یکشنبه, تیر ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حقایقی جالب در مورد سیب

    سیب میوه‌ای خوشمزه و جذاب و پرخاصیت است که می‌توانید به‌عنوان یک میان‌وعده ارزشمند به‌راحتی هر جا با خودتان ببرید و هر زمانی از آن استفاده کنید. سیب سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست.

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۲, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    این میوه‌ها به جلوگیری از چاقی کمک می‌کنند

    نام علمی سیب Malus domestica است. تاریخچه سیب به هزاران سال پیش برمی‌گردد که انسان برای اولین‌بار آن را برداشت کرد و سیب همچنان نماد سلامتی و تغذیه سالم است. سیب را می‌توانید به‌تنهایی یا در انواع سالاد و سس مصرف کنید.

    سیب سرشار از پکتین

    آیا می‌دانستید سیب برای میکروبیوم روده‌تان خوب است؟ سیب غنی از فیبرهای دوستدار روده است؛ اما از سویی دیگر دارای فیبرهای مفید دیگری به نام پکتین نیز هست که نوعی پری‌بیوتیک محسوب می‌شود. باکتری‌های سالم روده که در روده‌های شما زندگی می‌کنند عاشق پکتین هستند. وقتی سیب و دیگر غذاهای پکتین‌دار می‌خورید، باکتری‌های سالم روده‌تان آنها را می‌بلعند و آنها را تخمیر می‌کنند. طی تخمیر، اسیدهای چرب زنجیره کوتاه تولید می‌شود و این اسیدها می‌توانند التهاب را کاهش بدهند.
    مطالعات نشان می‌دهند اسیدهای چرب کوتاه زنجیره مانند بوتیریک اسید و پروپیونیک‌اسید می‌توانند ریسک سرطان کولون را کاهش بدهند. ضمناً پکتین، گوارش را کُند کرده و جلوی افزایش گلوکز بعد از خوردن غذا را می‌گیرد. اگر سیب ارگانیک می‌خرید و آن را خوب می‌شویید می‌توانید آن را با پوست بخورید. خوردن سیب با پوست یعنی پکتین بیشتر برای بدن. زیرا پوست سیب حاوی مقدار قابل‌توجهی از فیبر سیب است. علاوه بر این، خوردن سیب با پوست به دلیل پکتین و فیبرهای دیگری که دارد می‌تواند کلسترول LDL خون را پایین بیاورد.

     

    سه‌چهارم فیبر سیب در پوست آن است

    آیا می‌دانستید که پوست سیب دارای بیشتری ظرفیت فیبر آن است؟ فیبر به گوارش و کنترل اشتها کمک می‌کند و روده‌هایتان را سالم نگه می‌دارد و التهاب را کاهش می‌دهد. ضمناً فیبر سیب می‌تواند قند خون را تثبیت کند؛ بنابراین اگر پوست سیب را جدا کنید خودتان را از خاصیت مهمی محروم کرده‌اید. شما می‌توانید سیب‌های ارگانیک را به طور کامل به پوست بخورید. سعی کنید سیب ارگانیک بخرید؛ چون به سیب‌های معمولی بسیار سم زده می‌شود.
    اگر برای کاهش وزن مشکل دارید سعی کنید غذاهای فیبردار بیشتری وارد رژیم غذایی خود کنید، مثل سیب. سیب میوه‌ای کم‌کالری و پُر از مواد مغذی است. سیب دارای قندهای طبیعی است؛ اما چون فیبر و آنتی‌اکسیدان فراوانی دارد جلوی بالارفتن ناگهانی قند خون را می‌گیرد.

    سیب عضوی از خانواده گل‌سرخیان است

    آیا می‌دانستید که سیب از خانوادهٔ گل‌سرخیان است؟ در واقع سیب‌ها دارای DNAهای مشترک زیادی با اعضای دیگر خانواده گل‌سرخیان مانند گلابی و آلو هستند. دیگر اعضای خانواده گل‌سرخیان شامل توت‌فرنگی و هلو و گیلاس می‌شوند. شاید هیچ‌وقت فکر نمی‌کردید سیب از خانواده گل‌سرخیان باشد، عجیب نیست؟ به رنگ سرخ و زیبای سیب نگاه کنید!

     

    «خوردن یک سیب در روز شما را از دکتر بی‌نیاز می‌کند» واقعیت دارد

    حتماً بارهاوبارها شنیده‌اید که خوردن یک سیب در روز شما را از دکتر رفتن بی‌نیاز می‌کند. اما آیا می‌دانستید این توصیه از سال ۱۹۱۳ رواج پیدا کرده است؟ این کلمات بیخود کنار هم چیده نشده‌اند. سیب باتوجه‌به محتوای مغذی که دارد به‌خوبی با التهاب در بدن می‌جنگد و مانند یک سد دفاعی در برابر بیماری‌های مزمنی مانند حمله قلبی، سکته مغزی، دیابت و سرطان است.

     

    سیب به عملکرد ریه‌ها کمک می‌کند

    برخی مطالعات نشان می‌دهند رژیم غذایی که سیب زیاد در آن وجود دارد به عملکرد بهتر ریه‌ها کمک کرده و علائم آسم را کاهش می‌دهد. در یک تحقیق معلوم شد خوردن پنج سیب یا بیشتر در هفته می‌تواند ریسک ابتلا به بیماری‌های مزمن ریوی را کاهش داده و جلوی افت عملکرد ریه در اثر سالخوردگی را بگیرد. عامل این خاصیت چیست؟ سیب منبع عالی کوئرستین است که یک بیوفلاوونوئید با فعالیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است. سیب به‌ویژه برای کاهش التهاب راه‌های هوایی مفید می‌باشد.
    سیب سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند کوئرستین می‌باشد که خاصیت ضدالتهابی داشته و می‌تواند التهاب ناشی از آسم آلرژیک را کاهش بدهد. ضمناً یک سری از یافته‌ها نشان داده‌اند کوئرستین به کنترل علائم آلرژی کمک می‌کند. کوئرستین به میزان بسیار زیادی در پوست سیب وجود دارد.

     

    چین، بزرگ‌ترین تولیدکننده سیب

    چین در صدر لیست تولیدکننده‌های سیب در دنیا قرار دارد و هر ساله ۴۴ میلیون تُن سیب تولید می‌کند. ایالات متحده آمریکا دومین تولیدکننده سیب در دنیاست. بیشتر ایالات آمریکا سیب تولید می‌کنند؛ اما واشنگتن از جهت تولید سیب جلوتر بوده و سالانه ۱۲۵ میلیون جعبه سیب تولید می‌کند.

     

    سیب انواع زیاد و متعددی دارد

    چند نوع سیب داریم؟ آماده‌اید تا شگفت‌زده شوید؟ ما بیش از ۷۵۰۰ نوع سیب در دنیا داریم که تقریباً ۲۵۰۰ نوع از آنها در ایالات متحده آمریکا تولید می‌شوند. کاشتن درخت سیب یک سرمایه‌گذاری بلندمدت است که زود جواب نمی‌دهد. یک درخت سیب به پنج تا هفت سال زمان نیاز دارد تا به میوه دادن برسد، آن هم تحت شرایط مناسب. درخت سیب مقاوم است و می‌تواند در بیشتر شرایط آب‌وهوایی رشد کند.

    مروری بر دیگر فواید سیب

    کاهش کلسترول

    فیبر محلول در آب موجود در سیب می‌تواند جلوی انباشت کلسترول در دیوارهٔ رگ‌ها را بگیرد و فشارخون را نیز پایین بیاورد.

     

    کمک به هضم و گوارش

    سیب علاوه بر اینکه به احساس سیری کمک می‌کند، فیبر محلول آن می‌تواند قند خونتان را کنترل کند. از آن‌سو، فیبر نامحلول موجود در سیب به هضم و گوارش کمک می‌کند، یبوست را کاهش می‌دهد و برای دفع و پاک‌سازی روده‌ها خوب است.

     

    تقویت سیستم ایمنی بدن

    فیبر محلول سیب که حاوی ویتامین C است می‌تواند سلول‌های ایمنی پیش التهابی را به سلول‌های ضدالتهاب تبدیل نماید.

     

    مفید برای دیابت

    سیب یک ماده غذایی عالی در رژیم غذایی افرادی است که دیابت نوع دوم دارند. این باور اشتباه وجود دارد که افرادی که دیابت دارند نمی‌توانند میوه بخورند. اما فیبر محلول سیب می‌تواند با کُند کردن سرعت ورود قند به جریان خون، سطح قند خون را کنترل کند.

     

    کمک به کاهش وزن

    شما می‌توانید با داشتن رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی کمک زیادی به کاهش وزن خود بکنید. فیبر، گوارش را کُند کرده و جلوی افزایش ناگهانی قند خون را می‌گیرد، سیر نگهتان می‌دارد و تمایلتان به پُرخوری را کاهش می‌دهد. یک عدد سیب متوسط فقط ۹۵ کالری دارد و به همین دلیل همیشه می‌تواند پاسخ خوبی به هوس شیرینی‌تان باشد.

     

    پیشگیری از اختلالات نورولوژیکی

    فلاوونوئید کوئرستین موجود در سیب می‌تواند از نورون‌ها در برابر استرس اکسیداتیو محافظت کرده و در نتیجه ریسک بیماری نورولوژیکی آلزایمر را کاهش دهد.

     

    پیشگیری از سرطان

    سیب می‌تواند با سرطان نیز مبارزه کند. چندین مطالعه نشان داده‌اند آنتی‌اکسیدان‌هایی موجود در سیب می‌توانند احتمال ابتلا به برخی از سرطان‌ها مانند سرطان سینه را کاهش بدهند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آنتی اکسیدانسلامتیسیبفیبر
    پست قبلی

    میوه‌ای مفید برای کاهش «کلسترول بد»

    پست بعدی

    توصیه‌هایی ‌برای‌ مصرف بهتر میوه‌ها 

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    توصیه‌هایی ‌برای‌ مصرف بهتر میوه‌ها 

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    خطر واردات در کمین تولیدکنندگان دام/ احتمال افزایش نرخ گوشت وجود دارد

    اصلاح نقل‌وانتقال دام ضروری است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.