سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ تیرماه به ۱۱۵ هزارتن می رسد/ تخم مرغ ارزان شد

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    تخصیص سالانه نیم درصد از سطح زیرکشت به تولید محصولات ارگانیک

    رئیس انجمن ارگانیک گفت: بنابر مصوبه مجلس، سالانه نیم درصد از سطح زیرکشت باید به تولید محصولات ارگانیک اختصاص یابد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۷, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ترویج شیوه های پایدار توسعه در صنایع غذایی می تواند به کاهش اثرات منفی بر محیط زیست کمک شایانی کند که این موضوع منجر به ایجاد یک زنجیره تامین پایدار در کشور می شود، اما در این میان اهمیت گرمایش جهانی و تغییر اقلیم طی دهه اخیر بر کسی پوشیده نیست، مسئولیت اجتماعی و تغییرات اقلیمی ۲ موضوع بسیار مهم و مرتبط هستند؛ مسئولیت اجتماعی به معنی تعهد دولت ها، سازمان ها و افراد به حمایت از جامعه، محیط زیست و حقوق بشر بوده و تعهدات اخلاقی و اجرایی در کاهش تاثیرات منفی بر محیط زیست را در بر می گیرد.

    توسعه تولید محصولات ارگانیک یکی از مباحث حفظ محیط زیست و سلامت انسان است که آمار جهانی فدراسیون ارگانیک در یک ماه اخیر بیانگر اهمیت سلامت غذاست. از این رو انتظار می رود که شرکت های بزرگ‌مواد غذایی به رغم تمامی مشکلات طی سال های آتی به حوزه تولید محصولات سلامت محور ورود کنند.

    آمارها حاکی از آن است که سطح زیرکشت محصولات ارگانیک در دنیا ۹۹ میلیون هکتار است و گردش مالی سالانه ۱۸۸ کشور تولیدکننده محصولات ارگانیک در دنیا ۱۳۵ میلیارد یورو است.

    تولید محصولات سالم باید در دستور کار قرار بگیرد

    رضا نورانی رئیس انجمن ارگانیک کشور با اشاره به اهمیت پایداری صنعت غذا در کشور گفت: امنیت و ایمنی غذا از اهمیت بالایی برخوردار است به طوریکه تمامی کشورها ملزم به رعایت این ۲ مولفه مهم هستند.

    وی با بیان اینکه انجمن ارگانیک از سال ۸۵ فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: کمیسیون اجتماعی انجمن ارگانیک در طول این مدت کارهای بزرگی را انجام داده چراکه امروزه سلامت غذا بسیار اهمیت دارد.براین اساس بنده بارها منتقد سازمان غذا و دارو بودم و به رئیس جمهور هم پیشنهاد جمع شدن این سازمان را داده ایم چراکه امروز دارو غذای مردم شده است، درحالیکه غذا باید داروی افراد باشد، از این رو نیاز است که در کشور سازمان سلامت غذا داشته باشیم.

    نورانی ادامه داد: در بحث پایداری و مسئولیت اجتماعی که ۲ کلمه مترادف هستند، باید نگاه ویژه ای به تولید داشته باشیم که در این راستا ابتدا سلامت غذا داشته باشیم و سپس به سراغ ارگانیک رویم.

    رئیس انجمن ارگانیک با اشاره به تخصیص سالانه نیم درصد از سطح زیرکشت تولید به ارگانیک بیان کرد: بنابر مصوبه مجلس سالانه نیم درصد سطح زیرکشت باید به تولید محصولات ارگانیک تخصیص یابد که طی ۱۰ سال، سطح زیرکشت ارگانیک به ۵ درصد می رسد و ۹۵ درصد سطح زیرکشت باقی مانده باید به تولید محصولات سالم اختصاص یابد چراکه امروزه دنیا و کشورما گرفتار خیلی از بیماری هاست که براین اساس باید در خوردن و آشامیدن دقت کنیم.

    تعادل تولید غذا و حفظ محیط زیست راه حلی برای رشد اقتصادی

    در ادامه حسین محمودی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: انجمن ارگانیک ایران در میان تشکل های اتاق بازرگانی، تقریبا تنها تشکلی است که کمیسیونی با نام مسئولیت اجتماعی دارد و به مدیریت پایدار کسب و کار در صنعت غذا می پردازد.

    به گفته وی، پایداری و مسئولیت اجتماعی در صنعت حیاتی و تاثیر گذار در جهان امروز که همان پایداری و مسئولیت اجتماعی در صنعت غذاست، می‌پردازد که این موضوع نه تنها بدلیل پیوند عمیقش با محیط زیست و جامعه، بلکه به خاطر نقش کلیدی اش در شکل دهی به آینده ای پایدار، شایسته توجه و بررسی دقیق است.

    محمودی ادامه داد: افزایش جمعیت جهانی و تغییرات اقلیمی فشار بی سابقه ای بر منابع طبیعی وارد کرده است و از سوی دیگر انتظارات جامعه از شرکت ها برای ایفای نقش مسئولانه تر در قبال محیط زیست و اجتماع روزبه روز بیشتر می شود و در این میان شرکت های مواد غذایی نه تنها به عنوان تامین کنندگان غذا، بلکه به عنوان بازیگران کلیدی در ایجاد تغییرات مثبت مورد توجه قرار گرفته اند.

    عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی افزود: در شماره چهلم فصلنامه ارگانیک، ویژه نامه ای با مشارکت یکی از برندهای مطرح لبنی تدارک دیده شده که براین اساس این ویژه نامه تلاش می کند تا ابعاد مختلف پایداری شرکتی و مسئولیت اجتماعی را در این صنعت بررسی کند. از کاهش ردپای کربن و مدیریت منابع آب و خاک تا حمایت از کشاورزان محلی و بهبود شرایط کار در زنجیره تامین، هریک از این اقدامات بیانگر تعهد شرکت ها به آینده ای پایدارتراست

    وی با بیان اینکه پایداری تنها به اقدامات محیط زیستی محدود نمی شود، اظهار کرد: مسئولیت اجتماعی شرکت ها در قبال جامعه از جمله ارائه محصولات سالم و مشارکت در پروژه های اجتماعی بخشی جدایی ناپذیر از این مسیر است. گفتنی است پایداری در شرکت های مواد غذایی به معنای تلاش برای ایجاد تعادل بین تولید غذا، حفظ محیط زیست، مسئولیت پذیری اجتماعی و رشد اقتصادی است.

    محمودی گفت: با افزایش نگرانی ها درباره تغییرات اقلیمی، کاهش منابع طبیعی و رشد جمعیت، شرکت های مواد غذایی نقش کلیدی در ایجاد سیستم های غذایی پایدار ایفا می کنند.

    گفتنی است تولید محصولات ارگانیک در کاهش پسماند و زباله تر، حفظ محیط زیست و پایداری تاثیر بسزایی دارد که براین اساس باید تولید محصولات سلامت محور در دستور کار قرار بگیرد.
    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها: ایمنی غذاتولید محصولات ارگانیکغذای سالم
    پست قبلی

    درباره سلامت برنج‌های وارداتی اطلاع‌رسانی شود

    پست بعدی

    انتقاد بخش خصوصی نسبت به واردات حبوبات با ۲۰ درصد زیر قیمت مصوب

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۸, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این سازمان با اشاره به حضور همکاران در ستاد، استان‌ها و شهرستان‌ها شبکه...

    بیشتر بخوانید
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    سراوان قطب نوظهور خرمای ایران

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    اجرای ۳۱ طرح تحقیقاتی با هدف افزایش تولید «گل محمدی» در کشور

    ساخت دستگاه مکانیزه برداشت گل محمدی در کشور

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    انتقاد بخش خصوصی نسبت به واردات حبوبات با ۲۰ درصد زیر قیمت مصوب

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش ۵۰ درصدی خرید تضمینی گندم در لرستان

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.