دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با خوردن روزانه کره بادام چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟

    زمانی کره بادام زمینی تنها کره آجیلی بود که به طور گسترده در دسترس مردم بود، اما حالا دیگر نه. امروزه انواع بی‌شماری از کره‌های آجیلی در قفسه‌های فروشگاه‌های مواد غذایی قرار می‌گیرند. کره بادام به سرعت به عنوان یک جایگزین محبوب برای کره بادام زمینی و دلایل خوبی پیدا کرده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۲۲, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با خوردن روزانه کره بادام چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟

     چربی‌های مفید برای قلب و فیبر است که همگی برای سلامتی شما مفید هستند. برای کمک به تصمیم گیری در مورد اینکه آیا کره بادام برای شما مناسب است یا خیر، ترکیب مواد مغذی کره بادام، فواید سلامتی و مضرات احتمالی آن را بررسی می کنیم.

    ترکیب مواد مغذی خاص کره بادام می تواند از برندی به برند دیگر کمی متفاوت باشد بزرگترین تفاوت این است که آیا این محصول دارای قندهای اضافه شده است یا خیر. بسیاری از کره‌های بادام ساده فاقد شکر هستند در حالی که جایگزین‌های طعم‌دار اغلب دارای قند یا شیرین‌کننده هستند.

    فواید کره بادام برای سلامتی

    کره بادام مقادیر قابل توجهی ویتامین E ارائه می کند.کره بادام سرشار از انواع ریزمغذی‌ها است، اما به دلیل محتوای ویتامین E آن متمایزتر است. تقریباً 90 درصد آمریکایی‌ها سطوح کافی ویتامین E، یک آنتی‌اکسیدان مهم محلول در چربی که برای محافظت از غشای سلولی ما در برابر آسیب اکسیداتیو کار می‌کند، مصرف نمی‌کنند.کره بادام همچنین در پیشگیری از بیماری قلبی مفید است. کره بادام حاوی حدود 4 میلی گرم ویتامین E در هر وعده است که طبق مؤسسه ملی بهداشت، 26 درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای بزرگسالان است.

     

    چربی های اشباع نشده برای سلامت قلب را فراهم می کند

    شاید متوجه شده باشید که کره بادام دارای چربی بسیار بالایی است، اما همه انواع چربی برابر نیستند. کره بادام سرشار از چربی های اشباع نشده است که سلامت قلب را تقویت می کند. به افزایش HDL (معروف به کلسترول “خوب”) و کاهش LDL (معروف به کلسترول “بد”) کمک می کنند. محتوای چربی همچنین به شما کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری سیر بمانید و به طور بالقوه به شما کمک می‌کند تا میان‌وعده‌ها و انتخاب‌های غذایی دقیق‌تری داشته باشید.

     

    قند خون را کنترل می کند

    طبق یک کارآزمایی کنترل شده در سال 2021 که در Frontiers in Nutrition منتشر شده است، بادام یک گزینه عالی برای مدیریت قند خون است. این مطالعه نشان می دهد که خوردن بادام به کاهش A1C کمک می کند، که نشان دهنده میانگین سطح قند خون شما در طی دو تا سه ماه است. حتی نشان داده شده است که بادام مقاومت به انسولین را کاهش می دهد! این تا حد زیادی به لطف فیبر، پروتئین و چربی غیراشباع آنها است. این مواد مغذی آهسته تر از کربوهیدرات ها هضم می شوند و قند خون شما را تقریباً به همان اندازه افزایش نمی دهند.

     

    سلامت روده شما را تقویت کند

    کره بادام حاوی فیبر است که فواید بی شماری برای سلامتی روده دارد. یکی از این موارد تقویت سلامت روده است. یک مطالعه در سال 2022 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (تأمین شده توسط هیئت بادام کالیفرنیا) نشان داد که مصرف بادام باعث افزایش سطح بوتیرات، یک اسید چرب زنجیره کوتاه برای سلامت دستگاه گوارش می شود. بوتیرات از دیواره روده شما حمایت می کند، که به رشد باکتری های سالم روده کمک می کند و التهاب را کاهش می دهد.

    کره بادام برای افراد آلرژیک مناسب نیست

    علیرغم تمام فواید آن، افراد مبتلا به آلرژی به آجیل باید از کره بادام اجتناب کنند. اگر به بادام زمینی حساسیت دارید، باید کره بادام بخورید، اما اگر به آجیل درختی حساسیت دارید، احتمالاً باید بکل از آن دوری کنید. با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید تا در تعیین اینکه چه چیزی برای شما ایمن است، کمک کند.

     

    بادام سرشار از اگزالات

    اگر سابقه سنگ کلیه اگزالات کلسیم دارید،باید مراقب مصرف کره بادام خود باشید. بادام حتی در مقایسه با سایر آجیل ها دارای اگزالات بسیار بالایی است. با این حال متخصصان تغذیه معمولاً دیگر رژیم کم اگزالات را برای سنگ‌های کلیه توصیه نمی‌کنند، زیرا این سبک غذا خوردن بسیاری از انتخاب‌های مغذی را حذف می‌کند و تنها حدود 10 درصد اگزالات‌های ادراری از غذا می‌آیند؛ بقیه در بدن ساخته می‌شوند. اگر سابقه سنگ کلیه دارید، با پزشک خود در مورد بهترین برنامه غذایی اقدام برای خود صحبت کنید.

    سرویس خبری: علمی – تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: اگزالاتبادامبادام درختیتغذیهسلامتسلامت رودهصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتکره بادام
    پست قبلی

    گوشت آزمایشگاهی یک قدم تا رسیدن به سفره مردم چین

    پست بعدی

    توزیع بیشتر گوشت تنظیم بازار نرخ‌ها را می‌شکند

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    توزیع بیشتر گوشت تنظیم بازار نرخ‌ها را می‌شکند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    جهش ۱۲ برابری تولید با توسعه گلخانه‌ها

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.