یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین زمان مصرف ویتامین ها

    احتمالا بارها به امید سلامتی بیشتر از مکمل‌های ویتامین و مواد معدنی استفاده کرده‌اید اما ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین زمان مصرف ویتامین‌ها و قرص‌های تقویتی چه زمانی است؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۶, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بهترین زمان برای خوردن شام چه ساعتی است؟

    احتمالا بارها به امید سلامتی بیشتر از مکمل‌های ویتامین و مواد معدنی استفاده کرده‌اید اما ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین زمان مصرف ویتامین‌ها و قرص‌های تقویتی چه زمانی است؟

    پاسخ به این سوال بستگی به نوع ویتامین و قرص تقویتی مصرف شده و توصیه پزشک دارد و اینکه آیا همزمان با آن از داروهای تجویز شده توسط پزشک نیز استفاده می‌کنید یا خیر.

    با اینکه این مواد مغذی در مقادیر متفاوتی در غذاها یافت می‌شوند، برخی از افراد برای برآوردن نیازهای تغذیه‌ای خود باید از ویتامین‌های خاصی استفاده کنند. به طور معمول اکثر ویتامین‌ها را می‌توان در هر زمان از روز مصرف کرد. با این حال برخی از ویتامین‌ها در شرایط خاص بهتر جذب می‌شوند؛ به همین دلیل خوب است بدانید که جهت افزایش جذب مطلوب، چگونه و چه موقع از مکمل‌ها استفاده کنید.

     

    در ادامه این گزارش، شما با زمان مناسب مصرف هر یک از ویتامین‌ها و مکمل‌های تقویتی آشنا خواهید شد.

    ویتامین‌های محلول در آب

    همانطور که از نامش پیداست ویتامین‌های محلول در آب، در آب حل می‌شوند؛ بنابراین لازم نیست آنها را با غذا مصرف کنید تا جذب شوند.

    ۹ ویتامین محلول در آب وجود دارد که شامل ویتامین C به علاوه هشت ویتامین B است.

    لازم است به طور مرتب ویتامین‌های محلول در آب را مصرف کنید، زیرا برخلاف ویتامین‌های محلول در چربی به راحتی در بافت‌های بدن ذخیره نمی‌شوند. در عوض ویتامین‌های محلول در آب اضافی از طریق ادرار دفع می‌شوند.

    ویتامین C

    ویتامین C نقش‌های حیاتی زیادی در بدن ایفا می‌کند. برای مثال به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می‌کند و برای سلامت سیستم ایمنی و سنتز کلاژن و انتقال دهنده‌های عصبی مورد نیاز است. انواع مختلفی از مکمل‌های ویتامین C وجود دارد.

    می‌توانید مکمل‌های ویتامین C را در هر زمان از روز با یا بدون غذا صرف کنید. لازم است مکمل‌های ویتامین C در یک مکان تاریک و خنک نگهداری شوند؛ زیرا این ماده مغذی به گرما و نور حساس است.

    ویتامین c در مواد غذایی مانند کیوی، پرتقال، فلفل قرمز، توت فرنگی،کلم بروکلی و….وجود دارد.

    ویتامین‌های گروه B

    ویتامین‌های گروه B به صورت جداگانه یا به عنوان مکمل‌های B کمپلکس که حاوی هر هشت ویتامین B هستند به فروش می‌رسند. از آن جا که محلول در آب هستند، می‌توانید آنها را با غذا یا بدون غذا و در هر زمان از روز مصرف کنید.

    با توجه به این، اغلب توصیه می‌شود که ویتامین B را صبح بخورید؛ زیرا نقش مهمی در متابولیسم مواد مغذی و تولید انرژی دارد. برخی از افراد بهتر است ویتامین B را به صورت ناشتا مصرف کنند. به عنوان مثال توصیه می‌شود افراد مبتلا به کمبود B12، برای حداکثر جذب مکمل B12 را با معده خالی و همراه با آب مصرف کنند.

    علاوه بر مکمل‌ها ویتامین B در موادی همچون گوشت ماهی، گوجه فرنگی، قارچ، سیب زمینی و.. موجود است.

    ویتامین‌های محلول در چربی

    برخلاف ویتامین‌های محلول در آب، ویتامین‌های محلول در چربی برای جذب مناسب به چربی وابسته هستند. بنابراین به طور کلی توصیه می‌شود که ترکیبات محلول در چربی با وعده غذایی حاوی چربی مصرف شود.

    ویتامین A

    به دلیل افزایش نیازها یا کاهش جذب، جمعیت خاصی در معرض خطر کمبود ویتامین A قرار دارند. این گروه شامل افراد باردار و شیرده هستند.برای افزایش جذب مطلوب، باید مکمل‌های ویتامین A را همراه با وعده غذایی حاوی چربی مصرف کنید و به خاطر داشته باشید که اگر رژیم غذایی متعادلی دارید، مصرف مکمل‌های ویتامین A معمولاً ضروری نیست.

    ویتامین D

    ویتامین D برای عملکرد سیستم ایمنی بدن، سلامت استخوان، رشد سلولی و موارد دیگر مورد نیاز است.

    ویتامین D را می‌توان در هر زمان از روز مصرف کرد و اکثر این مکمل‌ها باید با وعده یا میان وعده‌های غذایی حاوی چربی مصرف شوند تا از جذب مطلوب اطمینان حاصل شود.

     

    توجه به این نکته ضروری است که فعال شدن ویتامین D به داشتن سطح کافی منیزیم بستگی دارد. بنابراین برای حفظ سطح نرمال ویتامین D، از دریافت منیزیم کافی نیز اطمینان حاصل کنید. همچنین به خاطر داشته باشید که برخی ویتامین‌های محلول در چربی از جمله ویتامین E، ممکن است جذب ویتامین D را تحت تأثیر قرار دهند. از سوی دیگر، مصرف ویتامین K در کنار ویتامین D ممکن است برای تراکم مواد معدنی استخوان مفید باشد.

    ویتامین E

    ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان اصلی در بدن عمل می‌کند و برای جریان خون سالم و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. همچنین یک مکمل غذایی محبوب است؛ اگرچه این ماده مغذی در بسیاری از غذاها وجود دارد و کمبود آن نادر است. معمولاً توصیه می‌شود که مکمل های ویتامین E همراه با غذا مصرف شود.

    ویتامین K

    می‌توانید مکمل‌های ویتامین K را در هر زمان از روز همراه با غذا یا میان وعده حاوی چربی مصرف کنید. از آنجا که اکثر مردم از طریق رژیم غذایی خود ویتامین K کافی دریافت می‌کنند، مصرف مکمل‌های با دز بالا توصیه نمی‌شود؛ مگر اینکه به دستور پزشک باشد؛ اگرچه این مکمل‌ها به طور کلی بی خطر هستند و عوارض جانبی قابل توجهی ندارند.

    با این وجود مکمل ‌ای ویتامین K ممکن است با برخی داروهای ضد انعقاد تداخل داشته باشد. در صورت مصرف این داروها، قبل از دریافت ویتامین K با پزشک خود مشورت کنید.

    کپسول مولتی ویتامین

    مولتی ویتامین‌ها معمولاً حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.از آن جا که این مکمل‌ها معمولاً حاوی ویتامین‌های محلول در چربی و آب هستند؛ معمولاً توصیه می‌شود که آنها را همراه غذا مصرف کنید. این کار ممکن است جذب برخی از مواد مغذی را افزایش دهد و خطر ناراحتی گوارشی را کاهش دهد، ناراحتی‌هایی که در صورت مصرف مولتی ویتامین با معده خالی ممکن است رخ دهد.

    مصرف مولتی ویتامین همراه با غذا ممکن است به افزایش جذب برخی از مواد مغذی کمک کرده و خطر ابتلا به مشکلات گوارشی را کاهش دهد.

    محمد رضا وفا، استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت بیان داشت:توصیه کلی ما این است که در تغذیه صحیح و کافی اگر همه افراد بتوانند از چهار گروه غذای اصلی روزانه استفاده کنند اصلا نیازی به استفاده از مکمل نیست.

    وی ادامه داد: فقط دو ماده غذایی است که از طریق غذا برای اغلب افراد در دنیا احتمال کمبوش خیلی زیاد است؛یکی ویتامین دی است که وزارت بهداشت از سالهای پیش پروتکل‌های اجرایی آن را دارد و توزیع آن انجام می‌شود.

    این استاد تغذیه خاطرنشان کرد: گروه دوم اسیدهای چرب و امگا 3 هستند؛ آن هم چون منابع غذایی اصلی آن غذاهای دریایی است؛ بنابراین دسترسی به آن برای همه مردم در دنیا کم است.این دو مکمل اگر بخواهد مصرف شود در حد مصرف فیزیولوژیک اشکال ندارد، اما بقیه مواد مغذی، ویتامینها و املاح از نظر دانش تغذیه درست این است که همه افراد از طریق خوراک دریافت کنند.

    مصرف مولتی ویتامین همراه با غذا ممکن است به افزایش جذب برخی از مواد مغذی کمک کرده و خطر ابتلا به مشکلات گوارشی را کاهش دهد

    وفا یادآور شد:‌برخی افراد در جامعه آسیب پذیر هستند؛ مثلا مادران باردار، خانم‌های شیرده، بیماران و سالمندان. اینها بسته به شرایط شان ممکن است برخی مواد مغذی را کم دریافت کنند یا به خاطر دفع آن بیماری که اتفاق می‌افتد هموستاز آن در بدن بهم می‌خورد و به یک ماده مقوی حتما نیاز دارند که تامین آن از طریق غذا ممکن نیست.

    خوردن ویتامین را به یکدیگر توصیه نکنید

    وی افزود:‌بستگی به تیم درمانی و مراقبت فرد دارد و توصیه می‌کنند مکمل آهن، روی و کلسیم را با یک دز مشخص برای یک دوره مشخص مصرف کند، اما اینکه هرکس بیاید و بگوید چون من خوردم تو هم بخور، این کاملا غلط است.بنابراین اگر مواد مغذی بخواهد به صورت مکمل مطرح شود اصلا باید استدلال علمی آن از طرف تیم درمان وجود داشته باشد.

    این استاد تغذیه ابراز کرد:‌این مقدار مصرف برای همان میزان زمان مصرفی است که پزشک به بیمار خود می‌گوید و باید حتما در آن زمان که می‌گوید مصرف شود.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • ویتامین‌های گروه B برای داشتن مغزی جوان
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهزمان مصرفویتامین
    پست قبلی

    پایان دریابست در آبهای هرمزگان

    پست بعدی

    بهترین مکمل های غذایی کاهش وزن کدامند؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تاثیر کاهش وزن بر سلامت مغز و بدن

    بهترین مکمل های غذایی کاهش وزن کدامند؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.