شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین سبزیجات کم کربوهیدرات برای کاهش وزن

    اگر می خواهید کاهش وزن سالمی داشته باشید اضافه کردن این سبزیجات را به رژیم غذایی خود را فراموش نکنید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۱۲, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۶ نوع سبزی، بیشترین تاثیر را در کاهش وزن دارند

    سبزیجات مواد مغذی ضروری را برای سلامتی فراهم می کنند، مانند فیبر برای هضم عالی و ویتامین ها و مواد معدنی برای پیشگیری از بیماری، سلامت قلب و هیدراته نگه داشتن شما.

    در میان این فواید سلامتی خوردن سبزیجات، یک فایده گفت انگیز کمتر شناخته شده نیز وجود دارد: کاهش وزن!

    چیزی که این سبزیجات کم کربوهیدرات را به سلاحی مخفی برای کاهش وزن تبدیل می کند، تراکم مواد مغذی آنهاست. آنها سرشار از فیبر هستند که تحقیقات نشان می دهد می تواند شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه دارد و از پرخوری و دریافت بیش از حد کالری جلوگیری کند. دفعه بعد که یک سالاد یا سبزی سرخ شده مورد علاقه خود را با روغن های طبیعی و سالم درست می‌کنید، بدانید که بدن خود را با ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری تغذیه می‌کنید و از اهداف کاهش وزن خود با این سبزیجات سرشار از مواد مغذی نیز حمایت می‌کنید.

     

     

     

    اسفناج

     

    اسفناج نه تنها کربوهیدرات و کالری کمی دارد ( 27 کالری در هر وعده 100 گرم)، بلکه سرشار از ویتامین های A و K برای حمایت از سلامت استخوان و پوست نیز می باشد. علاوه بر این، یک منبع عالی از آهن غیر هِم برای حفظ سطح انرژی شماست.

    اسفناج چه تفت داده شود، چه به سالاد اضافه شود یا در اسموتی ها مخلوط شود، یک راه همه کاره و خوشمزه برای حجم دادن به وعده های غذایی شما با حداقل کربوهیدرات است. اسفناج با کربوهیدرات و کالری کم، سرشار از ویتامین های A و C و همچنین آهن و کلسیم است و گزینه عالی برای حمایت از کاهش وزن شما است.

    کلم بروکلی

    این سبزی چلیپایی یک نیروگاه تغذیه ای است. کلم بروکلی سرشار از فیبر، ویتامین های C و K و فولات است که عملکرد سیستم ایمنی را تقویت می کند و می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.

    تطبیق پذیری کلم بروکلی آن را به یک افزودنی فوق العاده برای سرخ کردنی ها و غذاهای برشته تبدیل می کند یا به سادگی می توانید از آن به عنوان یک میان وعده ترد استفاده کنید که باعث کاهش وزن سریع شما نیز می شود.

    گل کلم

    یکی دیگر از سبزیجات خوشمزه و مناسب کاهش وزن، گل کلم است که کربوهیدرات کمی دارد و منبع عالی ویتامین C و K است. شما می توانید روی گل کلم برای حمایت از سلامت ایمنی خود حساب کنید؛ گل کلم در عین حال طعم ملایم و بافتی قابل تطبیق را ارائه می دهد و آن را به جایگزینی فوق العاده برای مواد با کربوهیدرات بالاتر مانند برنج یا سیب زمینی تبدیل می کند.

    کدو سبز

    کدو سبز با محتوای بالای آب خود یکی از اعضای شگفت انگیز و مغذی خانواده کدو حلوایی است. کدو سبز با کربوهیدرات و کالری کم، افزودنی عالی برای سالاد است یا می‌توان آن را به‌عنوان یک جایگزین ماکارونی کم کربوهیدرات در رشته‌های مارپیچی خود قرار داد. کدو سبز با فیبر بالا و کربوهیدرات پایین از اهداف کاهش وزن شما حمایت می کند.

    مارچوبه

    مارچوبه کربوهیدرات کمی دارد و مقدار خوبی فیبر، فولات و ویتامین های A و K را فراهم می کند. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است؛ مارچوبه سرشار از ویتامین های فراوانی است که می تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند. علاوه بر این، این سبزی حاوی پتاسیم است که تحقیقات آن را با سلامت بهتر استخوان ها مرتبط می کند.

    صرف نظر از این، مارچوبه یک غذای خوش طعم و با کربوهیدرات پایین را فراهم می کند که به خوبی با پروتئین های مختلف همراه و ترکیب می شود.

    فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه‌ای چه برای یک میان‌وعده ترد، به سالاد اضافه شود یا با پروتئین‌های بدون چربی همراه شده باشد، یک راه خوشمزه برای کاهش وزن است چون کربوهیدرات کمی دارد.

    فلفل دلمه‌ای، کربوهیدرات‌های کم و ویتامین C بالایی دارد. آنها بدون افزودن کالری اضافی، به غذاها طعم و رنگ می دهند.

    کلم

    کلم با محتوای فیبر بالایی که دارد از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند و یک عنصر رضایت بخش برای غذاهای مختلف فراهم می کند.

    کلم کربوهیدرات و کالری کمی دارد، فیبر زیاد، ویتامین C و K را ارائه می دهد. می توان از آن در سالاد، سیب زمینی سرخ کرده یا همراه با پلو نوش جان کرد.

    آووکادو

    همه می دانند که آووکادو منبع عالی چربی های سالم است اما آنها همچنین یک گزینه عالی برای کاهش وزن می باشند که با کربوهیدرات کم، سرشار از فیبر و پتاسیم هستند. به علاوه، تحقیقات مصرف آووکادو را با کاهش احتمال افزایش وزن و احساس سیری بیشتر مرتبط می‌داند.

    در حالی که آووکادو یک میوه است، کربوهیدرات کم و چربی های سالم بالایی دارد. آنها بافتی کرمی دارند و سرشار از پتاسیم، فیبر و ویتامین می باشند.

    کلم پیچ

    کلم پیچ یک سبزی، برگ سبز است که سرشار از مواد مغذی و فواید سلامتی است. بافت سفت آن یک پایه عالی برای سالاد و اسموتی فراهم می کند، یا حتی می توان آن را به چیپس کلم برای یک میان وعده ترد تبدیل کرد.

    کلم‌پیچ کربوهیدرات کم و ویتامین‌های A، C و K بالایی دارد. همچنین منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها است.

    کلم بروکسل

    یکی دیگر از اعضای کم کربوهیدرات خانواده سبزیجات چلیپایی، کلم بروکسل است که دارای کربوهیدرات کم و سرشار از فیبر، ویتامین C و K و آنتی اکسیدان است. چه دوست دارید آنها را برشته، سرخ شده یا تراشیده شده در سالاد داشته باشید، کلم بروکسل طعمی قوی دارد و افزودنی مغذی به وعده های غذایی ارائه می دهد.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسبزیجاتکاهش وزن
    پست قبلی

    ۲۵ هزار تن انواع کود در فصل پاییز بین کشاورزان ایلام توزیع شد

    پست بعدی

    صادرات آبزیان ۱۴ درصد افزایش یافت

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کمبودی در عرضه ماهی نداریم؛ سودجویی دلالان در سایه غفلت دستگاه‌های مسئول

    صادرات آبزیان ۱۴ درصد افزایش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ممنوعیت صادرات حبوبات ابلاغ شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.