به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، نشریه اکسپرس تحقیقی را منتشر کرده است که نوشیدن آب گیلاس میتواند سطح قند خون را کاهش دهد.
به گزارش اسپوتنیک،طبق این تحقیق گیلاس حاوی مقدار زیادی رنگدانه – آنتوسیانین است که دارای خواص محرکی است که باعث ترشح انسولین میشود و پس از شش هفته نوشیدن آب گیلاس، فرد کاهش قابل توجهی در وزن خود را تجربه میکند. علاوه بر این، آنها دارای فشار خون و سطح قند عالی (HbA۱c) هستند. این متخصصین یکی از خواص آب گیلاس را کاهش کلسترول برشمرد.
پزشکان توضیح دادند که برای افرادی که دیابت دارند مصرف میوه ها، سبزیجات و برخی از غذاهای نشاستهای توصیه میشود.
سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت