پنجشنبه, مرداد ۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ماجرای نوسانات اخیر بازار برنج چه بود؟

    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    وزیر جهاد کشاورزی: نرخ برنج ایرانی به تعادل می‌رسد

    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    وابستگی ۸۷ درصدی ایران به واردات روغن؛ زنگ هشداری برای امنیت غذایی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    به این 5 دلیل علمی منیزیم بیشتری دریافت کنید

    تحقیقات نشان می‌دهد تقریبا ۴۰ درصد مردم منیزیم کافی از تغذیه‌ی خود دریافت نمی‌کنند و این کمبود پیامدهایی برای سلامتی‌شان دارد؛ اما آیا تا به حال فکر کرده‌اید چرا منیزیم در تغذیه این قدر مهم است؟ در این مطلب همراه ما باشید تا متوجه شوید منیزیم چقدر ضروریست و از دانستن حقیقت شگفت‌زده شوید

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۱۰, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    به این 5 دلیل علمی منیزیم بیشتری دریافت کنید

    به نقل از سایت تبیان، منیزیم در بیش از ۳۰۰ واکنش شیمیایی در بدن نقش دارد، بنابراین دریافت منیزیم کافی باید برایتان مهم باشد؛ اما آیا واقعا به آن اهمیت می‌دهید؟ تحقیقات نشان می‌دهد تقریبا ۴۰ درصد مردم منیزیم کافی از تغذیه‌ی خود دریافت نمی‌کنند و این کمبود پیامدهایی برای سلامتی‌شان دارد؛ اما آیا تا به حال فکر کرده‌اید چرا منیزیم در تغذیه این قدر مهم است؟ در این مطلب همراه ما باشید تا متوجه شوید منیزیم چقدر ضروریست و از دانستن حقیقت شگفت‌زده شوید.

    منیزیم، قلب و رگ‌های خونی‌تان را سالم نگه می‌دارد
    منیزیم نقش حیاتی در بدنتان دارد چون یک عامل ضداسترس است. منیزیم به حفظ سلامت قلب کمک کرده و با کاهش استرس فیزیکی در داخل رگ‌های خونی به عنوان یک گشادکننده‌ی رگ عمل می‌کند. یکی از راه‌های عملکرد منیزیم، بهبود عملکرد اندوتلیال است؛ یعنی شیوه‌ی پاسخ دادن رگ‌ها به استرس فیزیکی.

    به طور ایده‌آل تمایل داریم رگ‌هایمان باز باشند و اجازه دهند خون و اکسیژن به خوبی جریان داشته باشد، نه اینکه سفت و گرفته شوند و بدتر اینکه لخته خون در آن‌ها تشکیل شود. منیزیم به رگ‌ها کمک می‌کند باز شوند. اگر عملکرد اندوتلیال ضعیف باشد نشانگر این است که احتمال سکته مغزی یا حمله قلبی وجود دارد. بنابراین مصرف منیزیم غذایی به میزان کافی می‌تواند در برابر این عوارض از شما محافظت نماید.
    اگر سابقه‌ی فشارخون در خانواده دارید، بهتر است مصرف منیزیم را در تغذیه‌‌تان افزایش دهید تا از انسداد عروق و سکته مغزی جلوگیری شود. یک رژیم غذایی سرشار از منیزیم می‌تواند از افزایش فشار خون پیشگیری کند. برخی مطالعات حتی نشان داده‌اند مصرف مکمل منیزیم در حد متوسط می‌تواند فشارخون را در افرادی که به فشارخون بالا دچارند، پایین بیاورد. به علاوه، منیزیم به کاهش التهاب کمک می‌کند. التهاب، فاکتور دیگری است که می‌تواند به دیواره‌ی داخلی عروق آسیب زده و ریسک حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.

    منیزیم، حامی سلامت استخوان‌هایتان است
    آیا می‌دانستید بیش از نیمی از منیزیم بدن شما در استخوان‌هایتان ذخیره می‌شوند؟ استخوان‌های اسکلت شما هر روز ضربه‌های زیادی دریافت می‌کنند. استفاده‌ی مداوم از استخوان‌ها و ضربه‌هایی که دریافت می‌کنند منجر به شکستگی‌های ریزی در آن‌ها می‌شود که ممکن است هرگز کاملا ترمیم نشوند. ضمنا، پوکی استخوان، خطری برای بیشتر خانم‌ها بعد از یائسگی است و می‌تواند منجر به شکستگی استخوان شده و در نهایت عواقب ناخوشایندی به بار بیاورد.
    منیزیم یک واحد سازنده‌ی ضروری برای استخوان‌های قوی است. این ماده معدنی مهم، آنزیم‌هایی را فعال می‌کند که کمک می‌کنند بافت استخوان ترمیم و بازسازی شود. منیزیم در فعالیت دو پروتئین مهم نیز نقش دارد؛ اوستئوکالسین و اوستئوپونتین، که به تشکیل سلول‌های جدید استخوانی کمک می‌کنند. کمبود منیزیم می‌تواند موجب نازک شدن استخوان‌ها یا پوکی استخوان در سال‌های بعدی زندگی شود.
    مطالعه‌ای که به منظور واضح‌تر کردن نقش منیزیم در سلامتی صورت گرفت نشان داد رژیم غذایی با منیزیم بیشتر منجر می‌شود زنانی که در سنین بعد از یائسگی به سر می‌برند کمتر در معرض پوکی استخوان باشند. ضمنا، التهاب مزمن می‌تواند در بازسازی استخوان‌ها اختلال ایجاد نماید. منیزیم با کاهش التهاب که یک مولفه‌ی دیگر در کاهش تراکم استخوان است، تاثیر مثبت بر سلامت استخوان‌ها می‌گذارد.

    منیزیم برای سلامت عضلاتتان ضروری است
    منیزیم نقش مهمی در تراکم بافت عضلات نیز دارد. سلول‌های عضله برای تولید ATP (انرژی که به عضله اجازه‌ی انقباض می‌دهد) به منیزیم نیاز دارند. ضمنا منیزیم کمک می‌کند عضله شل شود و در نتیجه انعطاف‌پذیری داشته باشد. شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهند دریافت منیزیم غذایی کافی می‌تواند ریسک گرفتگی‌های عضله را پایین بیاورد. برای حفظ عملکرد سالم عضلات خود، بیشتر غذاهای منیزیم‌دار بخورید.

    منیزیم به سلامت متابولیکی کمک می‌کند
    یکی از فواید منیزیم این است که حساسیت به انسولین (نحوه‌ی پاسخ سلول‌ها نسبت به انسولین) را افزایش می‌دهد. حساسیت انسولینی هر چه مطلوب‌تر باشد سبب بهبود سلامت متابولیک شده و ریسک دیابت نوع دوم و افزایش وزن پایین می‌آید. اگر دیابت دارید، پس بیشتر در معرض کمبود منیزیم هستید. افراد دیابتی وقتی سطح گلوکز خونشان بالا می‌رود معمولا منیزیم بیشتری از طریق ادرار دفع می‌کنند، یعنی بافت‌های آن‌ها ممکن است در این زمان دچار کمبود منیزیم شوند.

    منیزیم برای سلامت سیستم عصبی لازم است
    منیزیم یک مولفه مهم در حفظ عملکرد درست عصب‌ها و سیستم عصبی است. بر اساس یک سری از مطالعات، منیزیم به کاهش تنش عضله‌ که می‌تواند سبب اضطراب و بی‌خوابی شود کمک می‌کند. خیلی از افراد کلسیم بیشتری نسبت به منیزیم دریافت می‌کنند و نسبت منیزیم به کلسیم از جهت بسیاری از فرایندهای بیوشیمی در بدن اهمیت دارد؛ از جمله فرایندهای مرتبط با ریلکسیشن و خواب. براساس اطلاعات فعلی، نسبت ایده‌آل کلسیم به منیزیم چیزی حدود ۲ به ۱ می‌باشد؛ یعنی شما باید دو برابر منیزیمی که دریافت می‌کنید کلسیم مصرف کنید.

    بهترین منابع منیزیم
    منیزیم یک ماده مغذی نیرومند است که تحت هیچ شرایطی نباید آن را از رژیم غذایی‌تان حذف کنید اما چگونه می‌توانید بیشتر از آن بهره ببرید؟ برخی از منابع برتر منیزیم شامل غلات کامل، آجیل و دانه‌ها مانند بادام، پسته و تخم کدو می‌شوند. اما شما می‌توانید با مصرف بیشتر سبزیجات برگدار و سبز مانند اسفناج و کلم برگ و شلغم و چغندربرگ، از منیزیم ِ بیشتر بهره‌مند شوید. شکلات تلخ نیز منبع عالی دیگری از منیزیم می‌باشد. شکلات تلخ 70% حاوی ۵۰ میلی‌گرم منیزیم در هر ۳۰ گرم است.

    بدنتان به چه اندازه منیزیم نیاز دارد؟
    بیشتر منابع می‌گویند بدن انسان روزانه به ۴۰۰ میلی گرم منیزیم نیاز دارد؛ اما راه بهتر اینکه بدانید چه اندازه منیزیم نیاز دارید، وزن بدنتان است. طبق مطالعه‌ای شما باید به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن خود، ۴ تا ۶ میلی‌گرم منیزیم در روز مصرف کنید. اگر غذاهای منیزیم‌دار مصرف کنید نیازی به مصرف مکمل وجود ندارد. فراموش نکنید که پیش از مصرف مکمل با پزشک مشورت کنید.

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوینمنیزیم
    پست قبلی

    با خوراکی‌ها به جنگ آلزایمر برویم

    پست بعدی

    رشد ۵ برابری کشت چای ترش در خوزستان

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    کافئین التهاب را کاهش می دهد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    وقتی هوا گرم است، یک لیوان قهوه سرد وسوسه‌انگیز است، اما آیا واقعاً به بدنتان کمک می‌کنید یا آن را...

    بیشتر بخوانید
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    بهترین میوه برای سم زدایی بدن

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    چگونه با خوردن بادام زمینی وزن کم کنیم؟

    منابع غنی پروتئین گیاهی را بشناسید

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    شلیل؛ میوه تابستانی برای سلامت چشم، پوست و قلب

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چای ترش ثروت نهفته در دل کویر/ ظرفیتی که با فرآوری، اقتصاد روستایی را رونق می‌دهد

    رشد ۵ برابری کشت چای ترش در خوزستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    تضمین سلامت محصولات کشاورزی فارس در صادرات و واردات

    تضمین سلامت محصولات کشاورزی فارس در صادرات و واردات

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.