یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    تولید خوراک آبزیان دو برابر نیاز کشور

    معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: ۲ برابر نیاز کشور شاهد تولید و عرضه خوراک آبزیان هستیم که این مهم در نتیجه ظرفیت بالای حوزه آبزی‌پروری کشور است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۳۰, ۱۴۰۱
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دلایل گرانی خوراک آبزیان/ محصولات شیلاتی تابع مکانیزم عرضه و تقاضا در بازار

    سید حسین حسینی در حاشیه بازدید از ظرفیت‌های دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی اظهار کرد: ۴۷۵ هزار تن نیاز کشور به خوراک و نهاده‌های آبزیان است در حالی که توان تولید ما بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن است.

    وی حمایت ویژه وزارت جهاد کشاورزی را از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان محصولات آبزی‌پروری یادآور شد و تصریح کرد: برای اولین بار در حمایت از این صنعت سودآور تسهیلات ارزان قیمت در قالب شیلات کارت با ۲۰۰ میلیون تومان با نرخ سود ۱۲ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: از محل بازارگاه نیز برای فعالان صنعت شیلات ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۱۵ درصد پرداخت می‌شود تا آنها بتوانند تولید خود را افزایش دهند.

    وی تولید سال گذشته آبزیان را یک میلیون و ۲۵۷ هزار تن اعلام کرد و افزود: این میزان تولید امسال یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن پیش‌بینی شده که بخش عظیمی از آن صید و کمتر از ۵۵۵ هزار تن نیز آبزی‌پروری است.

    حسینی هدف‌گذاری تولید آبزیان را در سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۲.۶ دهم میلیون تن اعلام کرد و ادامه داد: با راه‌اندازی کمیته سرمایه‌گذاری و جذب و جلب سرمایه‌گذاران در حوزه آبزی‌پروری، سعی داریم تا به ثروت‌آفرینی در این صنعت کمک کنیم.

    معاون وزیر در سازمان شیلات در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است تا با حمایت‌ها و ارائه مشوق‌های مختلف صنعت شیلات را در مناطق مختلف کشور متحول کنیم.

    وی وضعیت استان اردبیل را در تولید آبزیان یادآور شد و اضافه کرد: این استان رتبه ۱۶ تولید آبزیان را دارد و در سه گونه سردابی، گرمابی و ماهیان خاویاری از استان‌های با ظرفیتِ بالا است که متأسفانه بخشی از این توانمندی مغفول مانده است.

    حسینی بیان کرد: در برنامه تحولی افق ۱۴۰۴ تولید ۱۷ هزار تن آبزیان پیش‌بینی شده تا با تلاش مدیران جهادی بتوان در تأمین امنیت غذایی کشور و استان گام‌های جدی را برداشت.

    وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: تلاش ما بر این است تا با گذر از نگاه سنتی به این حوزه، به سمت صنعتی و مکانیزه کردن تولیدی آبزیان حرکت کنیم تا با افزایش بهره‌وری و تکمیل زنجیره تولید بتوان به اهداف مورد نظر دست پیدا کرد.

    رییس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: با راه‌اندازی کارگاه فرآوری و بسته‌بندی محصولات آبزی‌پروری و تکمیل زنجیره تولید و توزیع محصولات شیلاتی تحول عظیمی در استان اردبیل رخ خواهد داد.

    وی نقش آبزیان را در تأمین امنیت غذایی و پروتئین سالم یادآور شد و گفت: در سطح کشور نیز رشد ۱۰۷ درصدی در تولید آبزیان هدف‌گذاری شده تا در چهار سال آینده بتوانیم به ۲.۶ دهم میلیون تن تولید آبزیان دست پیدا کنیم.

    این مسوول افزود: در این راستا از آب‌های پایدار در سواحل اعم از آب شور، لب شور و آب‌های داخلی استفاده کرده و افزایش بهره‌وری و تولید را به صورت همزمان و با نگاه علمی پیگیری خواهیم کرد.

    حسینی ضرورت افزایش سرانه مصرف آبزیان را در کشور یادآور شد و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به متوسط جهانی که ۲۴ کیلوگرم است، فاصله زیادی را داریم و هم اکنون سرانه مصرف آبزیان در کشور ۱۳.۸ دهم کیلوگرم است.

    وی ضرورت ترویج و فرهنگسازی برای آبزیان مصرفی را یادآور شد و اضافه کرد: در چهار سال آینده باید این سرانه حداقل به ۲۰ کیلوگرم ارتقا یابد.

    رئیس سازمان شیلات ایران، نگاه ویژه وزارت جهاد کشاورزی را در حمایت از آبزی‌پروری در کنار دام و طیور یادآور شد و بیان کرد: در قالب دیپلماسی غذایی ما به راحتی می‌توانیم علاوه بر تأمین نیاز داخلی، بخشی از صادرات را نیز انجام داده و جهش واقعی را در این حوزه شاهد باشیم.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    • بیشتر بخوانید:
    • برآورد اولیه خسارت ۷۳۴ میلیارد تومانی سیل به واحدهای آبزی‌پروری
    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: اردبیلاقتصاد و بازارتسهیلاتفناوری غذاوزارت جهاد كشاورزى
    پست قبلی

    پرداخت ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به دامداران و مرغداران

    پست بعدی

    طرح توسعه بیمه روستاییان و عشایر در استان تهران کلید خورد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان
    اخبار دام طیور و آبزیان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    توسط امیرحسین فتحی
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    آیین رهاسازی بچه‌ماهی‌های بومی و خاویاری دریای خزر با حضور هادی حق‌شناس استاندار گیلان، جمعی از مسئولین استانی و کارشناسان...

    بیشتر بخوانید
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    شاخص برخورداری آب شرب سالم عشایری به 54 درصد رسید

    طرح توسعه بیمه روستاییان و عشایر در استان تهران کلید خورد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۷۰ هزارتومان

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    بازار برنج به زودی متعادل می‌شود

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.