دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید ۷ مکمل غذایی-دارویی پروبیوتیک برای انسان و دام

    استفاده از مکمل های غذایی و دارویی پروبیوتیک برای گونه های مختلف دام، طیور و آبزیان، نقش قابل توجهی در بهبود وضعیت سلامت آن ها و تامین غذای سالم برای جامعه بازی می کند.

    توسط فاطمه خداویردی
    مهر ۴, ۱۴۰۰
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید ۷ مکمل غذایی-دارویی پروبیوتیک برای انسان و دام

    به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از سویی، استفاده از مکمل های غذایی و دارویی توسط انسان ها(در سنین مختلف) نیز از نقش مهمی در رشد و ارتقای وضعیت سلامتی افراد برخوردار است. این مکمل ها سال هاست که با هزینه هایی گزاف از خارج از کشورمان تامین می شوند.

    با این حال یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی وارد این عرصه شده و با تولید هفت محصول اصلی و عمده پروبیوتیک دامی و انسانی، نقش قابل توجهی در کاهش میزان وابستگی کشور به واردات این محصولات از خارج از کشورمان بازی کرده است.

    در این راستا، شرکت دانش بنیان “فرآورده های زیستی پردیس رشد مهرگان” از جمله شرکت هایی بوده که با استفاده از ظرفیت های نخبگانی و علمی چهره های دانشگاهی کشورمان، در این مسیر قدم گذاشته و توانسته نتایج قبال توجهی را نیز کسب کند.

    “سید علی اصغر دهقان” مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، می گوید: شرکت فرآورده های زیستی پردیس رشد مهرگان، تولید کننده انواع مکمل های غذایی- دارویی پروبیوتیک در زمینه های دامپزشکی (دام، طیور، آبزیان، اسب و حیوانات خانگی)، انسانی و صنایع غذایی است. محصولات شرکت شامل ماده اولیه صنایع غذایی و دارویی و نیز محصولات نهایی در تمامی حوزه ها می باشد.

    بزرگترین بازار فروش شرکت در زمینه مکمل های پروبیوتیک دامپزشکی است. استفاده از مکمل های پروبیوتیک در گونه های دام، طیور و آبزیان مختلف باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی آنها به بیماریهای مختلف می شود. این موضوع باعث کاهش مصرف دارو و بویژه آنتی بیوتیک در این گونه ها شده و در نتیجه فرآورده های غذایی، شیر و گوشت سالم تری در اختیار جامعه قرار می گیرد. از سوی دیگر مصرف پروبیوتیک ها باعث بهبود عملکرد گوارش و هضم و جذب مواد غذایی می شود و در نتیجه از مواد غذایی مصرف شده بهره وری بهتری صورت می‌گیرد و ضریب تبدیل خوراک را کاهش می دهد. از این رو مصرف پروبیوتیک ها به دلیل اثرات اقتصادی و سلامت بخشی که در مزارع پرورشی دارد در سالیان اخیر به شدت مورد استقبال پرورش دهندگان قرار گرفته است.

    شرکت حاضر در دو زمینه تولید باکتری های مقاوم به حرارت (باکتری باسیلوس کوآگولانس) و لاکتوباسیل های پروبیوتیک (لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس کازئی) فعالیت می کند. باکتری های مقاوم به حرارت در تولید انواع محصولات غذایی پروبیوتیک که در فرایند تولید آنها حرارت پخت استفاده می شود نظیر ماکارونی، کیک و کلوچه، و انواع سس کاربرد دارد. باکتری های لاکتوباسیل در بسیاری از مواد غذایی پروبیوتیک نظیر انواع فرآورده های لبنی کاربرد دارند. محدودیت اصلی تولید صنایع غذایی پروبیوتیک، عدم دسترسی به مواد اولیه پروبیوتیک باکیفیت می باشد که باعث توقف تولید این صنایع رو به رشد می شود. در سالهای اخیر به دلیل تحریم های صورت گرفته بسیاری از کارخانجات صنایع غذایی بزرگ و کوچک با چنین چالشی مواجه شده اند.

    علاوه بر تولید مکمل های پروبیوتیک در حوزه های دامپزشکی و صنایع غذایی، یکی از بازارهای بزرگ پروبیوتیک، تولید مکمل های پروبیوتیک انسانی برای سنین مختلف از کودکان تا بزرگسالان می باشد. در این خصوص شرکت حاضر پنج محصول پروبیوتیک برای کودکان (کیدی فلورا)، بزرگسالان (پارسی لاکت و دکتر ییست) را تولید نموده و به بازار عرضه کرده است.

    دهقان در مورد ارزآوری و اشتغال زایی که این شرکت دانش بنیان داشته است می گوید: در حال حاضر بیش از 30 نفر نیروی متخصص در زمینه های صنایع غذایی، دامپزشکی، داروسازی و بیوتکنولوژی و نیز نیروهای غیر متخصص در شرکت مشغول فعالیت هستند. بطور غیر مستقیم نیز تعدادی از نیروهای بازاریاب در شرکتهای مختلف پخش همکار، مشغول فعالیت می باشند.

    با توجه به اینکه تا حدود ده سال پیش بخش اعظم محصولات پروبیوتیک موجود در بازار وارداتی بود، با زحمات زیادی که شرکت های مختلف در این دوره کوتاه کشیدند، در حال حاضر می توان گفت بیش از 80 درصد از بازار مکمل های پروبیوتیک در تمامی حوزه های دامپزشکی و انسانی در داخل تولید می شود. با توجه به این نکات با توجه به حجم بالای واردات مکمل های پروبیوتیک دامپزشکی و انسانی افزایش توانایی در تولید مکمل های پروبیوتیک داخلی باعث کاهش خروج ارز و در صورت افزایش حجم صادرات پروبیوتیک ها با خارج که در حال حاضر بطور محدود صورت می گیرد ارز آوری بالایی ایجاد می کند.

    این فعال فناور، در مورد مقایسه محصولات تولید شده توسط این شرکت با شرکت های خارجی و نمونه های مشابه می گوید: از آنجا که ماده اولیه تولید مکمل های پروبیوتیک، میکروب های زنده است و محل تولید یک باکتری یا مخمر نمی تواند بر کیفیت محصول نهایی تاثیری بگذارد، لذا کیفیت یک محصول پروبیوتیک خارجی یا داخلی در صورتی که از لحاظ غلظت باکتریایی و گونه باکتری مصرف شده در محصول یکسان باشد تفاوت خاصی ندارد. در طی سالهای گذشته تمامی محصولات تولیدی شرکت در تمامی حوزه ها در مقایسه با محصولات خارجی قرار گرفته اند. خوشبختانه در مقام مقایسه محصولات پروبیوتیک شرکت پردیس رشد مهرگان برتری های زیادی نسبت به بسیاری از محصولات خارجی داشته است.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: خبرگزاری فارس
    برچسب ها: آبزیانپروبیوتیک هاتغذیهتولید مکمل های پروبیوتیکدامصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوینمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوریمکمل های دارویی غذایی
    پست قبلی

    افزایش 6 دلاری قیمت گندم در بازارهای جهانی/ کشورها صادرات را محدود کرده اند

    پست بعدی

    ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار کشت علوفه‌ای در خراسان جنوبی انجام می‌شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کاداستر اراضی در دوره ریاست رئیسی در قوه قضائیه پیشرفت کرد

    ۵ هزار و ۲۰۰ هکتار کشت علوفه‌ای در خراسان جنوبی انجام می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    عرضه مرغ گرم تا ۱۰۸ هزارتومان منطقی است

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پرداخت ۱۵ همت از مطالبات گندمکاران/ ۷۷ درصد باقی مانده است

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.