سه شنبه, خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ترکیب سلامتی: آب هویج با زنجبیل و زردچوبه+فرمول تهیه

    هر دو ویتامین آ و ث موجود در آب هویج به عنوان آنتی اکسیدان عمل و از سلول های ایمنی در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۱۶, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ترکیب سلامتی: آب هویج با زنجبیل و زردچوبه+فرمول تهیه

    به نقل از عصرایران، بر اساس مطالعه منتشر شده توسط مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا هویج نه تنها بخش مهمی از نیاز بدن به پتاسیم و ویتامین ث را فراهم می کند، بلکه از نظر پروویتامین آ نیز بسیار غنی است.

    در مطالعات به اثر آب هویج بر تقویت سیستم ایمنی اشاره شده و نقش مهم آن بر سلامت چشم و پوست نیز همواره مورد توجه بوده است. در ادامه مطلب نگاهی به ویژگی های سلامت آب هویج خواهیم داشت و سپس دو افزودنی بینظیر برای آن را مورد اشاره قرار داده و در نهایت فرمول تهیه را نیز خواهیم داشت.

    محتوای تغذیه ای

    آب هویج کالری و کربوهیدرات کمی دارد در حالی که حاوی مواد مغذی متنوعی است. 240 میلی لیتر محتویات زیر را در خود جای داده است:

    – کالری: 96

    – پروتئین: 2 گرم

    – چربی: کمتر از 1 گرم

    – کربوهیدرات: 22 گرم

    – شکر: 9 گرم

    – فیبر: 2 گرم

    – ویتامین آ (به عنوان پروویتامین A): 255 درصد DV

    – ویتامین ث: 23 درصد از DV

    – ویتامین کا: 31 درصد از DV

    – پتاسیم: 15 درصد DV

    آب هویج همچنین رنگدانه های کاروتنوئیدی لوتئین و زآگزانتین را در اختیار ما قرار می دهد که به عنوان آنتی اکسیدان های قوی در بدن عمل می کنند. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با مولکول های ناپایدار به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

    کاروتنوئید اصلی موجود در آب هویج بتا کاروتن محسوب می شود که مسئول رنگ نارنجی هویج است. بدن این کاروتنوئید را به آنتی اکسیدان ویتامین آ تبدیل می کند.

    از جمله مهم ترین مزایای مصرف منظم هویج در قالب آب هویج و یا اسموتی خوشمزه هویج می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    تقویت سلامت چشم

    آب هویج حاوی مقادیر بالایی از مواد مغذی است که برای چشم مفید هستند.

    مشخصا 250 میلی لیتر آب هویج بیش از 250 درصد از DV را برای ویتامین آ، بیشتر به شکل پروویتامین آ و کاروتنوئیدها مانند بتا کاروتن تامین می کند.

    ویتامین آ برای سلامت چشم حیاتی است. چندین مطالعه مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی پروویتامین آ را با کاهش خطر نابینایی و بیماری های چشمی مرتبط با افزایش سن در ارتباط می دانند.

    تقویت سیستم ایمنی

    آب هویج دارای پتانسیل لازم برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.

    هر دو ویتامین آ و ث موجود در آب هویج به عنوان آنتی اکسیدان عمل و از سلول های ایمنی در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

    از طرفی دیگر این آب میوه یک منبع غنی از ویتامین B6 است که بیش از 30 درصد از DV را در 240 میلی لیتر تامین می کند. ویتامین B6 نه تنها برای یک پاسخ ایمنی مطلوب ضروری است، بلکه ارتباط کمبود آن با ضعف ایمنی نیز به اثبات رسیده است.

    بهبود کنترل قند خون

    نوشیدن مقدار کمی آب هویج می تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند.

    به طور خاص، مطالعات روی موش های مبتلا به دیابت نوع 2 نشان می دهد که آب هویج تخمیر شده قند خون را کاهش می دهد و سایر نشانگرهای مرتبط را بهبود می بخشد. این موضوع بدین دلیل است که آب هویج حاوی پروبیوتیک‌ هایی است که بر باکتری‌ های روده ای در ارتباط با دیابت تأثیر می‌گذارند.

    پژوهش دیگری روی جوندگان آزمایشگاهی نشان داده است که آب هویج بنفش به دلیل اثر ضد التهابی رنگدانه های آنتوسیانین، کنترل قند خون را افزایش می دهد.

    از آب هویج یک بمب سلامت بسازیم:

    زنجبیل: تسکین دهنده معده، تقویت کننده سیستم ایمنی، ضد عفونت، ضد التهاب. این گیاه «بهترین دوست گیاه‌پزشک» نامیده می‌ شود و برای مدت طولانی گیاهی قدرتمند در آیورودا و طب سنتی چین بوده است.

    زردچوبه: ضد التهاب، غنی از آنتی اکسیدان، کمک به مبارزه با رادیکال های آزاد، کاهنده کلسترول. به علاوه نزدیک به 4000 سال است که از این ترکیب برای اهداف دارویی در هند استفاده می شود.

    برای شخص سازی طعم نوشیدنی می توان به میوه های زیر توجه داشت که البته باید فواید سلامت آنها را نیز برای نوشیدنی هویج درنظر داشته باشیم:

    موز: کمک کننده به هضم، سرشار از پتاسیم، کاهنده فشار خون، حاوی کربوهیدرات های سالم با طعمی شبیه آب نبات.

    آناناس: سرشار از ویتامین ث، ضد التهاب، کمک کننده به هضم، غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی، بالا برنده انرژی، آب نبات طبیعی.

    لیمو: حاوی ویتامین ث، غنی از آنتی اکسیدان، آنتی بیوتیک طبیعی، روشن کننده پوست، طعمی شبیه تابستان.

    طرز تهیه نوشیدنی(اسموتی) هویج

    – 1 موز رسیده بزرگ (قبلاً پوست کنده، برش داده و منجمد شده). از موز بیشتر برای تهیه یک اسموتی شیرین تر استفاده می شود

    – 1 فنجان آناناس منجمد یا تازه(اختیاری برای طعم)

    – 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه (پوست کنده)

    – 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه (یا دارچین)

    – 1/2 فنجان آب هویج

    – 1 قاشق غذاخوری آب لیمو(اختیاری برای طعم)

    – 1 فنجان شیر بادام شیرین نشده(اختیاری)

     

    * اگر دچار آلرژی هستید مراقب مصرف هویج باشید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: اسموتیزنجبیلصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامتفناوری های نویننوشیدنیهویج
    پست قبلی

    میوه‌ای که خاصیت ضد سم دارد

    پست بعدی

    گفت‌وگو| سطح کشت ۶ میلیون هکتارگندم عملیاتی و اجرایی شده است

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    گفت‌وگو| سطح کشت ۶ میلیون هکتارگندم عملیاتی و اجرایی شده است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    آموزش و ترویج دو بال ارتقای بهره‌وری در کشاورزی هستند

    آموزش و ترویج دو بال ارتقای بهره‌وری در کشاورزی هستند

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    رویای خودکفایی روغن محقق می‌شود؟

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    «معجزه آبخیزداری»|اشتغال ۸۰۰ میلیون نفری کشاورزی شهری در دنیا

    آبخیزداری سرزمین ما را به احیا نزدیک‌تر می‌کند

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    علت محدودیت عرضه شکر در بازار چیست؟

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.