شود.

    ژاپنی‌ها نیز اعتقاد دارند که مصرف آلو به ایشان زیبایی می‌بخشد. در غرب هم قرن‌ها است که مصرف آلو و آب آلو برای درمان یبوست توصیه می‌شود.

    خواص آلو بخارا در کم‌خونی ناشی از فقر آهن

    از آنجا که هر 100 گرم آلو بخارا تأمین‌کننده 3 میلی‌گرم آهن است، مصرف آلو برای افرادی که فاقد ذخایر کافی آهن هستند، (خصوصاً گیاهخواران و افرادی که به مقدار کافی گوشت نمی‌خورند)، توصیه می‌گردد. کمبود آهن، می‌تواند نهایتاً به کم‌خونی بینجامد که با علائمی چون خستگی شدید و عدم تمرکز همراه است.

    خواص آلو بخارا در فشار خون بالا

    مصرف منظم آلو به حفظ سطح طبیعی فشار خون کمک می‌کند، زیرا آلو بخارا منبع غنی پتاسیم است و به تأمین 3500 میلی‌گرم پتاسیم مورد نیاز روزانه کمک می‌کند. دریافت مقدار مناسب

    پتاسیم به حفظ تعادل مایعات در بدن نیز کمک می‌کند.

    اکنون برای شما جدولی را ارائه می‌نمایم که میزان ویتامین‌های موجود در آلو بخارا را برآورد می‌کند.

    ویتامین K 5 میکرو‌گرم

    ویتامین A 679 واحد بین المللی

    ریبوفلاوین 16/0 میلی‌گرم

    ویتامین B6 18/0 میلی‌گرم

    پتاسیم 6/1 میلی‌گرم

    امیدوارم در این مقاله توانسته باشم مختصری درباره میوه خوش‌طعم آلو بخارا برای شما گردآوری کرده و خدمت نه چندان بزرگ که مفیدی را به شما عزیزان نموده باشم.

    کمک به سلامت پوست و ترمیم زخم‌ها

    آلو حاوی ویتامین C است. بدن برای تولید هیدروکسی برولین و هیدروکسی لیسین (که مولکول‌های تولید کننده کلاژن را به هم متصل می‌کنند)، به ویتامین C نیاز دارد.

    به این صورت، پوست از ریشه جوان می‌شود و چین و چروک‌ها و دیگر نشانه‌های پیری از بین می‌روند.

    مزایای آلو برای مو

    آلو به حفظ فولیکول‌های مو، بافت‌های اتصال‌دهنده، و کلاژن پوست سر کمک می‌کند و هم از سلول‌های فولیکول و هم از سلول‌های رگ‌های خونی پوست سر حفاظت می‌کند. این‌ها همه باعث افزایش رشد مو می‌شود.

    افزایش سلامت استخوان‌ها

    محققان در تحقیقات متعددی به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن آلو می‌تواند سلامت استخوان‌ها را افزایش دهد.

    به خصوص در زنان یائسه، آلو به خاطر مقادیر زیادتر ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی که دارد، روند پوکی استخوان را معکوس می‌کند. این میوه حاوی عنصر «بور» نیز هست که نقش فعالانه‌ای در حفظ تراکم استخوان‌ها و سر پا ماندن چهارچوب بدن دارد.

    مبارزه با سلول‌های سرطانی

    طبق بعضی از تحقیقلات، آلو در پیشگیری از انواع سرطان نقش مهم و بهینه‌ای دارد. مواد آنتوسیانین که همان عامل رنگ قرمز آلو می‌باشد، از بدن در برابر سرطان به خصوص سرطان سینه جلوگیری می‌کند. همچنین این میوه مثل یک شیمی‌درمانی طبیعی عمل می‌کند. یعنی سلول‌های سرطانی سینه را هدف قرار داده و نیز به سلول‌های ما آسیبی نمی‌رساند و به نوعی به عنوان کمک شیمی‌درمانی عمل می‌نماید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آلو بخاراتقویت سیستم ایمنیخواص آلو بخاراصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری های نوین
    پست قبلی

    مدیر جهادکشاورزی شهرستان جلفا: ۷۵ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی جلفا شناسایی شد

    پست بعدی

    بالاخره سیب زمینی از ترکمنستان برگشت خورده یا نخورده؟

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    بالاخره سیب زمینی از ترکمنستان برگشت خورده یا نخورده؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.