یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    ضرورت واردات ۳۵ هزارتن ماهی تون تا پایان شهریور

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    استاد دانشگاه کنکوردیای کانادا : اشتباه خودکفاییِ کشاورزی و حرکت به سمت قهقرای آبی/ خاک نمکی و فرونشست در انتظار پایتخت/ معضل آبی کشور ارتباطی با همسایگان ندارد

    خشکسالی، تولید طالبی ساوه را نصف کرد/ تولید با آبیاری کمتر و چالش‌بیشتر

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    بهترین دمنوش‌ها برای فصل پاییز و زمستان

    حتما شما نیز می دانید که دمنوش های مختلف چقدر برای سلامتی مفید هستند. انواع این دمنوش های گیاهی را می توان در فصول مختلف سال استفاده کرد. به همین دلیل ما در این مقاله به معرفی انواع دمنوش برای فصل پاییز و دمنوش برای فصل زمستان می پردازیم.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۴, ۱۴۰۰
    در دسته‌بندی نشده, اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در روزهای آلودگی هوا، بدن را با ۷ گزینه سالم سم زدایی کنید

    معرفی انواع دمنوش برای فصل پاییز

    شب های سرد و روز های خشک پاییز سبب می شوند که افراد دچار مشکلات ریوی، عطسه و سرفه و گرفتگی های بینی و یا خشکی بینی شوند. به همین دلیل استفاده از انواع دمنوش های گیاهی برای فصل پاییز ضروری به نظر می رسد.

    دمنوش میخک

    این دمنوش یکی از بهترین نوشیدنی های فصل پاییز می باشد. این دمنوش با خواص آنتی اکسیدانی قوی که دارد می تواند، سبب از بین بردن خلط های گلو و گرفتگی های بینی در فصل پاییز شود.این دمنوش دارای اثرات ضد باکتریایی و ضد قارچ زیادی نیز می باشد و می تواند به رفع بیماری های عفونی بپردازد.

    دمنوش زنجبیل

    این دمنوش گیاهی نیز می تواند در فصل پاییز، سبب گرم شدن عضلات بدن و تسکین دهنده اختلالات ایجاد شده در دستگاه گوارشی شود.این منبع غنی از آنتی اکسیدان می تواند دردها و التهابات موجود در مفاصل را از بین ببرد و به تقویت سیستم ایمنی بدن در این فصل سرد و خشک بپردازد.

    دمنوش اسطوخدوس

    این دمنوش نیز یکی دیگر از نوشیدنی های گرم این فصل است که می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن بپردازد و سبب ایجاد آرامش در افراد مضطرب می شود.

    دمنوش آویشن

    آویشن یکی از گیاهان محبوب در فصول سرد سال می باشد. دمنوش این گیاه می تواند به افرادی که مبتلا به سرماخوردگی شده اند، کمک کند و ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا را از بدن آنها خارج کند.این دمنوش می تواند به تسکین دردهای عضلانی، کم کردن سرفه، عطسه و بهبود تنگی نفس در این فصل کمک کند.

    دمنوش نعنا

    دمنوش نعناع

    این دمنوش نیز یکی دیگر از انواع نوشیدنی های فصل پاییز می باشد که به خوبی دردهای موجود در گلو و خشکی بینی را رفع می کند و در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بالا رفتن تب، به کمک افراد بیاید.

    معرفی انواع دمنوش برای فصل زمستان

    شب ها و روزهای سرد زمستان بدن افراد را با تغییرات ناگهانی زیادی روبرو می کند و حتی هضم انواع غذاها را برای آنها مشکل می کند؛ به همین دلیل استفاده از دمنوش برای فصل زمستان ضروری به نظر می رسد و افراد بهتر است شب های طولانی و سرد زمستان را با استفاده از نوشیدنی های مناسب و آرامش بخش سپری کنند.

    دمنوش گزنه و بابونه

    یکی از بهترین دمنوش های فصل زمستان این دمنوش مخلوط می باشد. این دمنوش ضمن برطرف کردن بیماری سرماخوردگی و تسکین دردهای این بیماری در افراد می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین رفع بدخوابی های شبانه در شب های دراز زمستان بپردازد.

    دمنوش دارچین

    دارچین یکی از ادویه های گرم می باشد و دمنوش این ادویه می تواند گزینه خوبی برای فصل زمستان باشد. در فصل زمستان خیلی از افراد فکر می کنند بدن آنها ضعیف شده است، این افراد می توانند با استفاده از این دمنوش به تقویت سیستم ایمنی بدن خود بپردازند و از خاصیت تب بر بودن این نوشیدنی بهره ببرند.

    دمنوش پونه

    یکی دیگر از انواع نوشیدنی های فصل زمستان، دمنوش پونه می باشد. این دمنوش می تواند به رفع دردهای بیماری سرماخوردگی، تسکین دردهای گلو، بهبود مشکلات گوارشی و … بپردازد.

    قابل ذکر است که افراد برای تهیه انواع دمنوش های گیاهی بهتر است آنها را با یکدیگر مخلوط نکنند. افراد برای تهیه این دمنوش ها باید از حرارت غیر مستقیم استفاده کنند و آنها را دم کنند. البته برخی از دمنوش ها نیاز به جوشیدن دارند، تا بتوان از خواص دارویی آنها استفاده کرد.

    در این میان برخی از دمنوش ها دارای مزه ای تلخ می باشند و افراد بهتر است آنها را با کمی عسل مخلوط و سپس میل کنند.گفتنی است هر چه که دمنوش با دمای بیشتری بجوشد خواص دارویی آن نیز بیشتر می شود.

    image_1639999575

    معرفی انواع دمنوش برای فصل پاییز و دمنوش برای فصل زمستان برادران حسینی

    انواع دمنوش برادران حسینی را می توان جزء بهترین دمنوش های موجود در کشور دانست، دمنوش هایی که از گیاهان مرغوبی تولید شده اند و می توانند برای فصل های سرد سال مناسب باشند و تسکین دهنده بسیاری از دردهای بیماران باشند.

    به طور کلی انواع دمنوش های گیاهی موجود در این فروشگاه دارای خواصی همچون تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، تسکین دهنده دردهای مختلف بدن، آرامش بخش، بهبود عملکرد دستگاه گوارشی، سلامتی پوست و … می باشند.

    کلام آخر

    در این مطلب درباره دمنوش برای فصل پاییز و دمنوش برای فصل زمستان صحبت کردیم. خواص آنها به شما کمک می کند تا این فصول از سال را به سلامتی سپری کنید. امیدواریم خواندن این مطالب برای شما مفید واقع شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: دمنوشصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    توزیع ۵۰۰ هزار تن نهاده بین دامداران روستایی و عشایری

    پست بعدی

    کاهش ۹۰ درصدی قیمت فلفل دلمه‌ای در بازار/ صادرات کیوی به امارات از سرگرفته شد/ زیرساخت‌های حمل و نقل در ترکمنستان فراهم نیست

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد که باور عمومی درباره نقش آب در چرب شدن کبد، پایه و...

    بیشتر بخوانید
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ترکیه رقیب جدید فلفل دلمه‌ای ایران!

    کاهش ۹۰ درصدی قیمت فلفل دلمه‌ای در بازار/ صادرات کیوی به امارات از سرگرفته شد/ زیرساخت‌های حمل و نقل در ترکمنستان فراهم نیست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.