سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با افزودن این ماده به لیوان آب از قلب خود محافظت کنید

    دریافت روزانه آب کافی برای سلامتی ضروری و بر اساس گفته بنیاد قلب آمریکا، ۶۰ درصد وزن بدن از آب تشکیل شده است، بنابراین عدم دریافت آب کافی می‌تواند منجر به کم آبی بدن و اختلال در سیستم بدنی ما شود همچنین برای حفظ تعادل بدن و عملکرد قلب آب حیاتی است زیرا قلب روزانه ۲۰۰۰ گالن خون پمپاژ می‌کند.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۴, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گفت‌وگو| واردات آب‌معدنی لوکس از سوئد، نروژ، فنلاند و فرانسه/ قاچاق هزار و ۵۰۰ نوع کالای لوکس به ایران

    به نقل از ایسنا از هلث، نتایج تحقیقی در سال ۲۰۲۲ که در نشریه قلب اروپا منتشر شد نشان داد که کم آبی مزمن و کمبود هیدراتاسیون مناسب می‌تواند با افزایش خطر نارسایی قلبی مرتبط باشد. دکتر ناتالیا دمیتریوا، محقق ارشد این تحقیق به موسسه ملی بهداشت گفت: مشابه کاهش مصرف نمک، نوشیدن آب کافی و هیدراته ماندن نیز راه‌هایی برای حمایت از قلب هستند و ممکن است به کاهش خطرات طولانی‌مدت بیماری قلبی کمک کنند اما راه‌های دیگری وجود دارد که می‌توانید با مخلوط آنها با یک لیوان آب از سلامت قلب خود بیشتر حمایت کنید.

    سعی کنید کمی فلفل کاین (نوعی فلفل قرمز تند) به آب نوشیدنی خود اضافه کنید. فلفل کاین علاوه بر اینکه کمی گرما به آب می‌دهد، حاوی کپسایسین و پتاسیم است که این مواد برای حمایت از قلب شناخته شده هستند. می‌توانید بررسی کنید که چگونه این افزودنی تند که به آب مزه می‌دهد به سلامت قلب شما نیز کمک خواهد کرد.

    وقتی به فلفل کاین فکر می‌کنید، معمولا تصاویری از غذاها با کاری یا فلفل تند را به یاد می‌آورید و تصور نمی‌کنید که بتوان آن را به آب نوشیدنی اضافه کرد، با این حال، درست مانند ریختن کمی آبلیمو در آب، اضافه کردن کمی فلفل کاین برای شما مفید است. نه تنها به آب شما کمی گرما می‌دهد، بلکه کپسایسین که به فلفل تندی می‌دهد، رگ‌ها را باز می‌کند.

    بر اساس نتایج تحقیقات منتشرشده در سال ۲۰۱۵، کانال بالقوه وانیلوئید یک (TRPV۱) توسط کپسایسین فعال می‌شود، به این معنی که اجازه می‌دهد تا هجوم کلسیم به رگ‌ها باز شود همچنین سلول‌های TRPV۱ از عروق در برابر التهاب محافظت می‌کنند.

    نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۹ که در نشریه پزشکی تجربی و درمانی منتشر شد، نشان داد که کپسایسین هم بیان و هم ترشح CGRP، گشادکننده قوی عروق را افزایش می‌دهد و این فرآیند توسط TRPV۱ انجام می‌شود. به زبان ساده، خون را در رگ‌های شما پمپاژ می‌کند و التهاب را کاهش می‌دهد.

    علاوه بر این، دکتر دلیزا فیرودر، محقق بیماری‌های قلبی عروقی در کلینیک مایو ایالات‌متحده اظهار کرد: «واقعا می‌توانید از خوردن فلفل تند فواید زیادی دریافت کنید، به‌ویژه از توانایی آن‌ها در کاهش برخی از پاسخ‌های سلول‌های ایمنی که باعث آترواسکلروز (تصلب شرایین) و حملات قلبی می‌شوند غافل نشوید. ریختن کمی فلفل در آب می‌تواند کمک زیادی به حفظ سلامت قلب شما کند».

    پتاسیم نیز یکی از آن مواد مغذی است که بدن شما نمی‌تواند بدون آن زندگی کند. در کنار سدیم و سایر مواد معدنی برای کمک به هیدراته نگه داشتن و بازسازی بافت‌ها استفاده می‌شود همچنین دارای بار الکتریکی است، به همین دلیل است که در مقالات پزشکی ممکن است به‌طور معمول از آن به‌عنوان الکترولیت یاد شود.

    بر پایه گفته وزارت کشاورزی ایالات‌متحده (USDA)، یک قاشق غذاخوری فلفل کاین ۱۰۷ میلی‌گرم پتاسیم دارد و فرد بالغ روزانه بین ۲۶۰۰ تا ۳۴۰۰ میلی‌گرم نیاز دارد. در حالی که یک قاشق غذاخوری زیاد نیست، افزودن آن به آب در طول روز می‌تواند شما را در رسیدن به اهداف پتاسیم در کنار رژیم غذایی سالم برای قلب کمک کند پتاسیم با کمک به بهبود فشار خون، کاهش کلسترول از طریق رژیم غذایی سالم برای قلب و حفظ منظم ضربان قلب شما برای قلب شما کارایی دارد.

    نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۷ نشان داد که داشتن پتاسیم بسیار کم در رژیم غذایی می‌تواند منجر به کلسیفیکاسیون و سفتی شریان‌ها و بیماری قلبی می‌شود. دکتر پل دبلیو سندرز، یکی از محققان این تحقیق، به موسسه ملی بهداشت گفت: «یافته‌ها تحقیق مهم هستند زیرا مزایای مکمل پتاسیم کافی را در پیشگیری از کلسیفیکاسیون عروقی در موش‌های مستعد آترواسکلروز و اثر نامطلوب پتاسیم پایین مشخص کردند. از آنجایی که کلسیفیکاسیون و سفتی باعث می‌شود رگ‌های شما کار خود را به درستی انجام ندهند افزودن کمی فلفل کاین به نوشیدنی‌ مفید شما کمک‌کننده خواهد بود.»

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفشارخونففلفل کاین
    پست قبلی

    صادرات زعفران ۲۸ درصد افزایش یافت

    پست بعدی

    رشد ۲۸ درصدی صادرات زعفران در هشت ماهه امسال

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    رشد ۲۸ درصدی صادرات زعفران در هشت ماهه امسال

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ثبت‌سفارش حبوبات با تاخیر انجام می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    نامه رسمی مبنی بر افزایش قیمت نان به اتاق اصناف ارسال نشده است

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.