جمعه, آبان ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چرا آب انار معجزه سلامتی است؟

    چرا آب انار معجزه سلامتی است؟

    یافته محققان اسپانیایی؛ تاثیر رژیم غذایی مدیترانه ای در تولد نوزاد با وزن طبیعی

    ۸ غذای رژیم مدیترانه‌ای برای افزایش طول عمر

    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید

    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید

    معاون وزیر: ملایر پایلوت اجرای طرح توسعه انگور کشور شد

    معاون وزیر: ملایر پایلوت اجرای طرح توسعه انگور کشور شد

    فارس، پیشتاز در تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری کشور

    فارس، پیشتاز در تولید میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری کشور

    عضو هیأت مدیره انجمن تخصصی باغستان سنتی: باغستان قزوین نیازمند توجه ویژه دولت است

    عضو هیأت مدیره انجمن تخصصی باغستان سنتی: باغستان قزوین نیازمند توجه ویژه دولت است

    رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: گسترش سامانه‌های آبیاری نواری در اولویت‌ چغندرکاران استان باشد

    رئیس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی: گسترش سامانه‌های آبیاری نواری در اولویت‌ چغندرکاران استان باشد

    فواید چای سبز با لیمو ترش

    ۷ نوشیدنی صبحگاهی برای کاهش وزن

    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    مقصر نابه سامانی در بازار نهاده‌های دامی کیست؟

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    محور صعودی قیمت لبنیات و سقوط بازار تقاضا+جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    بنابر گفته کارشناسان ذخایر و موجودی‌های کشور از یکسو و جریان تامین به موقع کالا از سوی دیگر از وضعیت مطلوب و قابل اتکایی برخوردار بوده که همین امر منجر به تولید مستمر محصولات پروتئینی شده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۵, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    بنابر آمار سالانه ۱۷ میلیون تن نهاده دامی شامل جو، ذرت و کنجاله سویا به عنوان خوراک اصلی دام و طیور مورد نیاز است که بخشی از طریق واردات تامین می شود که خوشبختانه با این وجود جای هیچ گونه نگرانی نیست.

    علی رغم ۱۲ روز جنگ تحمیلی توزیع مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز در بازار بدلیل روند مستمر تولید مازاد بر نیاز کشور بود و از طرفی خوشبختانه ذخایر و موجودی های کشور از یکسو و جریان تامین به موقع کالا نیز از سوی دیگر از وضعیت مطلوب و قابل اتکایی برخوردار بوده و لذا جای هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد و به فضل الهی در آینده آرزوی دشمن قدار در آسیب به امنیت غذایی کشور نقش بر آب خواهد شد.

    غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تأمین نهاده‌های دامی در ۱۲ روز جنگ تحمیلی همچون قبل ادامه داشت، گفت: در راستای کاهش نگرانی دامداران و مرغداران حتی عرضه نهاده‌های دامی ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافت، ضمن آنکه سامانه بازارگاه مملو از کالاهاست.

    وی با اشاره به آمار جوجه‌ریزی در کشور افزود: امروز در تولید تخم‌مرغ با مازاد تولید روبه‌رو هستیم و در بخش تولید گوشت مرغ ماه گذشته ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی داشتیم که در این ماه از این عدد عبور کرده است.

    توزیع مستمر نهاده ها اطمینان خاطری برای تولیدکنندگان

    علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: تامین نهاده ها برای پرورش طیور حائز اهمیت است، توسط پشتیبانی امور دام استان ها برای تسهیل دسترس و اطمینان خاطر از تامین نهاده انجام شده است.

    به گفته وی، در تامین پروتئین کشور از طریق گوشت مرغ، تولیدکنندگان محکم تر از قبل انجام وظیفه کردند.

    ابراهیمی ادامه داد: وزارت جهاد برای اطمینان خاطر مرغداران از تامین ذرت و کنجاله سویا از طریق شرکت پشتیبانی و حتی در دوران جنگ برخی بصورت مدت دار ۲ ماهه در اختیار مرغداران قرار داد که براین اساس روند طبیعی تولید ادامه دارد.

    توزیع ۵۰ هزارتن جو در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی عامل اصلی تثبیت قیمت در بازار

    جواد آزاد نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بنابر آمار معاونت امور دام سال گذشته ۹۲۳ هزارتن گوشت قرمز در داخل تولید شد که با احتساب مصرف یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن به طور متوسط ۱۰ درصد نیاز به واردات داریم.

    به گفته وی، خودکفایی ۱۰۰ درصدی و جبران کسری ۱۰ درصد در صورت حمایت دولت دست یافتنی است.

    آزاد از توزیع نهاده دامی از طریق پشتیبانی امور دام در روزهای اخیر خبر داد و گفت: عرضه ۵۰ هزارتن جو در روزهای اخیر از طریق‌پشتیبانی دام‌منجر به ثبات قیمت در بازار شد.

    روند تولید تخم مرغ مطلوب و مازاد بر نیاز کشور

    حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه ذخایر و تولید تخم مرغ مطلوب است، گفت: اگر تامین نهاده و مواد اولیه مشکلی ایجاد نشود، روند مطلوب تولید استمرار دارد.

    به گفته وی، علی رغم آنکه تقاضا برای خرید طی ۱۲ روز جنگ رشد چشمگیری داشت، اما قیمت تخم مرغ ۱۰درصد هم افزایش نداشت که این امر بیانگر تولید مطلوب تخم مرغ است.

    کاشانی ادامه داد: تولید تخم مرغ بیش از نیاز کشور است و نگرانی از حیث تامین تخم مرغ به عنوان کالای پروتئینی نداریم.

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی تولید کنونی تخم مرغ را ۱۱۵ هزارتن اعلام کرد و گفت: نیاز ماهانه کشور ۹۵ هزارتن است که بر این اساس علاوه بر تامین نیاز بازار داخل با قیمت مناسب امکان صادرات وجود دارد.

    گفتنی است ایران در تولید مرغ و تخم مرغ جزء تولیدکنندگان برتر در دنیا محسوب می شود، همچنین در خصوص گوشت قرمز تنها ۱۰ درصد کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود که در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی وضعیت مناسب توزیع محصولات پروتئینی در تمامی فروشگاه ها مصداق بارز این موضوع است که خوشبختانه مسئولان وزارت جهاد در طول این دوران با حمایت های مختلف همچون توزیع نهاده مدت دار بدنبال استمرار و تداوم‌تولید بودند.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها: محصولات پروتئینینهاده دامیوزارت جهاد کشاورزى
    پست قبلی

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    پست بعدی

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری به ۸۵ هزارتومان رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: توزیع نهاده از طریق پشتیبانی امور دام مشکلات خاص خود را...

    بیشتر بخوانید
    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    مقصر نابه سامانی در بازار نهاده‌های دامی کیست؟

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    محور صعودی قیمت لبنیات و سقوط بازار تقاضا+جدول قیمت کالاهای اساسی

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    مصرف انار استقامت بدن سالمندان را افزایش می‌دهد

    عراق خریدار ۸۵ درصد از انار صادراتی ایران

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    پر بازدیدها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پیش بینی تولید ۱۰۵ هزارتن تخم مرغ در آبان ماه

    آبان ۵, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید مرغ به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

    آبان ۳, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    محور صعودی قیمت لبنیات و سقوط بازار تقاضا+جدول قیمت کالاهای اساسی

    آبان ۲۹, ۱۴۰۴
    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.