شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت تخم مرغ دوباره اوج گرفت

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    بازار شکر به آرامش رسید/قیمت هرکیلو شکر فله ۵۹ هزارتومان

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    برنج قهوه‌ای یا سفید؟

    یک متخصص تغذیه گفت: برنج قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی و مزایایی که برای بدن دارد از برنجر سفید بالاتر بوده و توصیه ما به افراد استفاده از این برنج است.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۱۶, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    به نقل از ایسنا،سهیل نجاتی  با اشاره به این‌که مزایای برنج قهوه‌ای شامل بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی، سیستم گوارش، مغز و سیستم عصبی است، اظهار کرد: این برنج با آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند، که از طیف وسیعی از بیماری‌ها مانند فشار خون بالا، سطح ناسالم کلسترول بد، استرس، افسردگی روانی و اختلالات پوستی تسکین می‌یابد، بارگیری می‌شود.

    وی ادامه داد: وجود مواد مغذی در برنج قهوه‌ای ثابت شده در شرایط مختلف پزشکی مانند سرطان، چاقی، دیابت، اختلالات نوروژنیک و بی‌خوابی مؤثر بوده و دارای خواص ضد افسردگی است و به حفظ استخوان‌های سالم و سیستم ایمنی قوی کمک می‌کند.

    نجاتی با اشاره به این‌که برنج قهوه‌ای از دانه‌های خالص و تصفیه نشده و با از بین بردن پوسته اطراف هسته برنج تولید می‌شود، عنوان کرد: دانه آن سبوس‌ها، مواد مغذی و لایه های گیاهی را حفظ می‌کند و در مقایسه با برنج سفید به جویدن بیشتری نیاز داشته و عطر و بوی دلپذیری دارد.

    این متخصص تغذیه عنوان کرد: بسیاری از ما از این واقعیت آگاه هستیم که برنج قهوه‌ای بهتر از برنج سفید است و دلیل این که آن را برجسته می کند کیفیت و مقدار مواد غذایی است که ارائه می‌دهد.

    وی افزود: فرآیندی که برنج قهوه‌ای را به برنج سفید تبدیل می‌کند، بیشتر ارزش غذایی آن‌را از بین می‌برد، بنابراین برنج قهوه‌ای، گنجینه عظیم اجزای تشکیل دهنده را حفظ می‌کند.

    نجاتی ادامه داد: با توجه به پایگاه اطلاعات ملی مواد غذایی، آرد برنج قهوه‌ای یک غذای سالم وغنی از مواد معدنی ضروری مثل منگنز، آهن، روی، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است، ویتامین B۱، B۲، B۳ و B۶، اسید فولیک، ویتامین E، K، منبع پروتئین و مقدار زیادی فیبر به رژیم غذایی اضافه می‌کند و همچنین تأمین کننده اسیدهای چرب ضروری است.

    این متخصص تغذیه با اشاره به این‌که ازجمله فواید برنج قهوه‌ای می‌توان به کنترل دیابت اشاره کرد، افزود: این برنج برای افراد دیابتی و هیپر گلاسمی مفید بوده و شاخص گلیسمیک پایینی دارد که در کاهش مقاومت انسولین مفید و در تثبیت سطح قندخون در بدن کمک می‌کند.

    وی تصریح کرد: برنج قهوه‌ای غنی از آنتی اکسیدان قوی است که در مقابل آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد اکسیژن محافظت می کند، این آنزیم حاوی آنزیم آنتی اکسیدانی مهم به نام سوبر اکسید دیسمیوتازاست که از سلول‌ها در برابر آسیب اکسیداسیون در طول تولید انرژی محافظت می‌کند.

    نجاتی با اشاره به این‌که برنج قهوه‌ای ابزاری برای کنترل وزن برای افرادی است که با چاقی مبارزه می‌کنند، بیان کرد: این نوع برنج حاوی منگنز است که به تولید چربی‌های بدن کمک می‌کند، مطالعه‌ای که در این زمینه انجام شد نشان داد تمامی غلات مانند برنج قهوه‌ای و سیاه اثرات مثبتی روی بدن در زمینه کاهش شاخص توده بدنی و چربی دارند.

    این متخصص تغذیه افزود: تحقیقی در سال ۲۰۱۳ نشان داد که جوانه برنج قهوه‌ای به جلوگیری از عوارض اعصاب مانند بیماری آلزایمر نسبت به فراوانی اسید گاما  کمک می‌کند و شامل موادی مفیدی است که به مهار آنزیم‌های مضر، که با بیماری آلزایمر مرتبط است، کمک می‌کند.

    وی با اشاره به این‌که جوانه برنج قهوه‌ای برای سلامت روانی مادران شیرده مفید است، افزود: مطالعه تحقیقی در مجله اروپایی تغذیه نشان داده که مصرف برنج قهوه‌ای می‌تواند نتایج مثبتی را در زنان شیرده با توجه به کاهش اختلالات روحی، مراحل افسردگی و خستگی نشان دهد.

    نجاتی با اشاره به این‌که برنج قهوه‌ای مفید است و می‌تواند به رژیم غذایی روزانه برای حفظ سیستم گوارشی سالم اضافه شود، عنوان کرد: فیبر موجود در آن به تنظیم عملکرد روده کمک کرده و شما را سیر نگه می‌دارد، مطالعه بررسی اثرات برنج سفید و قهوه‌ای در طول هضم معده به طور کیفی مشخص کرد که سبوس برنج قهوه‌ای از جذب اسید و رطوبت جلوگیری می‌کند که منجر به حفظ بافت بهتر می‌شود، همچنین محتوای فیبر، از بیماری‌های دیگر مانند یبوست و کولیت جلوگیری می‌کند.

    این متخصص تغذیه با بیان این‌که برنج قهوه‌ای غنی از سلنیوم بوده که برای بهبود قلب مفید است، ادامه داد: مصرف غلات مانند برنج قهوه‌ای به کاهش انسداد شریان‌ها به علت تجمع پلاک کمک می‌کند که این اقدام حفاظتی خطر اختلالات قلبی مانند فشارخون بالا و بیماری‌های عروقی را کاهش می‌دهد.

    وی با اشاره به این‌که برنج قهوه‌ای گزینه خوبی برای حفظ سطح سالم کلسترول به علت وجود روغن طبیعی است، تصریح کرد: این برنج حاوی مواد مغذی مفید است که به متابولیسم چربی و گلوکز کمک کرده و مصرف برنج قهوه‌ای باعث بهبود قابل توجهی در سرم و کلسترول خوب در افراد با استفاده از اتانول مزمن شده است.

    نجاتی تصریح کرد: برنج قهوه‌ای در جلوگیری از سرطان روده، پستان و خون مفید بوده که این اثر مفید را می‌توان به حضور آنتی‌اُکسیدان‌های قوی و محتوای فیبر بالا در آن نسبت داد.

    این متخصص تغذیه بیان کرد: همچنین این برنج برای عملکرد نرم مغز و سیستم عصبی مفید بوده و به تسریع متابولیسم مغز به خاطر حضور ویتامین B و مواد معدنی ضروری مانند منگنز و منیزیم کمک کرده و این مواد معدنی ضروری فعالیت کلسیم را در بدن حفظ و به تنظیم اعصاب و ماهیچه کمک می‌کنند.

    وی تصریح کرد: همچنین این برنج دارای ویژگی‌های ضد افسردگی، بهبود بی‌خوابی، بهبود ایمنی و بهبود سلامت استخوان است.

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: برنجبرنج سفیدبرنج قهوه ایصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    30 هزار تن نهاده خوراک دام در حال تخلیه و بارگیری است

    پست بعدی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی: خراسان جنوبی رتبه اول اجرای آبیاری نوین را در کشور کسب کرد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    خرما، میوه‌ای گرمسیری و قدیمی در سفره‌های ایرانی، نه فقط به‌خاطر شیرینی طبیعی‌اش، بلکه به‌دلیل خواص متعدد تغذیه‌ای و درمانی‌اش،...

    بیشتر بخوانید
    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نماینده گرمسار و آرادان در مجلس خبر داد؛ درخواست ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آبیاری نوین در کردوان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی: خراسان جنوبی رتبه اول اجرای آبیاری نوین را در کشور کسب کرد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    پایان ضرب‌الاجل پرداخت مطالبات گندمکاران

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    میزان ذخایر گوشت منجمد سردخانه ها به ۴۵ هزارتن رسید

    خرداد ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.