یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home فناوری غذا

    خراسان رضوی رتبه نخست‌کشور در پلاک‌گذاری دام را دارد

    مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: رتبه نخست کشور در پلاک‌گذاری دامها متعلق به این استان با ۹ میلیون و ۸۱ هزار و ۷۴۵ راس دام سبک و سنگین است.

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۹, ۱۴۰۲
    در فناوری غذا
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صادرات دام اجرایی نشد/درخواست برای افزایش قیمت شیر و گوشت

    احمد داوطلب روز سه‌شنبه افزود: هویت گذاری و پلاک گذاری دامها در استان خراسان رضوی از سال ۱۳۹۸ آغاز شده است.

    وی ادامه داد: از مجموع هویت بخشی انجام شده دامها در استان خراسان رضوی تعداد ۷۲۶ هزار و ۲۲۹ راس دام پارسال پلاک گذاری شده است.

    مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: با توجه به اینکه برای شناسایی و نقل و انتقالات دام در کشور و انجام خدماتی از جمله بیمه دام، پلاک کوبی و هویت گذاری دام از دامداران تقاضا می‌شود که اجرای این طرح را در گله‌ها همچنان تداوم دهند.

    وی با بیان اینکه جمعیت دام سبک خراسان رضوی هشت میلیون و ۲۵۳ هزار راس است، افزود: جمعیت دام سنگین استان نیز تعداد ۳۶۰ هزار راس است.

    داوطلب گفت: خراسان رضوی رتبه اول کشور از نظر برخورداری جمعیت دام سبک را دارد.

    هدف طرح ملی پلاک‌گذاری دام، جلوگیری از سرقت و قاچاق، دستیابی به آمار واقعی دام، استقرار صحیح و کارآمدی بیشتر نظام بهداشتی دام، تسهیل در پردازش توزیع نهاده‌های دامی و کنترل بازار عرضه و تقاضاست.

    سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در استان خراسان رضوی تولید می‌شود.

    سرویس خبری: فناوری غذا

    منبع: خبرگزاری ایرنا
    برچسب ها: دام و طیورگوشت قرمزوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    زنبورداران اردبیلی شناسنامه الکترونیک زنبورداری دریافت می‌کنند

    پست بعدی

    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ۱۰۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در لرستان خریداری شد

    توسط امیرحسین فتحی
    خرداد ۳۰, ۱۴۰۲
    0

    حجت اله بیرانوند امروز ۲۹ خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ۲۷ اردبیهشت ماه کار خرید گندم مازاد بر...

    بیشتر بخوانید
    کاربرد های تکنولوژی نانو در صنعت غذا

    کاربرد های تکنولوژی نانو در صنعت غذا

    دی ۲۹, ۱۳۹۹
    مهندس حیدر توکلی شانجانی

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( راهکارهایی برای مقابله با رکود اقتصادی در دوره فراگیری کرونا ) به قلم مهندس حیدر توکلی شانجانی رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی آی سودا

    دی ۱۴, ۱۳۹۹
    مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ( فناوری های نوین در فرآوری و نگهداری مواد غذایی) به قلم مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    آذر ۲۹, ۱۳۹۹
    پست بعدی
    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات فنی کشاورزی به افغانستان

    آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات فنی کشاورزی به افغانستان

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    تغذیه سالم برای دیابتی‌ها؛ قند خون را با این خوراکی‌ها کنترل کنید

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    آغاز کاشت محصول باقلا در مزارع طارم

    پیش‌بینی تولید ۱۳۰۰ تن باقلا سبز در قائم‌شهر

    اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    اعلام نرخ رسمی مرغ در هفته جاری

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.