سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با حذف این مواد غذایی، به اندام دلخواه خود برسید

    در دنیای تناسب اندام، هر شخص سفر متفاوتی دارد و در حالی که بسیاری برای رسیدن به اهداف خود کالری مصرف می‌کنند، برخی دیگر با حذف غذاهای خاصی از رژیم غذایی‌شان به دنبال احساس بهتر و کاهش وزن هستند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رویکرد جدید دنیا برای تامین امنیت غذایی درسال 2023

    در دنیای تناسب اندام، هر شخص سفر متفاوتی دارد و در حالی که بسیاری برای رسیدن به اهداف خود کالری مصرف می‌کنند، برخی دیگر با حذف غذاهای خاصی از رژیم غذایی‌شان به دنبال احساس بهتر و کاهش وزن هستند.

    غذاهای زیر اگر از روتین روزانه شما حذف شوند به شما کمک می کنند احساس بهتری داشته باشید و کاهش وزن سالمی تجربه کنید:

    شیرینی‌های صبحانه
    کروسان کره‌ای و دانمارکی‌های پر از میوه، انتخاب‌های وسوسه‌کننده‌ای برای صبحانه هستند. گاهی مصرف آنها برای تنوع اوقات خوب است، اما کوین شاه نظری، بنیان‌گذار و مدیرعامل FinlyWealth، می‌گوید: «از نظر کالری، آنها خیلی مناسب نیستند و باعث افت انرژی در نیمه‌ی صبح می‌شوند که در کار اختلال ایجاد می‌کند. بنابراین، آنها را با صبحانه‌های پرپروتئین جایگزین کردم که به من کمک کرد تا تمرکز و هوشیاری خود را در صبح حفظ کنم.»

    آب نبات‌های میله‌ای
    وقتی هوس شیرینی می‌کنید، آب‌نبات‌ها به طور معمولهوس و میل شما به شیرینی را برآورده می‌کنند. اما در هنگام تلاش برای کاهش وزن، باید از آنها اجتناب کنید. تیاگو پیتا، مدیر برند Whole Food Earth، به جای آب‌نبات به خرماهای مدجول روی می‌آورد. او می‌گوید: «آنها به طور طبیعی شیرین، خوشمزه و سرشار از فیبر هستند. گاهی آنها را با کره بادام پر می‌کنم تا خوراکی سالمی داشته باشم، بدون اینکه به قند و چربی‌های ناسالم آب‌نبات‌ها دست پیدا کنم.»

    سیب‌زمینی سرخ‌کرده
    سیب‌زمینی سرخ‌شده یک گزینه شور و خوشمزه است که تقریباً با هر چیزی به خوبی ترکیب می شود و می‌تواند بسیار اعتیادآور باشد. تیاگو پیتا از خوردن سیب‌زمینی سرخ‌کرده دست کشیده است و به جای آن نخود برشته ارگانیک مصرف می‌کند. او می‌گوید: «نخودهای برشته ارگانیک یک میان‌وعده عالی هستند و پر از فیبر و پروتئین که کمک می‌کنند بدون اضافه کردن چربی و کالری اضافی، بیشتر سیر بمانم.»

    بستنی
    بستنی یک خوراکی محبوب و شیرین است، اما سرشار از کالری، چربی و شکر است. پیتا به جای بستنی معمولی، یک جایگزین سالم تهیه می‌کند. او می‌گوید: «من موز یخ‌زده را با کمی پودر کاکائو مخلوط می‌کنم. این ترکیب بافت خامه‌ای دارد که به دنبال آن هستم، اما بدون شکر اضافه و کالری اضافی.»

    آجیل و دانه‌ها
    آجیل و دانه‌ها منابع خوبی از پروتئین و چربی‌های سالم هستند، اما مصرف بیش از حد آنها کاهش وزن سالم را مختل می کند. باید یاد بگیرید که مصرف این خوراکی های خوشمزه را در حد اعتدال نگه دارید.

    نان و پاستای تصفیه‌شده
    نان و پاستا با وجود اینکه به راحتی مصرف می شوند تاثیرات منفی بر وزن دارند و به مرور زمان باعث می شوند میل بیشتری به مصرف کربوهیدرات داشته باشید.

    اسفناج
    اسفناج معمولاً یکی از بهترین انتخاب‌ها برای کاهش وزن است. اما برای برخی از افراد که دچار عدم تحمل هیستامین هستند گزینه مناسبی نیستند. با حذف اسفناج، التهاب بدن آنها کاهش پیدا می کند و به اهداف کاهش وزنشان می رسند.

    سودا
    نوشیدنی‌های شیرین و گازدار می‌توانند موجب افزایش وزن و مشکلات سلامتی شوند. به جای نوشابه، چای‌های گیاهی مانند ترکیب لیمو و زنجبیل را انتخاب کنید. این چای‌ها به طور طبیعی طراوت‌بخش هستند و بدون شکر اضافه، از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کنند.

    شیرین‌کننده‌ها و قندها
    شیرین‌کننده‌های مصنوعی که در غذاهای بدون قند یافت می‌شوند، ممکن است باعث افزایش اشتها و افزایش وزن شوند. مصرف این مواد به جای کاهش هوس، شما را به خوردن مواد شیرین‌تر ترغیب می‌کنند. آنها ممکن است از نظر ظاهری سالم به نظر برسند، اما در واقع به بدن مواد مغذی نمیرسانند

    نوشیدنی‌های شیرین قهوه
    قهوه های شیرین شده با کالری پنهان زیادی همراه هستند. برای جلوگیری از این مسئله قهوه سیاه همراه با شیر بادام را انتخاب کنید. این تغییر به شما کمک می کند تا انرژی پایدارتری داشته باشید و در عین حال اهداف مدیریت وزن را حفظ کنید.
    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهکاهش وزنموادغذایی
    پست قبلی

    واردات سیب زمینی مرهم کاهش قیمت در بازار می شود

    پست بعدی

    هیچ کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگانی در کشور نداریم/ روند کاهشی کانون بیماری‌های دام و طیور

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    0

    بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه هاروارد بیانگر این است که خوردن روزانه یک...

    بیشتر بخوانید
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    هیچ کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگانی در کشور نداریم/ روند کاهشی کانون بیماری‌های دام و طیور

    هیچ کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگانی در کشور نداریم/ روند کاهشی کانون بیماری‌های دام و طیور

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.