شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    گیاهان زیادی حاوی کافئین هستند اما چای، قهوه و شکلات از جمله رایج‌ترین انتخاب‌ها برای رسیدن به میزان قابل توجهی از کافئین به شمار می‌آیند. البته میزان دریافت کافئین به مواد تشکیل‌دهنده و نحوه مصرف نوشیدنی‌ها یا خوراکی‌ها وابسته است

    توسط زهرا اکبری
    اسفند ۱۵, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    اگر شما هم از علاقه‌مندان به مصرف کافئین هستید، حتما می‌دانید که برای دستیابی به آن باید از چه نوشیدنی‌ها و خوراکی‌هایی استفاده کنید. به طور معمول کافئین‌ها انرژی‌بخش هستند و خستگی و کسالت افراد را در طول روز کم می‌کنند. گیاهان زیادی حاوی کافئین هستند اما چای، قهوه و شکلات از جمله رایج‌ترین انتخاب‌ها برای رسیدن به میزان قابل توجهی از کافئین به شمار می‌آیند. البته میزان دریافت کافئین به مواد تشکیل‌دهنده و نحوه مصرف نوشیدنی‌ها یا خوراکی‌ها وابسته است. به طور معمول مصرف کافئین بی‌خطر است اما نوشیدن بیش از حد نوشیدنی‌های کافئین‌دار ممکن است باعث بروز برخی اختلال‌ها شود.

    گزارشات نشان می‌دهند که مصرف روزانه کافئین در بین علاقه‌مندان به نوشیدنی‌ها و شکلات بسیار رایج است. به طور معمول مصرف 400 میلی‌گرم از این ماده در روز ایمن است. مصرف کافئین مزایای بسیار زیادی دارد؛ از جمله مزایای استفاده از کافئین می‌توانیم به خلق و خوی مثبت، افزایش هوشیاری، بهبود عملکرد ورزشی و افزایش متابولیسم اشاره کنیم. مصرف دوز بالای کافئین می‌تواند باعث بروز اضطراب، کم‌خوابی، سردرد مزمن، میگرن، بی‌قراری و بروز استرس شود. جالب است بدانید که مصرف بیش از اندازه از این ماده انرژی‌زا می‌تواند باعث بروز اعتیاد و وابستگی شود. همان‌طور که می‌بینید مزایای استفاده از کافئین خیلی بیشتر از معایب احتمالی آن است؛ شما می‌توانید با خرید مکمل کافئین باعث بهبود عملکرد روزانه خود شوید و کسالت و خستگی را از خودتان دور کنید.

    به طور معمول برگ‌های چای حاوی 3.5٪ کافئین بوده در حالی که دانه‌های قهوه 1.1-2.2٪ کافئین دارند اما نحوه دم کردن قهوه با آب گرم‌تر باعث تولید کافئین بیشتری خواهد شد. با توجه به این موضوع جالب است بدانید که یک فنجان قهوه، کافئین بیشتری نسبت به یک فنجان چای دارد. چای‌ها انواع مختلفی دارند؛ چای سیاه، چای سبز و چای سفید از انواع پرمصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین هستند. این چای‌ها بر اساس نوع و زمان برداشت تفکیک می‌شوند. به طور معمول چای سیاه، کافئین بیشتری نسبت به چای سبز و چای سفید دارد. برخی از انواع چای بدون کافئین نیز در بازار وجود دارد که البته به نظر می‌رسد حاوی درصد کمی کافئین هستند اما کافئین آنها صفر نیست.

    روش تهیه چای‌ها بر روی کافئینی که تولید می‌کنند، موثر هستند. به طور مثال چای‌هایی که برای مدت طولانی‌تری در آب داغ خیس داده می‌شوند، حاوی کافئین بیشتری نسبت به چای‌های دیگر هستند. در تمامی انواع چای این موضوع صادق است؛ یعنی پس از خیساندن برگ‌های چای سبز یا چای سیاه در آب داغ، متوجه خواهید شد که کافئین تولید شده، بیشتر شده است.

    همان‌طور که بالاتر اشاره کرده‌ایم، به طور کلی یک فنجان قهوه، کافئین بیشتری نسبت به همان اندازه چای دارد. برخی افراد فکر می‌کنند که دانه‌های برشته شده قهوه، میزان کافئین بیشتری تولید می‌کنند اما با توجه به این که تولید کافئین تحت تاثیر بو دادن یا برشته شدن قهوه قرار نمی‌گیرد، احتمالا این فرضیه درست نباشد. البته می‌توانیم این احتمال را در نظر بگیریم که به دلیل برشته شدن زیاد دانه‌ها از تعداد بیشتری برای تهیه یک فنجان قهوه استفاده شود و به همین علت کافئین آن فنجان بیشتر می‌شود. در برخی مواقع افراد به دنبال نوشیدن قهوه‌های بدون کافئین هستند؛ این نوع نوشیدنی‌ها نسبت به نمونه اصلی خود، مقدار کافئین کمتری دارند اما کافئین آنها صفر نخواهد بود.

    نحوه دم کردن قهوه ارتباط مستقیمی با تولید میزان کافئین آن دارد؛ در حقیقت هر چه آب گرم‌تر باشد، کافئین تولید شده از دانه‌های قهوه بیشتر خواهد شد. جالب است بدانید که برای تهیه قهوه سرد از خیس کردن دانه‌های قهوه آسیاب شده استفاده می‌کنند. در این حالت با توجه به این موضوع که به دانه‌های قهوه آسیاب شده بیشتری نیاز خواهد بود، میزان کافئین یک فنجان قهوه سرد بیشتر از فنجان‌های قهوه معمولی در نظر گرفته می‌شود.

    قهوه1

    کدام برای من مناسب‌تر است؛ قهوه یا چای؟

    اگر به یک نوشیدنی با کافئین بسیار زیاد نیاز دارید که خستگی روزانه شما را کم کند یا خواب‌آلودگی شما را برطرف نماید، قطعا نوشیدن یک فنجان قهوه سرشار از کافئین گزیشنه مناسبی خواهد بود. در صورتی که از مصرف زیاد کافئین خسته شده‌اید یا دچار مشکلات یا عوارض احتمالی مصرف این ماده انرژی‌زا شده‌اید، پیشنهاد ما به شما نوشیدن یک فنجان چای کم کافئین است. انتخاب چای، قهوه و اسپرسو کم‌کافئین یا بدون کافئین نیز راه مناسبی برای لذت بردن از این نوشیدنی‌ها است. دقت داشته باشید که اگر مبتلا به میگرن، بیماری‌های قلبی، اضطراب، افسردگی و بیماری‌هایی از این دست هستید، نوشیدن قهوه‌های سرشار از کافئین می‌تواند بیماری شما را بدتر کند یا با داروهای مصرفی شما تداخل داشته باشد. در این شرایط بهتر است مصرف قهوه و به طور کلی کافئین مصرفی خود را محدود کنید یا در این‌باره با پزشک متخصص خود مشورت کنید.

    قهوه و چای از جمله نوشیدنی‌های فوق‌العاده عالی برای شروع یک روز پر انرژی یا یک گپ‌وگفت دوستانه در یک عصر دل‌انگیز هستند. این موضوع که کدام برای شما کاربردی است به شرایط بدنی، بیماری‌های احتمالی، داروهای مصرفی، حساسیت‌های غذایی و مواردی از این دست وابسته است. اگر هیچ محدودیتی در مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار ندارید، می‌توانید هر لحظه از روز که تمایل داشتید از یک فنجان حاوی چای یا قهوه بهره بگیرید.

    جمع‌بندی

    در ابتدا باید بدانید که نحوه تهیه چای یا قهوه بر روی تولید کافئین موثر است. اگر تمایل دارید که میزان کافئین مصرفی خود را کاهش دهید، بهتر است چای یا قهوه برای مدت کوتاهی دم بکشد. چای سیاه، اسپرسو و قهوه بیشترین مقدار کافئین را دارند؛ چای سبز نیز مقدار متوسطی کافئین دارد. چای سفید کمی متفاوت است، همچنین در نظر داشته باشید که برخی چای‌های گیاهی بدون کافئین هستند. همان‌طور که می‌دانید کافئین باعث افزایش انرژی روزانه شما می‌شود، همچنین این ماده کسالت و خستگی را از شما دور می‌کند. با توجه به این موضوعات پیشنهاد می‌شود که از این نوشیدنی انرژی‌زا در ساعات ابتدایی روز استفاده کنید. نوشیدن دیرهنگام قهوه و چای می‌تواند خواب شب شما را تحت تاثیر قرار دهد و باعث بروز اختلالات کم‌خوابی گردد. بهترین زمان مصرف این نوشیدنی‌ها صبح زود و بعدازظهرها است که شما انرژی کمتری دارید. مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند باعث بروز مشکلات، تشدید برخی بیماری‌ها، تداخلات دارویی، تشدید اضطراب و به هم ریختن گوارش شما شود. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم در صورت بروز عوارض احتمالی مصرف کافئین، میزان کافئین دریافتی روزانه خود را کاهش دهید و در این مورد با پزشک متخصص مشورت کنید. در شرایط معمولی شما می‌توانید به منظور دریافت کافئین مجاز خود در طول روز از مکمل‌های حاوی کافئین بهره بگیرید؛ این مکمل‌ها باعث افزایش و بهبود متابولیسم شما خواهند شد. جالب است بدانید که بهبود متابولیسم می‌تواند باعث افزایش سوخت‌وساز و در نهایت کاهش وزن شما شود.

    پیوست خبری : اخبار افتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری موج
    برچسب ها: چایقهوه
    پست قبلی

    رولت کالباس

    پست بعدی

    توزیع ۷۰۰ تُن کود بین کشاورزان دیم‌کار

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    چای شکر پهلو!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفته گذشته خبرنگار از بازار کالاهای اساسی نشان داد که فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها در مراجعه مشتریان اعلام می‌کنند...

    بیشتر بخوانید
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    تولیدکنندگان آرد، سبوس گندم را در بازار آزاد عرضه می‌کنند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی

    توزیع ۷۰۰ تُن کود بین کشاورزان دیم‌کار

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران یازدهمین تولیدکننده مرغ در دنیا/ پتانسیل تامین ۵۰۰ هزارتن مرغ به بازار‌های منطقه فراهم شد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    ضرورت مبارزه با آفت سن گندم و غلات در مزارع

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    الگوهای جدید کشت، زمینه‌ساز افزایش تولید و کاهش آسیب‌پذیری کشاورزی

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    خرداد ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.