جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    جلوگیری از اشتهای زیاد با روش های طبیعی

    یک متخصص تغذیه ورزشی تاکید کرد:««بهترین مواد غذایی که می توانیم به صورت طبیعی برای جلوگیری از اشتها و برای اینکه جذب قند و چربی در بدنمان کند شود مصرف کنیم فیبر غذاها است که می تواند به صورت سبزی در سالاد باشد یا به صورت سبوس برنج و سبوس گندم و جو باشد که می تواند خیلی کمک کند و بهترین مکمل خانگی برای کاهش وزن است.»

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۱۵, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رژیم غذایی سالم برای ورزشکاران

    دکتر شهرزاد محمدیان  در مورد اینکه قبل و بعد از ورزش چه غذاهایی بخوریم، گفت:« قبل از ورزش یک ساعت اول باید غذاهایی بخوریم که قندخون بدنمان را تنظیم و در حالت میانه نگه دارد. چه قند خون بالا باشد و چه قند خون پایین باشد هیچکدام برای زمان ورزش مناسب نیست و باید مواد غذایی مصرف کنیم که شاخص های قندی متوسط یا پایین دارند به عنوان مثال میوه هایی کم شیرین یا نان های فایبری بخوریم که شاخص قندی پایینی دارند. اگر مواد غذایی بخوریم که شاخص قندی بالایی دارد و سریع قند خون ما را بالا ببرد مثل موز، خرمای سیاه، عسل، شیره خرما این مواد غذایی باعث نوسان قند خون در بدن می شود و در هنگام ورزش ممکن است باعث افت عملکرد ورزشی شود.»

    وی در ادامه گفت:« وقتی خوراکی های شیرین می خوریم قند خون بدن به صورت ناگهانی بالا می رود و هورمون انسولین را در بدنمان تحریک می کند و باعث می شود قندها به صورت ناگهانی در بدن تبدیل به چربی شوند و در هنگام ورزش چون قند خون بدن پایین است بدن به سمت عضله سوزی و تخریب عضلات می رود، بنابراین بهتر است قبل از ورزش مواد غذایی مصرف کنیم که آرام آرام قند را در بدنمان آزاد می کند که عین دو ساعت ورزش قند خونمان میانه باشد.»

    این متخصص تغذیه ورزشی خاطرنشان کرد:«غذاهایی که قند خون را به صورت ناگهانی بالا می برند باعث شوک انسولین و ترشح انسولین و نوسان قند خون در بدن می شوند که این خود می تواند منجر به عضله سوزی شود در عین حال اگر ما با قند خون خیلی پایین ورزش کنیم باز هم وارد فاز عضله سوزی می شویم و اگر مواد غذایی خیلی شیرین مصرف کنیم باز باعث می شود نیم ساعت بعد به دلیل شوک انسولین و تبدیل قندها به چربی نیم ساعت بعد قند خونمان پایین است و دچار تخریب عضله شویم.»

    وی تاکید کرد:« به یاد داشته باشیم بهترین راه چربی سوزی در نگه داشتن قند بدن در حالت میانه است اگر با قند خون پایین وارد ورزش شویم چربی سوزی متوقف می شود و برای اینکه سریع تر انرژی فرد را جایگزین کند از عضلات بدن به عنوان سوخت استفاده می کند که این راه درستی برای لاغری نیست.»

    وی گفت:« برای افرادی که می خواهند لاغر شوند همین مسئله نیز صادق است یعنی اگر می خواهند ورزش را شروع کنند و با قند خون پایین ورزش کنند بدون اینکه صبحانه و ناهار بخورند یا با فاصله زمانی زیاد از ناهار ورزش کنند و قبلش میان وعده مصرف نکنند همین مسئله می تواند باعث تخریب عضله و جلوگیری از چربی سوزی شود. بهترین چربی سوزی بعد از 20 دقیقه از ورزش کردن آغاز می شود.»

    وی درباره بهترین روش عضله سازی برای ورزشکاران گفت:« برای عضله سازی بهترین چیزی که توصیه می کنم این است که حتما هم قبل و هم بعد از ورزش یکسری مواد غذایی را استفاده کنید که به سنتز پروتئین بدن کمک کند برای قبل از ورزش باید مواد غذایی با شاخص قندی پایین در کنار یک پروتئین مصرف کنید به عنوان مثال نان جو با یک تکه پنیر یا یک تکه نان با یک قاشق مرباخوری کره بادام زمینی یا به عنوان مثال پوره سیب زمینی با پنیر که بسته به اهداف ورزشی ممکن است به افراد مختلف منوهای غذایی متفاوتی بدهیم.»

    محمدیان افزود:« بهرحال اگر می خواهید عضله سازی کنید حداقل اگر دو سه ساعت قبل از ورزش میان وعده ای مصرف نکردید برای یک ساعت قبل از ورزش یک میان وعده ای داشته باشید که حاوی کربوهیدرات و پروتئین باشد. برای بعد از ورزش هم حتما باید از مواد پروتئینی و مواد کربوهیدارت دار با شاخص قندی بالا استفاده کنید به عنوان مثال می توانید یک لیوان شیرموز بخورید یا یک عدد سفیده تخم مرغ با یک تکه نان بخورید یا پوره سیب زمینی با تخم مرغ یا با یک قوطی کبریت پنیر بخورید، یعنی کربوهیدرات هایی که شاخص قندی بالایی دارند اگر در کنار پروتئین استفاده شوند برای بعد از ورزش و ریکاوری خیلی به ما کمک می کنند مثل مصرف شیر با خرما، شیر با انبه، نان و پنیر و نان هایی که فیبر کمتری دارند بهتر می توانند به ما کمک کنند.»

    وی درباره ورزش با معده خالی برای کاهش وزن بیشتر گفت:« به هیچ وجه این کار توصیه نمی شود چون ورزش با معده خالی باعث می شود بدن به سراغ تخریب عضله برود.»

    محمدیان درباره بهترین زمان ورزش گفت:« اگر ورزش سبک باشد اول صبح می توانید ورزش کنید ولی اگر ورزش قدرتی و ورزش سنگین انجام می دهید بهتر است که دو سه ساعت بعد از خواب این ورزش ها انجام شود یا مثلا عصر از ساعت 4و 5 به بعد با فاصله از ناهار انجام شود.»

    وی درباره بهترین مواد غذایی برای حفظ انرژی در ورزشکاران حین ورزش گفت:« بهترین مواد غذایی که حین ورزش توصیه می کنیم نوشیدنی های ورزشی اسپورت درینک است که یکسری پودرهایی هستند که می توانیم سه تا 8 درصد قند بستگی به هدف ورزشی از این نوشیدنی های ورزشی تهیه کنیم. افرادی که چاق هستند بهتر است از اسپورت درینک هایی استفاده کنند که زیر 4 درصد قند دارد ولی اگر کسی می خواهد با هدف عضله سازی ورزش کند حتما باید از نوشیدنی هایی استفاده کند که بین 6 تا 8 درصد قند دارد البته می توانیم این نوشیدنی ها را به صورت خانگی هم تهیه کنیم که نباید تک قندی باشد و بهتر است چند نوع قند را با غلظت بین 3 تا 8 درصد با هم ترکیب کنیم.»

    وی در مورد مصرف مکمل ها برای کاهش یا افزایش وزن گفت:« در مورد مصرف مکمل ها برای چاقی و لاغری بحث زیاد است بهترین کار این است ابتدا فرد یک آزمایش خون بدهد و وضعیت اوره و کراتین و اسید اوریک بدن مشخص شود و بنا به نتیجه آزمایش تصمیم بگیریم چه نوع مکملی مصرف کنیم ولی مکمل هایی مثل “گینر” و “پروتئین وی” را می توانیم برای افزایش وزن استفاده کنیم و هدف ما افزایش عضله است نه چاقی ما نمی خواهیم چربی بدن را زیاد کنیم حتی فردی که می خواهد اضافه وزن بگیرد بهتر است که عضلات و پروتئین بدنش زیاد باشد همچنین چگالی استخوانی، آب بدن و بافت های بدنش افزایش پیدا کند نه اینکه چربی سازی کند، پس در نتیجه باید یک رژیم غذایی خوبی داشته باشیم و می توانیم از پودرهای پروتئینی که کربوهیدرات دارند برای افزایش وزن استفاده کنیم.»

    وی گفت:« برای لاغری بهترین توصیه ای که می کنم این است که به عنوان مثال از ترکیباتی که فیبر دارند می توانید به عنوان وعده قبل از غذا استفاده کنید به عنوان مثال سبوس را با ماست ترکیب کنید یا فیبرهایی که در بازار وجود دارند را با ماست یا شیر و یا با سالاد ترکیب کنید و قبل از وعده اصلی غذایی بخورید که جلوی اشتها را بگیرد.»

    محمدیان در پایان گفت:«بهترین مواد غذایی که می توانیم به صورت طبیعی برای جلوگیری از اشتها و برای اینکه جذب قند و چربی در بدنمان کند شود مصرف کنیم فیبر غذاها است که می تواند به صورت سبزی در سالاد باشد یا به صورت سبوس برنج و سبوس گندم و جو باشد که می تواند خیلی کمک کند و بهترین مکمل خانگی برای کاهش وزن است.»

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت 

     

    • بیشتر بخوانید:
    • تغذیه مناسب ورزش چیست. یک ورزشکار باید از چه غذاهایی استفاده کند

     

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: اشتهاپروتئینجلوگیری از اشتهارژیمصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتقندکربوهیدراتورزشورزشکار
    پست قبلی

    ۵ افسانه درباره کاهش وزن

    پست بعدی

    عوارض مصرف زیاد ترشی برای سلامتی ما

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چه کسانی باید در خوردن ترشی یا شور احتیاط کنند؟

    عوارض مصرف زیاد ترشی برای سلامتی ما

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.