شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    بایدها و نبایدهای استفاده از کودهای شیمیایی

    معاون پژوهشی مرکز تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: استفاده از کودهای شیمیایی دارای شماره ثبت ماده کودی مورد تایید موسسه تحقیقات آب و خاک، جزو ضروریات و از اصول کشاورزی است.

    توسط فاطمه خداویردی
    دی ۱۸, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    علیرضا جعفرنژادی در خصوص استفاده از کودهای شیمیایی در کشت محصولات کشاورزی اظهار کرد: استفاده از کودهای شیمیایی دارای شماره ثبت ماده کودی مورد تایید موسسه تحقیقات آب و خاک، جزو ضروریات و از اصول کشاورزی است و اگر از کود شیمیایی به صورت صحیح استفاده نشود، محصول به مرحله تولید نمی‌رسد.

    وی افزود: کودهای شیمیایی باید در ترکیب با کودهای آلی و کودهای زیستی قرار بگیرند تا پایداری و حق خاک ادا شود و خاک به لحاظ زنده ماندن، دچار چالش نشود.

    معاون پژوهش مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: با توجه به رصدها و بررسی‌های انجام شده توسط موسسه تحقیقات آب و خاک بر روی کودهای شیمیایی، این کودها در صورتی که به شکل بهینه و در مدت زمان مقرر استفاده شوند، هیچ گونه ضرری برای محصولات کشاورزی و خاک نخواهند داشت.

    وی بیان کرد: کودهای مورد تایید موسسه آب و خاک تاکنون کمتر از یک درصد آلودگی عناصر سنگین در آن‌ها مشاهده شده است و حتی می‌توان گفت که این آلودگی نزدیک به صفر است. عناصر آرسنیک، جیوه، کادمیوم، نیکل و سرب در کودهای تولید داخل به حداقل رسیده است و همچنین از لحاظ عنصرهای غذایی، کیفیت لازم را دارند و هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

    جعفرنژادی در خصوص کودهای تقلبی در بازار ادامه داد: بحث کودهای تقلبی و تولید شده توسط سوداگران متفاوت است اما کودهایی که کشاورزان از منابع معتبر تهیه می‌کنند قطعاً کودهای سالمی هستند و آلایندگی ندارند.

    رئیس بخش تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: استفاده بی رویه، نابه هنگام و یا بد استفاده کردن از هر چیزی تبعات خاص خود را در پی دارد و کودهای شیمیایی نیز از این قاعده مستثنی نیستند. اگر کودهای شیمیایی، درست، به موقع و به اندازه استفاده شوند نه تنها مضر نیستند بلکه مفید هم خواهند بود. اگر کود را در اختیار خاک قرار ندهیم، تامین عنصرهای غذایی توسط خاک برای محصول ممکن نخواهد بود و به عملکرد نخواهد رسید.

    محصول کشاورزی سالم چه محصولی است؟

    رئیس بخش تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در خصوص محصولات سالم کشاورزی اظهار کرد: محصول سالم محصولی است که هیچ گونه آلایندگی از نظر عناصر آلوده یا ازدیاد سموم در آن وجود نداشته باشد. استفاده از کودهای شیمیایی با ترکیب کودهای آلی، به اندازه و در زمان مقرر در محصولات کشاورزی مانند صیفی‌جات و غلات هیچ گونه مشکلی ندارد و  محصولی مطمئن را تولید می‌کند.

    جعفرنژادی در خصوص محصولات ارگانیک اظهار کرد: بحث محصول ارگانیک بسیار متفاوت است. در روند تولید این محصول، اجازه نداریم هیچگونه ماده شیمیایی را استفاده کرده و کودهای آلی که برای تولید این محصولات استفاده می‌شوند باید فاقد هر گونه آلایندگی شیمیایی باشند.

    وی با اشاره به گران قیمت بودن و کمیاب بودن این محصولات گفت: این محصولات باید در مکانی به دور از تاسیسات شیمیایی تولید شوند و خاک مورد استفاده برای آن‌ها، باید خاکی باشد که حداقل ۸ تا ۹ سال مورد رصد و بررسی قرار گرفته باشد.

    معاون پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان عنوان کرد: محصولات کشاورزی علاوه بر اینکه نباید عنصرهای مضر را داشته باشند بلکه باید دارای مقادیر بهینه عنصرهای ریزمغذی و سودمند نظیر آهن، روی، مس و منگنز باشند.

    جعفرنژادی درباره محصول کشاورزی سالم بیان کرد: محصول سالم علاوه بر اینکه نباید عنصرهای سنگین و ترکیبات آلاینده را داشته باشد بلکه باید مقادیری مناسب از عناصر مفید را داشته باشد. به عنوان مثال اگر محصول تولیدشده کمی از عنصر آهن برخوردار باشد محصولی سالم نخواهد بود.

    تولید سبزی و صیفی‌جات، نیازمند نظارت‌های بیشتر است

    وی در خصوص وضعیت سالم بودن محصول گندم در خوزستان گفت: در اغلب مواقع و مطابق آنالیزهای انجام شد محصول گندم تولیدشده در استان، سالم بوده و آلایندگی خاصی ندارد اما در خصوص بحث سبزیجات و صیفی با توجه به تازه‌خوری بودن آن‌ها، این موضوع متغیر بوده و باید نظارت بر روی آن‌ها بیش از گذشته باشد.

    رئیس بخش تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان ادامه داد: کشاورزان به دلایل مختلف چند روز قبل از برداشت محصولات سبزیجات و صیفی اقدام به کودپاشی آن‌ها می‌کنند و ممکن است استفاده از این کود، به صورت نیترات در محصول باقی بماند و برای سلامتی انسان تبعاتی را به همراه داشته باشد.

    جعفرنژادی عنوان کرد: تولید یک محصول کشاورزی و سلامت آن متغیر است؛ ممکن است محصول تولید شده در طول چند فصل سالم باشد اما در یک کشت حاوی یک آلاینده باشد. به همین دلیل نمی‌توان گفت کیفیت محصولات تولیدشده در کشور و استان یکسان بوده و بنابراین نیاز به رصد، پایش دقیق و مداوم است.

     

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینکشاورزی و باغبانیکود های شیمیایی
    پست قبلی

    جزییات صادرات و واردات محصولات کشاورزی در خوزستان

    پست بعدی

    دبیرکل انجمن‌های صنایع غذایی: بازار با درج قیمت تولیدکننده کالا رقابتی می‌شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    0

    علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۶ میلیون و ۲۰۰...

    بیشتر بخوانید
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    خشکسالی بخشی از محصولات کلزا را از بین برد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    پیشنهادی برای مدیریت بحران آب / عوامل اصلی تهدید امنیت غذایی چیست؟

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    دبیرکل انجمن‌های صنایع غذایی: بازار با درج قیمت تولیدکننده کالا رقابتی می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    کاهش زمان ثبت سفارش نهایی نهاده‌های دمایی نهایی شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    امنیت غذایی توأم با سلامت غذا؛فرصتها و تهدیدهای مصرف آفتکش‎های شیمیایی

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.