جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با فشار خون پایین چه کنیم؟

    این اختلال علل مختلفی از تغییر ناگهانی وضعیت بدن گرفته تا کم خونی، اختلالات سیستم عصبی خودمختار، کم آبی بدن، اختلالات غدد درون ریز و رژیم غذایی دارد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱۹, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فشار خون و چند توصیه مهم از انجمن قلب آمریکا(AHA)

    فشار خون پایین که هایپوتانسیون نیز نامیده می شود، در افراد مختلف معنای کم و بیش متفاوتی دارد. فشار خون طبیعی معمولا بین 90/60 و 120/80میلی‌متر جیوه گزارش می شود، اما اعداد خارج از این محدوده هم بسته به شرایط فرد می‌ توانند مطلوب باشند و لزوما خروج از چهارچوب مذکور مفهوم بیماری را به همراه نخواهد داشت.

    اندازه گیری فشار خون نرمال برای بدن بر اساس موارد زیر انجام می گیرد:
    – سابقه پزشکی
    – سن
    – وضعیت کلی
    اگر میزان فشار خون کمتر از 90/60 میلی متر جیوه باشد و علائم دیگری همچون تاری دید، احساس گیجی و سرگیجه، ضعف و حالت تهوع هم وجود داشته باشد، ممکن است پزشک تشخیص فشار خون پایین دهد.
    این اختلال علل مختلفی از تغییر ناگهانی وضعیت بدن گرفته تا کم خونی، اختلالات سیستم عصبی خودمختار، کم آبی بدن، اختلالات غدد درون ریز و رژیم غذایی دارد. در این میان رعایت رژیم غذایی اصولی می تواند تاثیر زیادی بر مبارزه با فشار خون پایین داشته باشد.
    نکاتی که در ادامه مورد بررسی قرار می گیرند، با استناد به مقالات مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا جمع آوری شده اند:

    رژیم غذایی پیشنهادی

    مصرف انواع خاصی از مواد غذایی می تواند به شما در بالا بردن فشار خون و رهایی از اختلال فشار خون پایین کمک کند. علائم خود را کنترل و به طور منظم فشار خونتان را اندازه گیری کنید تا متوجه شوید که چه چیزی موثر واقع شده است. سعی کنید:
    – مایعات بیشتر: کم آبی حجم خون را کاهش می دهد و باعث کاهش فشار خون می شود. به همین علت هیدراته ماندن به خصوص هنگام تمرینات ورزشی بسیار مهم است.
    – غذاهای سرشار از ویتامین B-12: افت سطح ویتامین B-12 می تواند منجر به نوع خاصی از کم خونی شود که آن هم باعث کاهش فشار خون و خستگی می شود. غذاهای سرشار از B-12 شامل تخم مرغ، غلات غنی شده، گوشت حیوانات و مخمرهای مغذی هستند.
    – غذاهای سرشار از فولات: فولات پایین نیز می تواند کم خونی را تشدید کند. نمونه هایی از مواد غذایی غنی از فولات عبارت اند از مارچوبه، لوبیا، عدس، مرکبات، سبزیجات برگ دار، تخم مرغ و جگر.
    – نمک: درست برعکس فشار خون بالا که نمک و سدیم برای این بیماران نوعی سم محسوب می شود، افراد مبتلا به فشار خون پایین می توانند بسیار از آن سود ببرند. غذاهای شور فشار خون را بالا می برند. در نتیجه توصیه می شود که این دسته از بیماران سوپ کنسرو شده، ماهی دودی، پنیر، ترشی و زیتون مصرف کنند.
    – کافئین: قهوه و چای کافئین دار ممکن است به طور موقت فشار خون را با تحریک سیستم قلبی عروقی و افزایش ضربان قلب افزایش دهند.

    راهکارهایی برای جلوگیری از فشار خون پایین

    با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی یا یک متخصص تغذیه در مورد غذاهای سالم صحبت کنید تا بتوانید آنها را در لیست خرید خود قرار دهید. روش هایی در راستای اصلاح رفتارهای روزمره وجود دارند که ممکن است کمک کننده باشند.
    اگر مشکوک به علائم کم خونی هستید، حتما برای بررسی نوع کم خونی و بهترین گزینه های درمانی به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.
    و اما تغییراتی که می توانید در رژیم غذایی خود برای کمک به افزایش فشار خون ایجاد کنید:
    – وعده های غذایی کم حجم را به دفعات بیشتر مصرف کنید: وعده های غذایی بزرگ ممکن است باعث افت شدیدتر فشار خون شوند، زیرا بدن برای هضم وعده های غذایی بزرگ کار بیشتری انجام می دهد.
    – مقدار بیشتری آب بنوشید : همانطور که گفته شد کم آبی می تواند باعث کاهش فشار خون شود.(مصرف الکل نیز در این مورد بسیار آسیب رسان خواهد بود)
    علاوه بر تغییر رژیم غذایی، ممکن است بتوانید با ایجاد این تغییرات در شیوه زندگی خود نیز فشار خون افت کرده را افزایش دهید:
    – اگر در هوای آزاد و در گرمای شدید ورزش می کنید، استراحت های مکرر داشته باشید و مطمئن شوید که به اندازه کافی به هیدراتاسیون بدن خود اهمیت می دهید.
    – اجتناب از گذراندن زمان طولانی در سونا، جکوزی و اتاق بخار که همگی می توانند باعث کم آبی بدن شوند. همچنین لازم است وضعیت بدن خود (مانند ایستادن یا نشستن) را به آرامی تغییر دهید.
    – از استراحت طولانی مدت در رختخواب خودداری کنید. در عین حال جوراب‌ های فشاری بپوشید که کمک می‌ کنند خون از پاها به سمت بالا بازگردد.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • نوشیدنی که قاتل فشار خون بالا است
    • ۳ آبمیوه سرشار از آهن برای مبتلایان به کم خونی
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیفشار خونکم آبیکم خونی
    پست قبلی

    ابتلای قطعی ۶۲ نفر به بیماری وبا؛ ۷۵ درصد از مبتلایان مرد هستند

    پست بعدی

    در این ساعات غذا بخورید تا لاغر شوید

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سرساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

    در این ساعات غذا بخورید تا لاغر شوید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.